Het eerste deel van
De Opleiding Bewust Verbonden Ademwerk

De eerst stap naar het ademcoach vak.

favicon

Module 1 - Driedaagse
Ontdekken van je eigen adem.

favicon

Module 2 – Driedaagse
Uitbreiden en vertrouwen krijgen in je eigen adem.

Doel

In de basistraining leer je wat de adem voor je kan betekenen. Je ontdekt veel over je eigen adempatroon en waar je staat in je leven. Je onderzoekt wat je tegenhoudt om volledig in liefde te zijn. Na Module 2. heb je vertrouwen in je eigen adem en ben je in staat je eigen ademsessies te faciliteren, jezelf naar meer licht en liefde te dragen.

Dit eerste deel van de ademopleiding is een mooi vervolg op de van leed naar liefde retraite, waarin je door middel van de adem nog meer verdieping vindt en je nog meer met jezelf kunt verbinden.

Inhoud basistraining

 • Elke dag minimaal twee begeleide ademsessies;
 • Inzicht in je eigen adempatroon;
 • Relatie tussen je adempatroon en je dagelijks leven;
 • Basis anatomie en fysiologie van de ademhaling;
 • basistheorie verbonden ademen;
 • Structuur van een sessie;
 • Op welke lagen werkt de adem;
 • Intro “the Work” van Byron Katie;
 • Fysieke oefeningen ter ondersteuning van adem en proces;
 • Je eigen proces bewaken, meditatie en focus training.
ck-weggevers-featured
ck-relatieverslaving-training

Werkwijze

In deze basistraining doe je meerdere verbonden ademsessies op een dag waarbij je intensieve begeleiding krijgt. We werken met 1 ademcoach op 2 deelnemers deze dagen.

Op die manier ervaar je de kracht van de Verbonden Adem en ontstaat er inzicht in je eigen handel en wandel, overtuigingen en valkuilen. Daarnaast gaan we in op de techniek van Bewust Verbonden Ademwerk en op de filosofie en achtergronden van de verschillende ademtechnieken.

Er wordt gewerkt in kleine groepen onder begeleiding van ervaren coaches en trainers.

'Co-dependentie, liefdesverslaving, relatieverslaving, verlatingsangst en bindingsangst is aangeleerd gedrag en dus ook weer af te leren.'

favicon

Binnenkort worden de nieuwe data hier vermeld!

favicon

LOCATIE: DEN ILP

favicon

€1500,- incl. BTW

RCE - jaarprogramma - voor jezelf kiezen

Bewust Verbonden Ademwerk

Bewust Verbonden Ademwerk inzetten voor jezelf, je eigen proces aangaan en verdiepen.

 • Module 1. Je bewust worden van de manier waarop je ademt;
 • Module 2. Je patronen ontdekken, omarmen en naar liefde brengen.

Doel: In de basistraining leer je wat de adem voor je kan betekenen

Daarnaast gaan we in op de techniek van het bewust verbonden ademen en op de filosofie en achtergrond van het ademwerk.

Mocht het heen en weer pendelen je net te ver worden zij er genoeg leuke B&B´s in Den Ilp te vinden. Wij hebben alvast een leuke selectie voor je gemaakt met een paar B&B’s die goed bereikbaar zijn vanuit de praktijk en andersom.

 • Theus bij Lott, een bed and breakfast aan de overkant van onze praktijk;
 • Droomhuisje, een bed and breakfast gelegen naast onze praktijk;
 • Het zwanennest, deze bed and breakfast ligt op 4 minuten loopafstand van de praktijk;
 • Villa waterland, deze bed and breakfast ligt op 15 minuten loopafstand en is ook bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer;
 • Flora’s Bed&breakfast, deze bed and breakfast ligt op 28 minuten loopafstand, is met 4 minuten in de auto te bereiken of 10 minuten in het openbaar vervoer.

Let op, deze selectie aan B&B’s is niet bij de opleiding inbegrepen en zal zelf geboekt moeten worden.

ck-relatieverslaving-training

Onze trainers

Martina Schneider

Martina Schneider

Ik weet als geen ander dat de magie in onszelf ligt en dat zelfliefde de sleutel is tot geluk.

25 jaar geleden kwam ik naar Nederland om het geluk in mijzelf te zoeken, nadat ik mij had bevrijd uit een toxische relatie.

Zelf noem ik mij een dynamisch, creatief, en heldervoelend wezen. Op mijn intuïtie vertrouwen, moest ik weer herontdekken, nadat ik er jaren niet naar heb geluisterd. Het begrip codependentie kende ik toen nog niet, daar kwam ik pas jaren later achter. Mijn herstel begon begin van het nieuwe millennium en ik ben elke dag dankbaar dat ik gezond en in leven ben.

Toen ik als 25 jarige jonge dame naar Nederland kwam, voelde ik mij enorm oud, misbruikt, en mijn eigenwaarde had een enorme deuk opgelopen. 7 jaren gevangen in een relatie die alleen ellende voor mij heeft gebracht. Het lukte jaren niet om er een streep onder te zetten. Gelukkig is het mij uiteindelijk wel gelukt om de stap te zetten om de relatie te verbreken. Mijn zoektocht naar innerlijke rust en een gezond leven hebben mij langs diverse paden geleid, waardoor ik aan mijn zelfliefde ben gaan werken.

Gesterkt door mijn eigen ervaring ben ik begonnen om mensen te empoweren. Spiritualiteit, Psychologie , Neurowetenschap en Quantumphysics zijn mijn fascinaties. Ik heb een poosje Toegepaste Psychologie gestudeerd, NLP en diverse andere natuurgeneeskundige therapieën. Lifetime learning is mijn motto , persoonlijk en zakelijke groei.

De laatste jaren heb ik mij meer en meer verdiept in hartcoherentie en bewust verbonden ademen als tools tot stress en trauma release.

Tijdens mijn verblijf bij het retreat van Claudia op Tenerife in 2019 heb in aan mij eigen lijf ervaren hoe diep trauma op cel niveau in je lijf opgesloten kan zijn.

Want ondanks mijn ontdekkinsgreis en helingreis met en langs diverse methodes, heb ik geen krachtiger middel gevonden dan de adem ( naast je mind uiteraard).

Op fysisiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau heeft de adem de grootste impact gehad, wat release aangaat en verzachting, verzachting voor mezelf vooral. En hoe zachter ik naar mezelf kan kijken, hoe zachter ik ook voor een ander kan zijn, hoe zachter het leven voor mij is geworden.

Mijn passie ligt erin om de kracht van onze mind en het hart verder te ontdekken, te ontwikkelen en te gebruiken. Mijn missie is om mensen zoals jou te inspireren en in staat te stellen de wetenschap te begrijpen en vaardigheden te leren om creator van je eigen leven te zijn. Als jij je gedachten, emoties en gedragingen meer begrijpt, kan jij gezondere keuzes maken en een zinvol en vreugdevol bestaan leiden. Gezond, in zelfliefde en met vertrouwen in het leven staan, en weten dat het goed is zoals het is. Elke stap brengt je verder bij je essentie. En de wereld wacht op jou met open armen. Ik heet je welkom en help je graag verder in jouw proces.

Life is too short to wake up in the morning with regrets, so love the people who treat you right, forget about the ones who don’t, and believe that everything happens for a reason. If you get a chance, take it. If it changes your life, let it. Nobody said life would be easy, they just promised it would be worth it.”

Ik heet je welkom en help je graag verder in jouw proces.

Marian Roozendaal

Marian Roozendaal

Ik ben Marian en ik woon in Amsterdam. Ik ben juf in een kleuterklas en ik heb elke dag veel lol en plezier met de kinderen. Ik heb 2 dochters van boven de 20 en vanaf mijn 18de ben ik de verpleegsteropleiding ingerold en later intensive care verpleegkundige geworden. Van jongs af aan (dochter van een dokter) ben ik in gezondheid geïnteresseerd geweest.

Na de geboorte van mijn kinderen ben ik me ook bezig gaan houden met mijn geestelijke gezondheid, want ik had al snel door dat ik niet de leuke moeder was die ik elke dag op de tv reclames voorbij zag komen. Via yoga ben ik bij het ademwerk terecht gekomen en nu al weer 12 jaar ademwerker. Van een ondiepe ademhaler met veel adempauzes ben ik nu een plezier-ademer geworden.

Mijn collega’s op het werk waarderen mijn luisterend oor en ook dat ik vaak een andere kijk op het gedrag van kinderen of van collega’s heb. Na mijn opleiding familieopstellingen begrijp ik veel meer van de invloed van ouders en grootouders en van onze overlevingsmechanismen en overgenomen gevoelens.

Mijn passie is om zoveel mogelijk mensen “terug naar huis te brengen,” terug naar zichzelf, naar de basis. Daar zitten alle antwoorden en daar woont de vergeving. In de eerste plaats vergeving naar jezelf en zodra je dat kan en meer begrip hebt waarom je iets gedaan hebt en weet dat veel dingen onbewust gegaan zijn, kan je ook anderen vergeven.

De kinderen vinden het een “makkie” om zichzelf te vergeven of een vriendje, wat even niet zo leuk deed. Zij geven ons het voorbeeld. Wat zou de wereld mooi zijn als wij weer net zoals deze kinderen zouden worden. See you in Ibiza!

'Is het echte liefde? Of ben je emotioneel verslaafd aan de inconsistente, periodieke liefde, aandacht en erkenning? '.