GZ PSYCHOLOOG
ONLINE

Rianne

Regiebehandelaren

Mijn naam is Rianne den Hamer en als regiebehandelaar bij CCC draag ik bij aan intakes en MDO’s en geef ik ook individuele behandeling. Omdat ik regelmatig in het buitenland verblijf en daar vanaf september zal gaan wonen, werk ik volledig online.

Ik heb een samengesteld gezin met 6 volwassen kinderen en een schat van een hond die een ware verbindende factor is gebleken.

Tijdens mijn GZ-opleiding in 2015 en een behandeling voor een eetstoornis, waarbij je heel erg op jezelf leert reflecteren, kwam ik erachter dat ik vanuit angst leefde en eigenlijk niet mezelf durfde te laten zien. Dit was een leerzaam en enorm veranderend proces wat me extra gereedschap heeft gegeven om te werken met codependentie.

De laatste jaren heb ik me verder gespecialiseerd in EMDR en schematherapie. Ik ben als behandelaar een gelijkwaardige partner in de zoektocht naar de onderliggende behoeften en het ontrafelen van patronen van de cliënt om zo diens doelen te kunnen behalen. Als therapeut blijf je ook een leven lang leren zoals het laatste jaar bijvoorbeeld dat meer confronteren juist belangrijk en helpend kan zijn, natuurlijk wel op een empathische manier.