Annemarie van Delft

PROJECT MANAGER/CASEMANAGER
LOCATIE AMSTERDAM/DEN ILP
LIVE EN ONLINE

Annemarie

Backoffice

Onderzoek alles en behoud het goede.

Een spreuk die ik uit mijn christelijke opvoeding heb meegenomen en steeds meer in mijn hart geschreven staat.

Dat onderzoekende is iets wat al jong tot uiting kwam. Ik was een gevoelig, vrolijk, eigenwijs en rustig kind dat sterk was afgestemd op haar omgeving. Mijn basishouding was (en is) mijzelf en de wereld om mij heen willen begrijpen. Die voelsprieten naar buiten hebben, heeft ook een kwetsbaarheid met zich meegebracht. Ik voelde duidelijk aan wat de omgeving van mij verwachtte en paste mij aan uit angst om afgewezen te worden. Een diepe fundamentele verlatingsangst.

De tweede helft van mijn leven tot nu heeft in het teken gestaan van mijzelf vinden, los van alle beelden en ideeën die ik had van wie ik moest zijn. Om dat wat ik eigen had gemaakt opnieuw te toetsen: is dit van mij en wil ik dit houden? Het loslaten van delen van mijn identiteit die (niet meer) authentiek voelden. Ik geloof dat dit een proces is wat op meerdere momenten in het leven zich weer opnieuw zal aandienen. Dat ik een vaardigheid aan het leren ben om mijzelf elke keer opnieuw af te kunnen stemmen op de weg die ik ga.

Op het gebied van relaties koos ik langere tijd voor veiligheid. Ik vond het makkelijker om verliefd te worden op mannen die niet zo goed bij mij pasten en onbereikbaar waren. Gaandeweg ben ik duidelijker gaan voelen waar ik naar op zoek was en nam ik dit mee in de contacten die ik aanging. Uiteindelijk leidde dat tot mijn huidige relatie en ben ik met hem getrouwd! ????

Ook wij kennen ongezonde dynamieken en patronen. Ik geloof ook niet dat een goede relatie daar volledig vrij van is. Het feit dat wij allebei op onszelf willen reflecteren en samen willen groeien maakt voor mij het verschil.

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van eetstoornissen en burn-out. Voor mij gaat mijn achtergrond als psycholoog hand in hand met de ervaringen die ik heb opgedaan in het leven. Doordat ik zelf bepaalde ervaringen heb doorvoeld, lukt het mij beter om jou te begrijpen. Doordat ik mijzelf begrijp, begrijp ik jou.

Binnen CCC zet ik mij in voor de ontwikkeling, innovatie en professionalisering van de organisatie. Een rol waarin ik mijn kwaliteiten goed tot uiting kan laten komen. Je kunt mij tegenkomen in mijn werkzaamheden als Casemanager en ondersteunde rol bij de Back Office.

Ik hoop dat je een mooi, helend traject zult aangaan. In een context waarin je je gezien voelt als mens, maar tegelijkertijd de confrontaties en spiegels krijgt die nodig zijn. Ik heb zelf “moeten” ondervinden dat verandering begint bij jezelf. De grootste stappen in mijn herstel zijn voortgekomen uit pijnlijke maar ook meest nodige confrontaties.

Zet hem op!

Boeken en personen die mij dagelijks inspireren: De Fontein van Els van Steijn, Terugkeer naar Liefde van Marianne Williamson, Houd me vast van Sue Johnson, Het Geschenk van Edith Eger, Brene Brown, Dirk de Wachter, Irvin Yalom, Sheryl Paul.