Deel dit bericht:

9 oktober 2016

Leestijd: 3 minuten

Relatieverslaving


Wegens succes opnieuw gratis online workshops relatieverslaving-codependentie (laatste 2 keer)

De gratis online workshop Relatieverslaving-Codependentie afgelopen donderdag en zaterdag was een groot succes!

Een aantal enthousiaste reacties van deelnemers

“Wat ben ik blij dat ik mee heb gedaan! Ik wist niet goed wat ik moest verwachten maar ik heb hele mooie handvatten gekregen, dankjewel!”

“Heerlijk, no nonsense maar waardevolle inhoud waar ik nu al zelf mee aan de slag kan en straks 1 november met jou samen. Dank!”

”Wat fijn Claudia, dat je dit allemaal niet voor jezelf houdt, maar dat je anderen, iemand zoals ik, ermee helpt! Ik voel nu al een verandering van binnen, laat staan wat een half jaar met me doet. Ik vind het spannend maar heb er ook veel zin in, omdat ik weet dat dit een investering in mijzelf is ;-)”

Vanwege dit succes heeft Claudia besloten de workshop, (alleen deze week!) nog een keer te geven, en wel op de volgende dagen:

Maandagavond 10 oktober om 21:00

http://www.stoppenmetjeverslaving.com/live-online-gratis-workshop-relatieverslaving-codependentie/

of op woensdagochtend 12 oktober om 10:00

http://www.stoppenmetjeverslaving.com/live-online-gratis-workshop-relatieverslaving-codependentie/

Dus mocht je het vorige week gemist hebben, meld je dan hier aan >>

Of klik op één van bovenstaande links.
(ook als je je de eerste keer hebt aangemeld maar er niet bij kon zijn)

Verlang jij ook naar een gezonde relatie?

In een gezonde relatie word je door elkaar uitgenodigd om de beste versie van jezelf te zijn. Je ziet de waarde van jezelf en daardoor ook de waarde van de ander. De neiging om de ander (en jezelf!) te willen veranderen lost op. Er is gelijkwaardigheid, wederzijds respect en liefde voor de ander zoals hij of zij is.

Een relatie die voldoet aan jouw ware behoeftes, los van emotionele afhankelijkheid (één van de kenmerken die bij relatieverslaving voorkomt), ontstaat wanneer je leert houden van jezelf.

Dit is een weg die Claudia zelf ook heeft gelopen en waarin ze jou als geen ander kan en wil begeleiden. Zij committeert zich volledig aan jou, mits jij er echt klaar voor bent. Want die fijne relatie waar je naar verlangt begint bij jou! Wij zien dat jij het waard bent, gun jij het jezelf ook?

We nodigen je van harte uit om mee te doen met de gratis online workshop Relatieverslaving-Codependentie. Het zal je leven veranderen!

Schrijf je hier GRATIS in >>

Tot dan!
Liefs Claudia en team CCC
PS Ken jij iemand in je omgeving die ook graag aan deze gratis online workshop deel zou willen nemen? Stuur deze mail gerust, graag in zijn geheel, door! Of deel het via social media.

Deel dit bericht:

9 oktober 2016

Leestijd: 3 minuten

Relatieverslaving


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je het gevoel dat wat je leest over jou gaat?

Dan is dat waarschijnlijk ook zo…
Meld je aan en ontvang regelmatig mijn artikelen en video’s in je mailbox. Houdt je wakker, scherp en is een duwtje in de goede richting.