Videoserie: Verslavende relaties en de bijbehorende relatiestijlen.

Top, je bent geïnteresseerd in de dynamiek van je relaties zodat je kunt onderzoeken of een relatie gezond voor je is of niet.

Laat je naam en je email-adres achter en dan stuur ik je meteen door naar de pagina met de video.
Ik wens je veel inspiratie en inzichten toe.

PS: als je je inschrijft geef je ook toestemming dat ik je soms een e-mail stuur met tips & inspiratie en je gegevens te verwerken op een manier die is omschreven in de privacy verklaring op deze website.

"Maak een ander geen prioriteit wanneer jij alleen een optie bent"

Waarschijnlijk ben je niet per toeval op mijn site beland en heb je al eerder gehoord ven het begrip relatieverslaving. Nog niet eerder van gehoord? Nou, hier dan nog even kort de definitie die ik hanteer en afkomstig is van Robin Norwoord van het boek “Als hij maar gelukkig is”.

Relatieverslaving betekent niet dat je niet zonder een relatie kan. Het betekent dat je op mannen en/of vrouwen valt die emotioneel niet beschikbaar zijn. Ze zijn niet in staat om echte verbinding aan te gaan. Maar hoe meer afstand er wordt genomen hoe gemotiveerder jij raakt om de persoon van je te laten houden en hoe moeilijk het wordt om de relatie te verbreken.

Herken je dat?

In deze video neem ik je mee naar de drie verschillende relatiestijlen, namelijk: de dwangmatige, de vermijdende en de gezonde stijl. Na het bekijken van deze video weet je of jouw relatie gezond is of niet. Wanneer je erachter komt dat je relatie ongezond is raak je mogelijk gemotiveerd om er iets aan te doen. De eerste stap naar verandering is namelijk altijd inzicht!

Laat je naam en je email-adres achter en dan stuur ik je meteen door naar de pagina met de video.

Ik wens je veel inspiratie en inzichten toe.

relatieverslaving
favicon