1e spoor trajecten

ELMO Re-integratie en 1de spoor trajecten

We zijn allemaal op zoek naar liefde, aandacht en erkenning. Maar voor sommige is het moeilijk dat op een gezonde manier te doen. Wanneer men vanuit somberheid, leegte, depressie of eenzaamheid om ondersteuning vraagt bij codepedentieexperts wordt er ge werkt aan fysieke, mentale emotionele en spirituele herstel en is een logische volgende stap om ook met werkgerelateerde vraagstukken aan de slag te gaan

ELMO Reintegratie  (Enough let’s move on) heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van mensen naar werk, die lijden onder de symptomen  van codependentie, relatieverslaving en/of slachtoffer van narcistisch misbruik.

De sleutel tot een succesvolle terugkeer naar werk

Eerste of tweede spoor re-integratie via ELMO re-integratie: de sleutel tot een succesvolle terugkeer naar werk

Als zieke werknemer kan het een uitdaging zijn om weer aan het werk te gaan. Gelukkig biedt ELMO re-integratie een effectieve oplossing voor eerste spoor re-integratie. In dit artikel bespreken we hoe ELMO re-integratie jou kan helpen bij het herstelproces en de terugkeer naar je baan.

Ervaringen van anderen

"Dankzij de begeleiding van ELMO re-integratie kon ik op mijn eigen tempo weer aan het werk. Ze luisterden naar mijn behoeften en zorgden voor een plan dat echt bij me paste." - Marieke, 38 jaar

"Ik had nooit gedacht dat ik weer fulltime aan de slag zou kunnen, maar ELMO heeft me laten zien dat het mogelijk is. Hun deskundige aanpak en persoonlijke benadering hebben echt het verschil gemaakt." - Tim, 45 jaar

Neem contact op

Ben je een zieke werknemer en wil je graag weer aan het werk? Neem dan contact op met ELMO re-integratie. Onze specialisten staan klaar om je te helpen bij je eerste spoor re-integratie. Samen werken we aan een succesvolle terugkeer naar je baan.

Contactgegevens

ELMO re-integratie
E-mail: contact@elmoreintegratie.nl Website: www.elmoreintegratie.nl

Wat is een 1de spoor traject?

Eerste spoor re-integratie richt zich op het herstel en de terugkeer van zieke werknemers bij hun huidige werkgever. Dit traject wordt uitgevoerd in samenwerking met de werkgever, bedrijfsarts en andere betrokken partijen. Het doel is om de werknemer zo snel en duurzaam mogelijk weer aan het werk te krijgen, rekening houdend met zijn of haar gezondheid en mogelijkheden.

De voordelen van ELMO Re-integratie

ELMO re-integratie biedt verschillende voordelen voor zieke werknemers die weer aan de slag willen:

  • Persoonlijke begeleiding door ervaren re-integratiespecialisten
  • Maatwerk oplossingen afgestemd op jouw situatie en behoeften
  • Nauwe samenwerking met je werkgever en bedrijfsarts
  • Focus op duurzame re-integratie en het voorkomen van terugval

Het re-integratieproces bij ELMO

Het re-integratieproces bij ELMO verloopt volgens een aantal stappen:

  1. Intake en analyse: In een persoonlijk gesprek brengen we jouw situatie, mogelijkheden en wensen in kaart.
  2. Plan van aanpak: We stellen een op maat gemaakt re-integratieplan op, in overleg met jou, je werkgever en bedrijfsarts.
  3. Begeleiding en ondersteuning: Onze specialisten begeleiden je tijdens het hele traject en bieden ondersteuning waar nodig.
  4. Evaluatie en bijsturing: We evalueren regelmatig de voortgang en passen het plan zo nodig aan.
  5. Duurzame terugkeer: Ons doel is een succesvolle en duurzame terugkeer naar je werk.

In de reïntegratie vind je niet alleen een weg terug naar de arbeidsmarkt maar ook naar een hernieuwde ik, betere versie, betere jij.