Deel dit bericht:

23 februari 2021

Leestijd: 3 minuten

Relatieverslaving


Een pijl in de goede richting

Vanavond ga ik de 4e challenge kijken, ik kon niet aanwezig zijn bij je live “optredens.

Maar Claudia, wat ben je geweldig…door jou heb ik mijn voorgaande therapeuten aan de wilgen gehangen want het leek wel of ik hén juist dingen leerde.

Jij verrast me steeds opnieuw door op een hele simpele manier spijkers met koppen te slaan en tussen neus en lippen door pak je ook alle nuances! Ik weet niet precies te verwoorden wat ik graag zou willen zeggen maar je hebt d.m.v. een paar webinars en meditaties in een korte tijd gewoon zoveel inzichten en handvaten gegeven.

Ik sta op een kruispunt en jij bent de pijl in de goede richting, die pijl miste ik. 

Door jou weet ik waar mijn pijn vandaan komt en wat ik er mee moet.

Vanbinnen ben ik nu een stuk rustiger, milder, liefdevolle, minder kwetsbaar!

Mensen die mij kennen zeggen dat het lijkt of ik een klap op mijn hoofd heb gekregen, een klap die mij opeens een mens hebben gemaakt die veel sterker in haar schoenen staat. Ik heb heel veel shit achter de rug, ik leef al 5 jaar in mijn eigen koophuis op één kamer omdat mijn nex het gestript had en het nooit afmaakte (Ik woonde bij hem maar wilde mijn huis niet verkopen) en ik het geld niet had,  nu wel, maar nu de puf en de klusjesman nog. Daarna een man die achteraf gezien codependent was, obsessief met mij bezig, teveel overladen met liefde waar ik van zag dat het niet gezond was.  

Mijn omgeving bewondert de kracht die ik nu uit schijn te stralen en ze zeggen dat zij niet zo zouden kunnen leven als ik nu doe, vechtend en overlevend, maar zonder kapot te gaan of te moeten hangen aan een man. 

Ik heb nog een weg te gaan, maar ik weet dat ik het kan en welk pad ik moet kiezen. 

Jij hebt me mijn eigen kracht laten zien en me kennis laten maken met dat bijzondere, artistieke kind wat niet werd geaccepteerd omdat ze een oude ziel had en het leven te vroeg begreep, een kind dat anders naar de wereld keek en kon tekenen en schilderen, waar ik niks mee mocht van mijn vader.

Bless you Claudia!

Ik ben je zó dankbaar! 

En ik kon óók andere meiden al helpen…en ik heb ze kennis met je laten maken.

Je mag héél trots op jezelf zijn, welke vrouw komt zó mooi uit alle shit als jij! Niet veel!

Ik wens je heel veel liefde en een fijne kerel, die komt vast, want je weet hem te kiezen…

Deel dit bericht:

23 februari 2021

Leestijd: 3 minuten

Relatieverslaving


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je het gevoel dat wat je leest over jou gaat?

Dan is dat waarschijnlijk ook zo…
Meld je aan en ontvang regelmatig mijn artikelen en video’s in je mailbox. Houdt je wakker, scherp en is een duwtje in de goede richting.