4 gratis lessen
Ruim 2 uur aan gratis materiaal

Vraag nu 4 gratis lessen aan.
Ruim 2 uur aan gratis materiaal.

  • Veel zelf reflecterende, ondersteunende oefeningen
  • Voel je vrij om het te proberen
  • Herhaal zo vaak als je wilt
  • Helemaal gratis!
  • Verplicht je absoluut tot niets!

Les 1

Wat is traumabinding en wat zijn de tekenen waaraan je het kunt herkennen in je relaties.
Totale duur van deze les is 70 min.

Les 2

Wat is binding en Verbinding? We gaan er in deze les dieper op in en onderzoeken of er gebondenheid is in jouw relaties. Totale duur van deze les is 10 min.

Les 3

In deze les gaan we aan de slag met de oplossing en deel ik 10 tips met je om de traumabinding te doorbreken. Totale duur van deze les is 36 min.

Les 4

Ik neem je mee in een krachtige visualisatie meditatie. Ik maak je bewust van waar het is ontstaan en neem je mee naar een nieuwe werkelijkheid. Totale duur van deze meditatie is 20 min.

Koop nu de online training

De van leed naar liefde jaartraining is een ervaringsgerichte training om relatie-liefdesverslavingen en de daarbij behordende codepdentie te doorbreken. Je wordt ondersteund door video, downloadbare opdrachten en veel meditatie en visualisatie.

De gehele online jaartraining bevat…. video’s verdeeld over 26 lessen. Met bijna 12 uur aan onderbouwde theorie en ondersteunende oefeningen, die je opnieuw en opnieuw kunt doen om afscheid te nemen van destructieve relaties en relatiepatronen en daarnaast een liefdevolle relatie met jezelf te ontwikkelen en te behouden. Van uit deze plek stoom je jezelf klaar om liefdevolle relaties met anderen aan te gaan of gewoon super gelukkig met jezelf te zijn.

Gedurende een heel jaar heb je onbeperkt toegang en hierna krijg je de optie (een keuze, geen verplichting) om te verlengen tegen gereduceerd tarief van € 30,- per maand. Deze geringe vergoeding na 1 jaar gebruiken we om doorlopende kosten en werkzaamheden (hosting, video streaming, support en onderhoud, etc) aan onze kant te bekostigen.

Titel weggever

Lorem ipsum

Titel weggever

Lorem ipsum

Titel weggever

Lorem ipsum

Klanttevredenheid

Marianne

Ik heb vlak voordat ik bij jou startte Emotieve therapie gehad, een vorm van therapie die met angst, boosheid, etc werkte ( het was geen RET), ik heb regressie gedaan, TA, familieopstellingen meerdere malen, workshop bij Hannah Cuppen, maar niets werkte zo diep als de combi van jou. Begonnen met lichaamswerk, omdat ik al 22 jaar voelde dat ik lichaamswerk moest gaan doen en met vorig jaar met ademwerk bij jou gestart. Ik kwam er van de week achter dat ik al sinds 2019 podcasts en challenges en webinars van jou volgde voordat ik kon besluiten een traject bij je te doen.

Jessica van Dijk

Dinsdag heb ik een familieopstelling gedaan. Ik wist niet wat ik moest verwachten dus ben er eigenlijk blanco ingegaan. Maar wow! Wat ben ik blij dat ik meegedaan heb! Het is niet uit te leggen, het is iets magisch, alles wat je voelt en ziet. Doordat ik het voor me zag ben ik weer wat wijzer geworden in mijn proces. Het was een mooie middag met mooie mensen. Ben echt heel dankbaar!

Mirjam V

Lieve Claudia, Ik wil je laten weten dat ik zooooo ontzettend blij ben dat ik met de retreat mee heb gedaan. Wat heeft die mij veel inzichten gegeven en wat heb ik daar mooie dingen mogen meemaken. Ik denk er nog met regelmaat aan terug en het is inderdaad een cadeautje aan jezelf. Ik geloof ook niet dat ik al "klaar" ben met het ademen en zeker nog eens ga deelnemen.

Koen

In het NU opkomen voor mijn innerlijke kind Toen ik mij aanmeldde was grenzen aangeven, nee zeggen en mijn eigen behoeften en wensen erkennen mijn grootste probleem. Mijn belangrijkste inzicht in mijn proces is in “HET NU” opkomen voor het innerlijke kind. Ik was al bekend met hechtingsstijlen, met codependency, overlevingsstrategieën en verslavingen maar pas bij Claudia heb ik geleerd om alle onderlinge verbanden te zien en vooral te voelen. Claudia heeft me laten zien en ervaren dat er ook heling mogelijk is. Ik ben nog niet zover maar het biedt hoop en verlichting. Net als eerdere stappen die ik heb gezet en gemaakt is dit een proces van erkennen, herkennen en uiteindelijk gewoon doen. Ik zou een ieder die met zichzelf worstelt op het gebied van liefde, intimiteit en verslavingsgedrag aanraden om zich te laten begeleiden door Claudia. Haar inzicht, professionaliteit en ervaringsdeskundigheid gaan hand in hand met betrokkenheid. Zij leeft ook haar eigen programma en is voor velen van ons een lichtend voorbeeld dat het zo ook kan. Dankjewel van Koen.

Ellen V

Licht en bevrijd Wat ben ik blij dat Claudia op mijn pad is gekomen. Ik ben dankbaar voor de eerlijke, duidelijke en liefdevolle begeleiding naar het ontwikkelen van zelfliefde en het herkennen van de valkuilen om niet WEER in een destructieve relatie te stappen. Doordat ik nu duidelijk de schade uit mijn jeugd en tekort aan liefde onder ogen zie, begrijp ik mezelf en mijn gemaakte keuzes nu en kan ik het door middel van o.a meditatie een plekje geven. Ik voel me licht en bevrijd. Dank Claudia? Liefs, Ellen V

Anonieme blije man

"Bevrijd van een destructieve relatie" Ik ben bij Claudia terecht gekomen door een slechte relatie en daardoor drankmisbruik. Door haar aanpak en later het ademhalen kwam ik tot rust en ben ik uit de relatie gestapt. Het kwartje viel door haar verhaal over de rijdende trein. Regelmatig doe ik nog ademhaling-sessies bij haar en zowel Claudia als haar mede coaches en trainers zijn top en geven je een gevoel van veiligheid waarbij je alles met een gerust hart kan toelaten. Sta nu ook een tijdje droog en dat voelt goed. Kortom bij Claudia zit je meer dan goed. Anonieme blije man

Mereym

Since the 'Reclaim your breath' seminar in October a lot of things changes in my life positively. Many thanks for introducing the transformational breath to me in a very comfortable and professional seminar.

Rachel

Heb via de Bewustzijnschool een heel bijzonder ademsessie mogen meemaken. Goede begeleiding, mooie opzet, prachtige muziek, mooie lokatie en oh zo'n diep werk! Hartelijk dank Claudia voor deze bijzondere ademsessie! Rachel

Miranda

Hoe mooi hoe je dit beschrijft; het valt allemaal samen. Vandaag heb ik nav de afgelopen dagen webinar mijn werkgever aangegeven wat zijn (demotiverende) feedback bij mij doet en hoe het ook anders zou kunnen. Na een open gesprek (ook over mijn oude wond/patronen en hoe ik mij hier nu over bewust ben) kwamen we voelbaar nader tot elkaar en bleek dat hij zich door mij ook afgewezen voelt. Een goede bewustwording voor ons beiden om samen onze oude patronen te gaan doorbreken. Dank je wel! Miranda

Meta

Ik wil je bedanken voor het afgelopen webinar. Heeft veel bijgedragen aan het proces waar ik inzit! Ik ben onder de indruk van hoe jij je presenteert en je kennis en ervaring integreert. Dank! - Meta