Deel dit bericht:

23 juli 2021

Leestijd: 7 minuten

Relatieverslaving


Doorbreek destructieve relatiepatronen zomerpakket 2.0

Zomerpakket 2.0
VERLANGEN NAAR LIEFDE, AANDACHT EN ERKENNING 

Dagelijks stroomt er mail in mijn mailbox van vrouwen en mannen die verlangen naar liefde, aandacht en erkenning van een ander. Het jaargetijde lijkt niet uit te maken, deze verlangens zijn er altijd. Toch doet de zomer nog iets extra’s. De zon die schijnt, iedereen heerlijk luchtig gekleed, lange zomerse avonden en terrasjes vol met koppels die gelukkig lijken. In ieder geval gelukkiger dan jij bent in jouw liefdesleven.

GEEN MUST MEER

Of ik nu single was of in een relatie zat ik voelde me niet altijd even blij en gelukkig over mijn liefdesleven. Wat ben ik blij dat ik nu gewoon kan genieten van een leven waarin een liefdesrelatie geen must meer is. Liever geen relatie dan een relatie vol pijn en verdriet. Wat overigens niet wegneemt dat er iets mis is met een gezond verlangen naar een fijne relatie. Nee natuurlijk is daar niets mis mee. Waar wel wat mis mee is, is een relatie die destructief is maar waar je geen afstand van kunt nemen omdat je dan in contact komt met een leegte of diep gemis.

HET IS TE LEREN

Gezonde fijne relaties zijn helaas niet vanzelfsprekend voor iedereen. Desalniettemin is het te leren om gelukkig te worden in de liefde. In de eerste plaats met jezelf en van daaruit ook met de ander.

VERSLAVENDE RELATIES/RELATIEPATRONEN GAAN NIET OP VAKANTIE

Nu ben ik net als de meeste van ons op zomervakantie dus even wat minder artikelen en webinars deze periode. Maar ik wil je graag een boost aan informatie geven die daadwerkelijk het verschil voor je kan maken. Verslavende relaties, destructieve liefde, triggers en oude pijn gaan namelijk niet op vakantie. Zij zijn er altijd.

Misschien volg je me al een tijdje en heb je onlangs vol enthousiasme één van mijn challenges gevolgd maar om financiële redenen nog niet gekozen voor één van de jaartrajecten.

Wil je toch op een laagdrempelige, betaalbare manier gebruik blijven maken van mijn expertise? Dat kan d.m.v. het Zomerpakket!

Dit fantastische zomerpakket biedt maar liefst 6 uitgebreide Masterclasses die je d.m.v. video kunt bekijken. 6 meditaties die je helpen om de diepte in te gaan waar je met alleen praten niet bijkomt. Je zult hierdoor allerlei inzichten opdoen die je nodig hebt om de hardnekkige, relatie dynamieken uit jouw leven voor eens en altijd te doorbreken.

JA, IK WIL DIT ZOMERPAKKET 2.0

WAT ZIT ER IN HET ZOMERPAKKET 2.0? 

Je vindt in dit pakket deze zomer alle video’s uit de laatste challenge van liefde die pijn doet naar liefde die blij maakt maar ook 2 ontzettend belangrijke Masterclasses die echt het verschil voor je kunnen maken. Focus op heling en herstel, laat oude relatiepatronen los en stoom jezelf deze zomer nog klaar om ongezonde relaties los te laten en gezonde relaties in je leven toe te laten. Overal te volgen vanuit je tent, hotelkamer of waar je dan ook verblijft. Het enige wat je nodig hebt is een internet verbinding. Alle inhoud blijft tot jouw beschikking dus je kunt het net zo vaak bekijken en beluisteren als je wilt

6 uur aan video en 6 bijzondere meditaties

JA, IK BESTEL GELIJK HET ZOMERPAKKET 2.0

Ben je op zoek naar gezonde relaties die vreugde en liefde brengen? Met iedereen in je omgeving, maar in de eerste plaats met jezelf? Heb je het idee dat 1 of meerdere onderstaande thema’s een rol spelen in je leven? Verlatingsangst, bindingsangst, codependentie, relatieverslaving en of traumabinding? Dan is dit zomerpakket echt iets voor jou!

Masterclass 1: Wat is relatieverslaving, co-dependentie, co-verslaving en co-narcisme?

Ik leg je uit wat relatieverslaving, codependentie, co-verslaving en co-narcisme precies inhouden. Er heerst namelijk veel onduidelijkheid over de definities. Je leert de symptomen herkennen en hiernaast ontdek je wat het verschil is tussen de twee. Ter afsluiting doen we een meditatie “Doorbreek je verlatingsangst”.

Masterclass 2: Emotionele cyclus van de relatieverslaafde

De emotionele cyclus van de relatieverslaafde oftewel de verlatingsangstige met de vermijdingsverslaafde, de bindingsangstige.

 • Welke stappen doorloop je samen met de vermijdingsverslaafde?
 • Op welk moment kun je het beste uit de cyclus stappen?
 • Hoe doorbreek je de cyclus?

We sluiten het webinar af met een meditatie: doorbreek de ongezonde binding met iemand uit je omgeving.

Uiteraard geef ik ook weer antwoord op allerlei vragen die mij gesteld zijn.

Masterclass 3: emotionele cyclus van de vermijdingsverslaafde

We onderzoeken in deze Masterclass de emotionele cyclus van de vermijdingsverslaafde oftewel de bindingsangstige.

 • Welke stappen doorloop je samen met de relatieverslaafde?
 • Op welk moment kun je het beste uit de cyclus stappen?
 • Hoe doorbreek je de cyclus
 • Welke verschillende dynamieken zijn er mogelijk tussen de VMV en de RV.

We sluiten het webinar af met een meditatie waarin we onderzoeken hoe je bindingsangst kunt doorbreken.

Ik wens je veel inspiratie toe.

Masterclass 4: 3 stappen naar herstel plus aanbod jaarprogramma

Tijdens deze Masterclass starten we de dag met een verrassende bodyscan meditatie.

Verder bespreek ik de drie stappen die nodig zijn en ondersteuning kunnen bieden bij herstel van veel verschillende verslavingen, trauma en emotionele verwaarlozing uit de jeugd. Herstel en heling van deze thematiek is helaas geen proces wat je in 4 uurtjes kunt doorlopen en dan voor eens en altijd klaar is. Ik vertel je in deze Masterclass welke therapeutische technieken het beste werken om een oplossing te bieden bij het doorbreken van deze thematiek. Een belangrijk onderdeel hiervan is dat jouw volwassen autonome zelf aan het roer komt te staan, zelfliefde de hoogste prioriteit in je leven wordt en je van daaruit kunt gaan genieten van het leven in liefde voor jezelf en de ander.

Tevens deel ik een speciaal aanbod voor deelname aan de jaarprogramma’s ‘van Leed naar Liefde’. Voel je dat 1 van deze trajecten bij je past neem dan contact met me op. We onderzoeken dan samen tijdens een gratis sparringsessie welk traject het meest passend voor je is.

Masterclass 5: 10 tekenen van traumabinding

Tijdens deze Masterclass vertel ik je wat de redenen zijn dat het zo moeilijk is om een verslavende relatie los te laten, wat de 10 tekenen van traumabinding zijn maar ook welke 3 stappen er nodig om eruit te geraken.

In verslavende relaties waar mishandeling plaatsvindt wordt een zogenaamde trauma binding gevormd tussen dader en slachtoffer. Gehechtheid, ongezonde binding oftewel verslaving. Het is een krankzinnige loyaliteit die veroorzaakt wordt door het verslavende aspect van de relatie. Dit verslavende aspect wordt veroorzaakt door de variabele manier van belonen en straffen. Oftewel in het begin wordt je voorzien van een beetje aandacht, liefde en erkenning maar naarmate de tijd verstrekt wordt de aandacht en de liefde steeds minder maar blijf je de eerste (high) steeds weer opnieuw nastreven.

Masterclass 6: 5 stappenmethode van leed naar liefde

Tijdens deze Masterclass gaan de 5 stappen methode uit het boek ‘van leed naar liefde’ uitgebreid behandelen en bespreken. Samen met mij kun je het gedrag, de overlevingsstrategie waar jij de meeste last van hebt, ontmantelen. Op deze manier krijgt dit gedrag of deze overtuiging minder macht over je en creëer je keuzevrijheid. De volwassene in jou krijgt de regie in plaats van het gekwetste of aangepaste kind in jou. Tijdens dit webinar zijn er meerdere meditatie momenten om bij de kern van je probleem maar ook van de oplossing te komen.

Let op: het eerste deel van deze presentatie is deels hetzelfde als het begin van Masterclass 1. Ga er opnieuw open in en weet dat je altijd weer nieuwe dingen zult horen, die nieuwe inzichten zullen geven. Repetition is the mother of skills.

Alle meditaties die je in de Masterclasses kunt beluisteren vind je hieronder nog een keer los zodat je zo vaak kunt doen dan je wilt.

Losse meditaties 

 • Meditatie: Doorbreek je verlatingsangst.
 • Meditatie: Doorbreek je bindingsangst.
 • Meditatie: Doorbreek je traumabinding.
 • Meditatie: Doorbreek de ongezonde binding met iemand uit je leven.
 • Meditatie: Bodyscan en ontmoeting innerlijk kind.
 • Meditatie: Ontmantel je overlevingsstrategie onder leiding van je innerlijke ouders.

Let op: Van 26 juli t/m 10 augustus betaal je 147 euro. Van 10 augustus t/m 30 augustus betaal je 197 euro.

JA, IK BESTEL GELIJK HET ZOMERPAKKET 2.0

Liefs,

Claudia

caption for image

Deel dit bericht:

23 juli 2021

Leestijd: 7 minuten

Relatieverslaving


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je het gevoel dat wat je leest over jou gaat?

Dan is dat waarschijnlijk ook zo…
Meld je aan en ontvang regelmatig mijn artikelen en video’s in je mailbox. Houdt je wakker, scherp en is een duwtje in de goede richting.