PSYCHIATER
ONLINE

Caroline

Regiebehandelaren

Aangenaam, ik ben Caroline van Elzelingen, psychiater en regiebehandelaar. Daarmee verzorg ik de diagnostiek en behandeling en houd ik overzicht over de algehele behandeling. Consulten voer ik uit met een holistische blik.

Op dit moment hoor ik parkieten met elkaar babbelen en liggen er drie buurthonden onder de porch. Buiten leven was voor mij de motivatie om te emigreren en voer dan ook de consulten vanuit het buitenland. Reizen en culturen proeven fascineert mij. Ik ben een open, positief en creatief mens met humor op zijn tijd en deze eigenschappen neem ik zo veel mogelijk mee in de gesprekken. Gelijkwaardig en met compassie luister ik naar mijn patienten. Het geeft mij veel voldoening om hen, vaak na een diep dal, weer op rit te zien.

Mijn visie is dat een groot deel van psychiatrische problemen voortkomt uit trauma en overvraging. We leven in een steeds snellere en efficientere wereld met veel informatiestromen en social media, en daarmee steeds verder weg van (het ritme van) de natuur, zodat leven in het hier en nu meer en meer een uitdaging wordt. Mooi om te zien dat Claudia’s Care Centrum werkt met een holistische benadering waarbij o.a. meditatie en spiritualiteit belangrijke onderdelen zijn.