Workshop heel je hart in liefde

Bewust verbonden ademen, Transformational Breath®

"The only way out is the way in"!

Zoals we ademen zo leven we! Als je je ademhaling verandert, verander je je leven. Dat is de essentie van Transformational Breath, één van de effectiefste zelfhelingsmethoden op aarde! Je maakt er snel en grondig kennis mee tijdens een introductie Workshop.

Wat is Transformational Breath?

Ongeveer 90% gebruikt maar 30% van de beschikbare ademcapaciteit. Hierdoor krijgen veel mensen te weinig zuurstof binnen. Dat kan vermoeidheid, ziektes en stress veroorzaken. Door je ademhalingspatroon te vervangen door een volledige ademhaling, ben je in staat jezelf te bevrijden en blokkades op te ruimen. De volledige ademhaling zorgt voor meer zuurstof op celniveau en daarmee voor fysieke en emotionele vitalisering die leidt tot een hoger niveau van bewustzijn.

bewust verbonden ademen
Heel je hart in liefde 1

Maak kennis met Transformational Breath® voor slechts € 60,-!

We zijn zo enthousiast over bewust verbonden ademwerk dat we iedereen in staat willen stellen er kennis mee te maken. Ook als je even krap bij kas zit. Daarom organiseren we regelmatig workshops voor slechts € 60,-.

Doe mee met de workshop in Den Ilp van 19.00 tot 21:00

Klanttevredenheid

Monique

De tranformational breath workshop was een verademing! Lichamelijk kreeg ik er meer energie van, voel ik mij lichter en gezonder. Daarnaast heeft het mij geholpen om emoties die vastzaten in mijn lichaam los te laten. Goed ademen is een belangrijke en gezonde leidraad wat mij vertrouwen in mijn lijf en kunnen geeft.

Rachel

Heb via de Bewustzijnschool een heel bijzonder ademsessie mogen meemaken. Goede begeleiding, mooie opzet, prachtige muziek, mooie lokatie en oh zo'n diep werk! Hartelijk dank Claudia voor deze bijzondere ademsessie! Rachel