Deel dit bericht:

4 juli 2022

Leestijd: 2 minuten

Codependentie Relatieverslaving


Wat doe jij vandaag aan liefdevolle zelfzorg? Ik ga lummelen.

Voor mij is een van de moeilijkste taken van liefdevolle zelfzorg om niet teveel te werken.

Ik hou zo ontzettend veel van het werk dat ik doe, dat ik met name in het weekend, mezelf soms verlies in het ontwikkelen van nieuwe content waar ik door de week niet aan toe kom.

Maar… na een intensieve maar prachtige van leed naar liefde challenge week, voel ik vandaag een sterk verlangen om dit niet te doen en er een echte luie zondag van te maken.

Lekker lummelen, leuke dingen met mijn dochter en hondje doen, fantaseren over onze aankomende woonboot in Amsterdam en genieten van van onze laatste maand in ons huidige huis wat ook een hele fijne plek is ?

Wat doe jij vandaag aan liefdevolle zelfzorg?

Heb je een fijn ochtendritueel? Ik heb zojuist mijn ochtendritueel gedaan wat maakt dat ik mijn dag positief gestart ben.

Ik heb mijn dagelijks dankbaarheids-lijstje geschreven, 15 minuten Vipassana meditatie gedaan en geschreven m.b.v. de wet van aantrekking over hoe vreugdevol ik me vandaag ga voelen. Nu nog 10 minuutjes yoga met Kassandra en dan zit mijn ochtendritueel erop.

Heb jij tijdens of na jouw ochtendritueel behoefte aan een zondagse podcast? Of een inspirerend artikel over heling en herstel van codependent patronen? Kijk dan op een van de volgende pagina’s:

Je hebt vast nog niet alles gelezen of beluisterd.

Waar luister jij naar podcasts? Ik vind het heerlijk om tijdens het lopen met de hond, tijdens het autorijden of tijdens het sporten naar podcasts te luisteren ❤️ ??

Heb jij een vraag? Stuur me deze dan vooral toe dan komt jouw vraag mogelijk ook aan de beurt. Let op: alleen een vraag graag, geen heel levensverhaal. We denken vaak dat we de context en het verhaal nodig hebben om een vraag te kunnen beantwoorden maar dat is niet zo ?

Volg je me al een tijdje en voel je dat het tijd is om echt aan de slag te gaan met het doorbreken van destructieve relatiepatronen? Dat kan op veel manieren. Onderzoek wat voor jou de meest passende stap is.

Deel dit bericht:

4 juli 2022

Leestijd: 2 minuten

Codependentie Relatieverslaving


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je het gevoel dat wat je leest over jou gaat?

Dan is dat waarschijnlijk ook zo…
Meld je aan en ontvang regelmatig mijn artikelen en video’s in je mailbox. Houdt je wakker, scherp en is een duwtje in de goede richting.