Ondernemen vanuit zelfliefde.
Transformeer op Ibiza! ✨

Ben je een ondernemer en voel je dat je gedachten en emoties je blokkeren om zowel zakelijk als privé naar een hoger niveau te groeien? Voel je diep van binnen dat er nog wat innerlijk werk te doen is? Sluit je aan bij gelijkgestemden en werk aan jezelf tijdens deze exclusieve retreat op het prachtige Ibiza!

Waarom deze retreat?

Een retreat speciaal voor ondernemers is waardevol omdat het je in staat stelt om in een veilige omgeving inzicht te krijgen in je gedragspatronen, te herstellen van uitputting, en gezonde grenzen te leren stellen. Dit leidt tot verbeterde persoonlijke en professionele relaties, verhoogde productiviteit, en persoonlijke groei.

Samen ontwikkelen we liefde en vreugde van binnenuit, waardoor je onderbewustzijn wordt opgeschoond en je ruimte maakt om de meest gelukkige versie van jezelf te worden.

DSC05911
DSC06378

Herken jij jezelf hierin?

 • Werk je meer uren dan goed is voor je gezondheid?
 • Sta je altijd "aan" omdat je constant met je bedrijf bezig bent?
 • Heb je een overprikkeld zenuwstelsel en moeite met ontspannen?
 • Gebruik je meer alcohol of drugs dan je zou willen?
 • Maak je andermans behoeften belangrijker dan die van jezelf? Ben je een people pleaser of dwangmatige helper?
 • Vergeet je de relaties met belangrijke mensen omdat je te druk bent met werk?
 • Voel je dat je groei als ondernemer en als mens wordt tegengehouden door onverwerkte gebeurtenissen?
 • Heb je moeite met grenzen stellen naar jezelf en anderen?
 • Weet je dat er oud zeer is dat je geluk belemmert?
 • Zit je vast in een destructieve relatie of patroon?
 • Ben je single en maak je jezelf wijs dat je geen tijd hebt voor een relatie?
 • Heb je last van verlatings- en/of bindingsangst?
 • Kom je uit een toxische relatie en wil je voorkomen dat dit je weer overkomt?

Als je je herkent in één of meerdere van deze situaties, dan is deze week absoluut iets voor jou!

DSC05776

Wat kun je verwachten?

Laat je verrassen, laat alles los en duik diep in jezelf. In overgave ontstaat de mogelijkheid tot diepgaande transformatie! En ondertussen geniet je van alle luxe en schoonheid in dit paradijs op aarde.

Bovendien biedt deze week je de mogelijkheid om te netwerken met andere ondernemers op een laag die je niet eerder bent tegen gekomen in een businessretreat.

Na jaren ervaring met het geven van transformatie weken kunnen we je verzekeren dat je deze ervaring nog lang in je hart zal meedragen.

 

Locatie

De villa ligt in de beboste heuvels, op slechts 25 minuten rijden van het vliegveld. Met uitzicht op het westen kun je bij het zwembad genieten van de zonsondergang. Onze sessies houden we in de sfeervolle buitenruimte met prachtig uitzicht over de omgeving.

Methoden waarmee we deze week zullen werken

Innerlijk Kind Werk
Innerlijk kind oefeningen zijn niet alleen een belangrijk hulpmiddel om een liefdevolle relatie met jezelf en de ander te ontwikkelen en te behouden, maar hebben nog veel meer positieve effecten:

 • Het stimuleert je creativiteit.
 • Verbindt je met je speelsheid, wat leidt tot nieuwe ideeën.
 • Helpt stress te beheersen en te verminderen.
 • Versterkt je emotionele veerkracht.
 • Oude emoties verwerken maakt je als ondernemer emotioneel sterker.
 • Het versterkt de verbinding met jezelf en vergroot je passie en daardoor ook je missie.
 • Het herinnert je aan wie je in de basis echt bent.

HeartMath
HeartMath is een super fijn hulpmiddel bij het verminderen van stress. Het bevordert de coherentie tussen je hart en je brein, wat leidt tot betere beslissingen en probleemoplossend vermogen.

Meditatie en Visualisatie
Ontdek en doorbreek diep ingesleten gewoontes en denkpatronen die je geluk in de weg staan. Leer om te gaan met triggers en automatische reacties voor blijvend herstel.

Transformational Breath®
Verander je leven door je ademhaling te veranderen. Dagelijkse ademsessies helpen je om fysiek, mentaal-emotioneel en spiritueel op te schonen en in contact te komen met je ware zelf.

Individuele sessie met Claudia
Voor, tijdens of na de retreat wil ik heel graag inzoomen op jouw persoonlijke situatie en d.m.v. een individuele sessie je proces nog een extra boost geven. Ik ga je inzicht geven in je onderliggende blokkades en geef je de tools die je nodig hebt om na de retreat verder te kunnen.

Bonus
Wanneer je besluit om met ons mee te gaan wil ik je heel graag een cadeau doen waar ik zelf enorm veel baat bij heb gehad.
Ik ga je een bijzonder individueel consult geven met Mieke Dams, die orthomoleculaire arts is maar ook KPNI therapeut.

 • Een orthomoleculair KPNI consult is gericht op het testen van je fysieke staat, het optimaliseren van voedingsstoffen, het verhogen van energieniveaus, het verminderen van stress, het versterken van het immuunsysteem en het bevorderen van langdurige gezondheid. Naar mijn idee een must voor iedere ondernemer.

Wat eten we tijdens de retreat?

3 eiwitrijke maaltijden per dag met de mogelijkheid tot intermittent fasting in de ochtend. Naar keuze vegetarisch of flexitarisch met vis.

Praktische informatie

 • Wanneer? 9 t/m 15 september 2024
 • Trainers: Claudia Krumme en collega's
 • Prijs: € 3997,- (inclusief accommodatie en 3 maaltijden per dag, exclusief vlucht)
RCE - IBIZA - ONDERNEMERS - ETEN

Contact

Voor meer informatie mail naar info@codexperts.nl.

Schrijf je vandaag nog in en start jouw transformatie op Ibiza.

Ervaringen deelnemers retraite 2017-2024

ERVARING LYA

ERVARING SOEMINTRA

ERVARING NATASCHA

ERVARING FIONA

ERVARING DENISE

ERVARING GERT PETER

ERVARING YLONA

ERVARING ENRICO

Klanttevredenheid

Super waardevolle ervaring

De week op Ibiza, was voor mij erg helpend om het materiaal van de online cursus, beter te begrijpen. Direct ondergedompeld worden in de ervaring, het delen met mensen, die met dezelfde thematiek worstelen in hun leven. Het gevoel, dat je dus niet de enige bent . De steun en liefde ervaren van zowel de professionele begeleiders, als van de medecursisten. De rust van de mooie natuur om je heen. De variëteit van de cursus, telkens komt er weer een andere manier om aan jezelf te werken, aangereikt. Alles in een veilige omkadering. Super waardevolle ervaring. Dank je Claudia. Liefs Mulders Rita

Begin van mijn herstel

De week op Ibiza was voor mij het begin van mijn herstel. Boven op de berg in de villa, voelde ik voor het eerst weer. Sindsdien heb ik grote stappen kunnen zetten. Maar die beslissing om samen met een vriendin op retraite te gaan, daar ben ik nog steeds dankbaar voor. Het was echt het mooiste cadeau dat ik mezelf kon geven. Simone

Ik had al zoveel gedaan!

"Ik wil toch nogmaals zeggen dat ik via het traject bij jou voor het eerst echt verandering bemerk. In zelfliefde. En daarmee verandert mijn verhouding tot het leven en tot de mensen om me heen ook ten goede! En ik had al zoveel gedaan, schematherapie, PRI." Liefs Anna

Zeer professionele ervaringsdeskundige

Claudia is een zeer professionele ervaringsdeskundige die met een fantastische groep mensen een fijne setting weet te creëren waarin iedere deelnemer zich kwetsbaar durfde op te stellen. Een veilige omgeving die mij zeer waardevolle inzichten hebben gegeven. De ademsessies en muziek hebben mij verrijkt. Dank je Claudia en team. Tom Steffens

Als een ander mens vandaan gekomen

De ademretreat in Den Ilp gedaan in 2 delen. Voor mij een totaal onbekende wereld. Ik ben er als een ander mens vandaan gekomen. Een absolute aanrader. Rianne Ketting

Mijn batterij is weer fully loaded

Back to real life.. Na een intens liefdevol, enerverende en inspirerende innerlijk kind retreat op Tenerife. Mijn batterij is weer fully loaded, mooie inzichten opgedaan, innerlijk kind stukken mogen helen in een ontspannen, liefdevolle sfeer. Het innerlijk kind retreat is een absolute aanrader! @Changes Counseling Center, Claudia, Wilna & Marian super bedankt! Dikke zoenen.

Het ademen is m’n favoriet

Terug van Tenerife, waar ik een ontzettend mooie liefdevolle week heb mogen meemaken in het kader van het innerlijk kind. En eerlijk waar, ik heb nog nooit zoiets fijns ervaren. Zoveel warmte, vertrouwen, veiligheid en leerzame momenten terwijl we genoten van de schitterende omgeving, het heerlijke eten en het super relaxte programma waar ik me vol in stortte. Het ademen is m’n favoriet, maar ook de verlichtende "dik-chas" in de morgen van Wilna en Marianne waren een kroon op de dag. Dank je Claudia! Je was top!

Transformatieweek Ibiza Rita Mulders

De week op Ibiza , was voor mij erg helpend om het materiaal van de online cursus, beter te begrijpen. Direct ondergedompeld worden in de ervaring, het delen met mensen , die met dezelfde thematiek worstelen in hun leven. Het gevoel, dat je dus niet de enige bent . De steun en liefde ervaren van zowel de professionele begeleiders, als van de medecursisten. De rust van de mooie natuur om je heen. De variëteit van de cursus, telkens komt er weer een andere manier om aan jezelf te werken, aangereikt. Alles in een veilige omkadering. Super waardevolle ervaring. Dank je Claudia. Liefs Mulders Rita

Mirjam V

Lieve Claudia, Ik wil je laten weten dat ik zooooo ontzettend blij ben dat ik met de retreat mee heb gedaan. Wat heeft die mij veel inzichten gegeven en wat heb ik daar mooie dingen mogen meemaken. Ik denk er nog met regelmaat aan terug en het is inderdaad een cadeautje aan jezelf. Ik geloof ook niet dat ik al "klaar" ben met het ademen en zeker nog eens ga deelnemen.

Mereym

Since the 'Reclaim your breath' seminar in October a lot of things changes in my life positively. Many thanks for introducing the transformational breath to me in a very comfortable and professional seminar.