Relatieverslaving & Codependentie Experts
Deel dit bericht:

18 juli 2023

Leestijd: 1 minuut


Volgend jaar wil ik terug mee!

Wat tovert een terugblik op de adem- en yoga retraite met Claudia, Wilna (Narayana) en Marianne een zalig grote glimlach op mijn gezicht!

Ik koester vele mooie herinneringen in mijn hart: ‘s morgens op eigen ritme wakker worden op een paradijselijke plek, wetende dat er een lekker en gezond ontbijtbuffet op je wacht. Daarna mantra’s zingen en heerlijke energie ontvangen, yoga beleven en luisteren naar de wijze woorden van Narayana. M’n hart ging elke keer een beetje meer open staan. En niet alleen bij mij, merkte ik. Het eerlijk en veilig delen van ervaringen met de andere vrouwen zorgde ervoor dat er al gauw met elke vrouw een soort van veilige band ontstond.

‘s Middags was er lekker lang tijd voor jezelf en om te genieten van de zon, het eiland, de anderen… Daarna dan ademen (daar kwam ik voor en dat voelt altijd fantastisch!) en familieopstelling (hoe leerrijk was dat zeg!) en dan een super heerlijk avondbuffet (local fresh veggie food!).

Ik heb ontspannen, gelachen, genoten, gehuild, geheeld, alweer veel bijgeleerd, gegeven, ontvangen, vriendinnen gevonden, verbondenheid gevoeld… en een mega-fantastische reis gehad !
Ik voel me ontzettend dankbaar én mijn besluit staat vast: volgend jaar wil ik terug mee!

Deel dit bericht:

18 juli 2023

Leestijd: 1 minuut


Heb je het gevoel dat wat je leest over jou gaat?

Dan is dat waarschijnlijk ook zo…
Meld je aan en ontvang regelmatig mijn artikelen en video’s in je mailbox. Houdt je wakker, scherp en is een duwtje in de goede richting.