Ayonne van Oort

PSYCHOLOOG
LOCATIE PORTUGAL
ONLINE

Ayonne

Behandelaren

Mijn naam is Ayonne. Een sportieve enthousiasteling met een passie voor muziek, de natuur en menselijk gedrag. Momenteel verblijvend in het zonnige Portugal.

Na mijn opleiding Sport-en Prestatiepsychologie heb ik besloten mij verder te verdiepen in de klinische richting om zo deze twee richtingen te kunnen combineren in mijn werk als psycholoog. Na de klinische master aan de UvA heb ik een tijd in de verslavingszorg gewerkt en ben ik al drie jaar aangesloten bij een preventie project om eetproblematiek te voorkomen in de sport.

Zelf ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van eetproblematiek, en ben ik ook in het gebied van de liefde de nodige obstakels tegengekomen. Wat mij enorm heeft geholpen in mijn processen is om niet alleen met iemand te praten, maar ook mijn lichaam te betrekken bij alles wat ik doormaakte. Yoga is daarbij enorm helpend voor mij geweest om welke reden ik dan ook nu het yogadocentschap beoefen. Daarop volgend heb ik de basis opleiding gedaan tot Acceptance and Commitment (ACT) trainer welke voor mijn gevoel psychologie en yoga mooi combineerde. Naast ACT heb ik vanuit de verslavingszorg ook ervaring met CGT, waardoor ik gewend ben met verschillende behandelmethoden te werken. Als behandelaar bij Claudia’s Care Centre zoek ik dan ook graag samen met jou naar de combinatie en vorm die voor jou werkt.

Mijn uitgangspunt als behandelaar is je weer terug te brengen naar jezelf. Jezelf geheel te kunnen accepteren en omarmen zoals je bent en vanuit daar het leven aan te gaan.