Van leed naar liefde
Het handboek om van leed naar liefde te komen.

Er zijn nog veel te veel mensen ongelukkig in de liefde en weten niet hoe ze eruit moeten komen.

Van leed naar liefde…

Dag in dag uit stroomt mijn mailbox vol met e-mails van vrouwen en mannen die vastzitten in verslavende relaties of last hebben van verlatingsangst, bindingsangst, pleasegedrag of ander afhankelijk gedrag dat ongelukkig maakt. Ze herkennen zich in de verhalen en artikelen die ik deel op mijn website en op social media. Dit geeft ze hoop en vertrouwen dat het ook anders kan. Ze weten namelijk niet waar ze moeten beginnen terwijl het verlangen naar gezonde liefde die vreugde en liefde brengt zo ontzettend groot is.

Velen hebben al vaak geprobeerd om het destructieve patroon te doorbreken. Sommigen doen dit door de relatie te verbreken en denken daarmee dat het probleem is opgelost. Een ander gaat naar een volgende relatie maar ook in deze relatie wordt meer pijn dan liefde ervaren. Weer een ander durft het niet meer aan en is al 5 jaar alleen. Wat zij allemaal gemeen hebben is dat ze een structureel relatiepatroon ontwikkeld hebben waarin ze steeds maar weer partners aantrekken die emotioneel niet beschikbaar zijn, in alle soorten, vormen en gradaties.

Dit boek is bestemd voor iedereen die lijdt aan een destructief relatie-liefdes patroon dat ongelukkig, leeg of somber maakt. Ik neem je mee naar ervaringen uit mijn leven en koppel theorie aan de praktijk. Je kunt dit boek zien als een boek waarin je alles kunt vinden over relatie-liefdeverslaving, verlatingsangst en bindingsangst. Daarnaast neem ik je mee naar de onderliggende codependentie symptomen, hechting, trauma oude pijn en alles wat ervoor zorgt dat je in deze verslavende relatiepatronen terecht gekomen bent.

Een boek zonder oplossing is geen boek

Herstel en heling komen in dit boek uitgebreid aan de orde. Je kunt het boek zien als een zelfhulpboek met de kanttekening dat ik van mening ben dat er niets gaat boven live ondersteuning. Wanneer je een proces alleen doorloopt loop je de kans een aantal blinde vlekken over het hoofd te zien en daarbij gaat verslaving over isolatie en heling en herstel over verbinding en samen.

"Alle liefde begint met liefde voor jezelf."

Leeservaringen

René van Drimmelen

Je boek is zo goed! Ik had nooit gedacht dat ik zo helder mijn eigen aandeel in de problemen zou kunnen zien en daar dan ook nog mee aan het werk zou gaan. Het is zo mooi om te merken dat je het zelf allemaal doorleefd hebt. Dat maakt de kracht van het boek nog sterker. Je weet heel goed waar je het over hebt. Dat ademt door het hele boek heen en maakt de inhoud ook zo geloofwaardig. Groetjes, René van Drimmelen

Dankbaar

Claudia's Care Center in Amsterdam heeft mijn ogen geopend met betrekking tot mijn patronen. Heb ook heb veel inzichten gekregen van haar boek 'Van leed naar liefde' Dankbaar voor haar hulp en het delen van alle tools die nodig zijn om patronen te doorbreken.

Mijn ogen geopend

Claudia's Care Center in Amsterdam heeft mijn ogen geopend met betrekking tot mijn patronen. Heb ook heb veel inzichten gekregen van haar boek 'Van leed naar liefde' Dankbaar voor haar hulp en het delen van alle tools die nodig zijn om patronen te doorbreken. Groet.                                                                                       Petra

Winny

Het is een zoektocht om te ervaren wat jou helpt. Het mag voor een ieder verschillend zijn. Het boek geeft je handvaten na herkenning en erkenning bij het lezen. Daarna is het aan jezelf om stappen te blijven maken. Groetjes, Winny

Hennie

Eindelijk een duidelijk en compleet boek, ik las het in één ruk uit en heb nog noot zoveel aantekeningen gemaakt. Herkenning, erkenning, veel aha's en ook confrontatie. Claudia, je noemt de dingen gewoon zoals ze zijn en neemt geen blad voor de mond. Dankzij dit boek heb ik eindelijk inzicht gekregen in mijn relaties en ben ik dit intussen verder aan het uitspitten bij een psychologe. Dankjewel! Groetjes, Hennie

Sonja

Ik ben heel blij met je boek. Het leest vlot en makkelijk en de uitleg over de verschillen tussen verlatingsangst, bindingsangst en codependentie is heel duidelijk. Bedankt voor dit boek. Groetjes, Sonja

Fien

Wat een fantastisch boek! Zeer dankbaar met de aanschaf. Enorm herkenbaar allemaal en geeft veel helder inzicht in je manier van doen en denken. Heb hem nog niet helemaal uit maar duurt niet lang meer want het is zeer verhelderend en helpend om bijv angstgedachten te mogen loslaten. De openheid van Claudia aan het begin over haar eigen verleden raakte mij ook. Heel dapper en ik ben blij dat het boek extra bevestigt dat ik ook ver ben in mijn herstelproces:) Onwijze dank Claudia voor dit superboek! Groetjes, Fien

Hannie

Ik vond het boek heel erg goed. Ben er ontzettend blij mee. Voor het eerst een boek waar alle facetten bij elkaar komen, met alle verschillende tools om jezelf te helpen. In hele duidelijke taal. Ik zag hier en daar wat taal-slordigheden, maar die hebben mij niet gestoord, de inhoud is te goed. Groetjes, Hannie

Lya

Hoi Claudia, Wat een geweldig boek. Ik ben er nog mee bezig. Het is te veel om in een recensie te benoemen. Ben zo ontzettend content met jou boek. Heb veel aan de oefening met het schrijven vanuit kleine lyaatje zodoende de warmte Liefde en rust te vinden door mijn volwassen ik. Ik ben niet alleen zeg maar! Onder de pijn zit/ is heel veel liefde. Dank je Claudia!!! Heb in een mail naar jou iets meer kleur gegeven. Het is een proces waar jou boek bij ondersteund!

"Gevoelens en emoties zijn onderdeel van het probleem maar ook van de oplossing."

Bekijk hieronder de video van Claudia en de totstandkoming
van het boek ‘Van Leed Naar Liefde’.