Martina Schneider

ONDERSTEUNENDE MEDEBEHANDELAAR
GGZ AGOOG
LOCATIE AMSTELVEEN/DEN ILP
LIVE EN ONLINE

Martina

Behandelaren

Van origine kom ik uit Duitsland, ben geboren te München, en heb al meer dan 20 jaar ervaring in het vak van arbeidsbemiddeling, trajectbegeleiding en coaching. Tussen 2007 en 2014 heb ik als GGZ agoog bij Arkin en The Busy People gewerkt. Sinds 2006 heb ik ook een eigen praktijk in natuurgeneeskunde, coaching en training. Hier begeleid ik GGZ klanten vanuit PGB. Ik weet als geen ander dat de magie in onszelf ligt en dat zelfliefde de sleutel is tot geluk. 25 jaar geleden kwam ik naar Nederland om het geluk in mijzelf te zoeken, nadat ik mij had bevrijd uit een toxische relatie. Zelf noem ik mij een dynamisch, creatief, en heldervoelend wezen. Op mijn intuïtie vertrouwen, moest ik weer herontdekken, nadat ik er jaren niet naar heb geluisterd. Het begrip codependentie kende ik toen nog niet, daar kwam ik pas jaren later achter. Mijn herstel begon begin van het nieuwe millennium en ik ben elke dag dankbaar dat ik gezond en in leven ben. Toen ik als 25 jarige jonge dame naar Nederland kwam, voelde ik mij enorm oud, misbruikt, en mijn eigenwaarde had een enorme deuk opgelopen. 7 jaren gevangen in een relatie die alleen ellende voor mij heeft gebracht. Het lukte jaren niet om er een streep onder te zetten. Gelukkig is het mij uiteindelijk wel gelukt om de stap te zetten om de relatie te verbreken. Hiervoor moest ik echt naar een ander land, heel ver weg, omdat mijn gevoeligheid het niet aankon. Ik had nog jaren valse hoop, dat hij tenminste zijn schulden zou afbetalen. Uiteindelijk heb ik nooit meer iets van hem gehoord. Mijn schaamte en schuldgevoelens waren enorm. Ik begreep niet hoe ik het zo ver had kunnen laten komen. Mijn zoektocht naar innerlijke rust en een gezond leven hebben mij langs diverse paden geleid, waardoor ik aan mijn zelfliefde ben gaan werken.

Gesterkt door mijn eigen ervaring ben ik begonnen om mensen te empoweren. Spiritualiteit, Psychologie , Neurowetenschap en Quantumphysics zijn mijn fascinaties. Ik heb een poosje Toegepaste Psychologie gestudeerd, NLP en diverse andere natuurgeneeskundige therapieën. Lifetime learning is mijn motto , persoonlijk en zakelijke groei. Mijn passie ligt erin om de kracht van onze mind en het hart verder te ontdekken, te ontwikkelen en te gebruiken. Mijn missie is om mensen zoals jou te inspireren en in staat te stellen de wetenschap te begrijpen en vaardigheden te leren om creator van je eigen leven te zijn. Als jij je gedachten, emoties en gedragingen meer begrijpt, kan jij gezondere keuzes maken en een zinvol en vreugdevol bestaan leiden. Gezond, in zelfliefde en met vertrouwen in het leven staan, en weten dat het goed is zoals het is. Elke stap brengt je verder bij je essentie. En de wereld wacht op jou met open armen. Ik heet je welkom en help je graag verder in jouw proces.

“Life is too short to wake up in the morning with regrets, so love the people who treat you right, forget about the ones who don’t, and believe that everything happens for a reason. If you get a chance, take it. If it changes your life, let it. Nobody said life would be easy, they just promised it would be worth it.”

Ik heet je welkom en help je graag verder in jouw proces.