Deel dit bericht:

25 september 2016

Leestijd: 2 minuten

Relatieverslaving


Groepssessie relatieverslaving-codependentie

Nog even ter herinnering…

Counselling Center Changes organiseert in samenwerking met het netwerk gezonde relaties, groepstherapie voor mensen die last hebben van codependentie en relatieverslaving. Deze problematiek bestaat onder andere uit verlatingsangst, bindingsangst, moeite met eigenwaarde, en grenzen stellen.

Tijdens de groepstherapie kun je in een veilige setting ervaringen delen en worden verdedigingsmechanismen blootgelegd zodat je contact kunt maken met de gevoelens onderliggend aan je gedragspatronen. Het daadwerkelijk doorvoelen van de onderliggende gevoelens zorgt voor heling en transformatie.

Daarnaast is er ruimte voor psycho-educatie waarin er dieper wordt ingegaan op de thema’s die horen bij relatieverslaving en codependentie.

Kosten zijn € 36,- p.p. per keer. De groepen worden geleid door een of twee ervaringsdeskundige counselors. We vragen een commitment van 6 keer zodat we samen een proces door kunnen gaan.

Op 27-09-2016 start er op de dinsdagavond van 19.30-21.00 uur één keer per twee weken een groep in Diemen begeleid door mij persoonlijk. (nog enkele vrije plekken)

Op 15-09-2016 start er op de donderdagavond van 19.30 -21.00 uur één keer per twee weken een groep in IJmuiden.

Op 05-10-2016 start er op de woensdagavond van 19.30 -21.00 één keer per twee weken een groep in Bussum.

Op 1 oktober a.s. start er op de zaterdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur één keer per twee weken een groep in Den Haag.

Voorafgaand aan de groep kun je een gratis gesprek aangaan met de begeleider van de groep. Zo kunnen beide partijen ervaren of er een klik is die nodig is voor een goede werkrelatie tussen deelnemer en counselor.

Interesse? geef je dan nu op voor een van deze groepen bij Counselling Center Changes 

Twijfel je of je last hebt van patronen als relatieverslaving of codependentie, of wil je eerst wat meer informatie, neem dan contact op dan kijken we er samen naar.

Heb je iemand in je omgeving die baat bij deze groepen zou kunnen hebben, stuur de mail dan gerust door

Groetjes,
Claudia Krumme

Deel dit bericht:

25 september 2016

Leestijd: 2 minuten

Relatieverslaving


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je het gevoel dat wat je leest over jou gaat?

Dan is dat waarschijnlijk ook zo…
Meld je aan en ontvang regelmatig mijn artikelen en video’s in je mailbox. Houdt je wakker, scherp en is een duwtje in de goede richting.