Mirjam Tink

PSYCHIATRISCH VERPLEEGKUNDIGE
ADEMCOACH
LOCATIE ASSEN
LIVE EN ONLINE

Mirjam

Behandelaren

“Zelfliefde is de basis voor het ervaren van een gezonde relatie met jezelf”

Welkom!

Ben je bereid  om aan jezelf te werken en oude patronen te doorbreken?

Tijdens mijn sessies ondersteun ik je om op een veilige manier (weer) in verbinding te komen met jouw gevoelens, lichaamssignalen, behoeftes en verlangens, zodat je op authentieke wijze opnieuw  kunt zorgen voor wat je nodig hebt.

Je gaat ervaren dat je eigenwaarde niet meer hoeft af te hangen van de waardering van anderen. Door het doorbreken van jouw patronen, loslaten van belemmerende overtuigingen en het doorvoelen van oude pijn ontwikkel je een gezonde relatie met jezelf. Daardoor kun je ook een  liefdevolle en gezonde relatie met de ander aangaan.

Daarbij maak ik onder andere gebruik van methodieken zoals:

  • Leed naar liefde methode
  • Innerlijk kind werk
  • Voice dialoog
  • Lichaamsgericht werk
  • Ademwerk
  • EFT
  • TRE

Even een stukje achtergrond over mij:

Mijn naam is Mirjam. Wonend in het noorden van het land. Ik ben gek op de natuur en ik bewonder deze graag rondtrekkend boven water en duikend onder water.

Ik werk sinds 2021 als psychiatrisch verpleegkundige, ervaringsdeskundige en ademcoach bij Claudia’s Care Center. Hiervoor heb ik jarenlang gewerkt in de verslavingszorg.

Ik heb zelf mijn ongezonde patronen doorbroken, onderliggend trauma verwerkt. De  ontdekkingsreis naar mijzelf  was: liefdevol, pijnlijk, verdrietig, krachtig, bevrijdend en helend tegelijk. Tijdens dit proces heb ik veel gehad( en nog steeds) aan innerlijk kind werk, lichaamswerk  en (verbonden) ademwerk. Dit zijn krachtige en liefdevolle methodes om weer terug te veren naar jezelf, keer op keer.

Mijn benadering is holistisch en eigen kracht gericht. Wat betekent dat ik geloof dat onze wijsheid en oplossingen al in ons zelf zitten. Wat maakt dat ik je handvatten en tools kan aanreiken die jezelf kunt toe passen in jouw dagelijks leven i.p.v. hiervoor afhankelijk te blijven van een ander.

Mensen die ik heb mogen begeleiden omschrijven mij als: persoonlijk, liefdevol, intuïtief en doortastend.

De combinatie van mijn eigen ervaring, opleidingen en (werk)ervaring zorgt ervoor dat ik  je heel gericht kan begeleiden, zodat jij vanuit zelfliefde en waardering weer aan het roer van jouw leven komt te staan!

Wil je er mee aan de slag en spreek ik jou aan. Dan nodig je van harte uit om dit aan te geven tijdens de intake.