Deel dit bericht:

24 mei 2022

Leestijd: 2 minuten

Relatieverslaving


Bijzonder podcast waarin mijn dochter(15) in gesprek gaat met haar vader over zijn verslaving

Pfffoe dat was me wat. Het kijken van de podcast “Wat kan er nou gebeuren” waar mijn dochter Aaliyah (15) afgelopen week te gast was om te vertellen over haar leven met haar verslaafde vader.

Een echt gesprek, met kwetsbare gevoelens. Gewoon rauw, hoe verdrietig en zwaar het allemaal was maar ook hoe fijn het NU is. De moeite waard om te kijken.

De pijn en het verdriet van alle partijen was niet alleen voor mij voelbaar maar aan alle reacties op youtube te zien voelbaar voor iedereen ?

Helaas zijn er heel veel vrouwen, mannen, vaders, moeders, andere familieleden, vrienden/vriendinnen maar bovenal kinderen die lijden onder de verslaving van een ander.

“Reda bedankt voor de erkenning die je me als moeder en als ex gegeven hebt tijdens deze uitzending. Dit voelde enorm dankbaar, fijn en helend. Diepe wonden die nooit helemaal zullen verdwijnen. Maar nu het zo goed met je gaat en je de rol als vader naar je beste kunnen vervult wel verzachten.” ❤️

Een van mijn boodschappen uit deze podcast is: verlies als partner, als ex, als kind, als vader moeder ,vriend of vriendin van een verslaafde nooit de hoop want herstel, heling en wonderen bestaan ECHT!

Maar…wees ook niet bang om grenzen te stellen en indien nodig om (tijdelijk) afscheid te nemen van een actief verslaafd persoon.

Reda Saleh, Aaliyah Saleh en Najib Amahli bedankt voor deze mooie uitzending die heel wat levens zullen veranderen ??

Heb jij een vraag? Stuur me deze dan vooral toe dan komt jouw vraag mogelijk ook aan de beurt. Let op: alleen een vraag graag, geen heel levensverhaal. We denken vaak dat we de context en het verhaal nodig hebben om een vraag te kunnen beantwoorden maar dat is niet zo ?

Volg je me al een tijdje en voel je dat het tijd is om echt aan de slag te gaan met het doorbreken van destructieve relatiepatronen? Dat kan op veel manieren. Onderzoek wat voor jou de meest passende stap is.

Deel dit bericht:

24 mei 2022

Leestijd: 2 minuten

Relatieverslaving


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je het gevoel dat wat je leest over jou gaat?

Dan is dat waarschijnlijk ook zo…
Meld je aan en ontvang regelmatig mijn artikelen en video’s in je mailbox. Houdt je wakker, scherp en is een duwtje in de goede richting.