Relatieverslaving & Codependentie Experts
Deel dit bericht:

16 november 2020

Leestijd: 3 minuten

Relatieverslaving


Maak deze week gebruik van de kracht van herhaling

Misschien heb je het al op Facebook gelezen maar dit weekend ben ik druk met onze 10 daagse OPLEIDING VAN LEED NAAR LIEFDE

Afgelopen vrijdag is alweer het 2e blok gestart van deze nieuwe 10 daagse opleiding. Een opleiding voor coaches en therapeuten die als ervaringsdeskundige willen leren mensen te ondersteunen bij relatieverslaving, codependentie, verlatingsangst, bindingsangst en narcistisch misbruik. Het vorige blok lag de focus op oplossingsgericht en systemisch werken. Dit blok ligt de focus op het werken met de verschillende persoonlijkheidsdelen, inclusief het innerlijk kind en ons volwassen autonome zelf.

Je kunt hierbij denken aan de volgende delen:

de pleaser

de aanpasser

de criticus

de verslaafde

het controlerende deel

de oververantwoordelijke

de valse hoop

de valse macht

de schaamte

de schuldige

de redder

de vervolger

het slachtoffer

Wat zijn de positieve intenties oftewel functies van deze overlevingsdelen? Hoe proberen deze delen jou te helpen? Helpen zul je misschien denken: ik heb alleen maar last van deze delen. Ja deze overlevingsdelen kunnen vervelend en hardnekkig zijn maar ze leveren je naast de negatieve consequenties ook altijd iets positiefs op. Ze zijn er namelijk nooit voor niets. Hoe kun je jezelf en andere mensen leren om een deel waar ze last van hebben minder macht te geven zodat ze wel het positieve effect bereiken wat het deel in essentie zou willen bereiken maar geen negatieve consequenties meer brengen?

Je hoort het al een interessant blok ?♥️?

Doordat ik deze drie dagen zo druk ben met de opleiding heb ik geen tijd om nieuwe content met jullie te delen maar wil wel graag wat waarde met je delen. k wil je bewust maken van de kracht van herhaling. Je hebt vast nog niet al mijn podcasts beluisterd of al mijn artikelen gelezen op mijn blog op Facebook of Instagram. Mocht dit wel het geval zijn dan zul je merken dat dezelfde podcast of hetzelfde artikel je altijd weer nieuwe inzichten zal brengen.

Voel waar je vandaag behoefte aan heb en maak gebruik van alle eerder gepubliceerde waardevolle content die ik eerder met de wereld heb gedeeld.

Podcasts

Artikelen

Facebook

Instagram

Heb je behoefte aan iets nieuws? Morgen ga ik mijn presentaties maken voor de a.k. challenge die ik zal geven van 30 November t/m 3 December. 4 dagen lang iedere dag een opdracht webinar, een opdracht en een meditatie die terug te luisteren zijn. Heb je al eerder een challenge van mij gevolgd ? Dan weet je vast dat deze iedere keer weer een waardevolle bijdrage in je proces kunnen zijn. De afgelopen jaren heb ik deze challenges altijd gratis gegeven en nu vraag ik voor het eerst een kleine bijdrage om de advertentie kosten wat te dekken. Ik moet jullie namelijk wel allemaal bereiken.

Doe je mee? Ik hoop dat je er erbij bent!

Bekijk hier de inhoud en doe mee met deze laatste online challenge van liefde die pijn doet naar liefde die blij maakt van 2020

Deel dit bericht:

16 november 2020

Leestijd: 3 minuten

Relatieverslaving


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je het gevoel dat wat je leest over jou gaat?

Dan is dat waarschijnlijk ook zo…
Meld je aan en ontvang regelmatig mijn artikelen en video’s in je mailbox. Houdt je wakker, scherp en is een duwtje in de goede richting.