Deel dit bericht:

5 mei 2021

Leestijd: 3 minuten

Relatieverslaving


Welke stap zet jij van afhankelijkheid naar vrijheid❤️

Heb jij de controle over je leven, of heeft iets de controle over jou? Voel je je als een geketende gevangene in een relatie, als single bang om alleen achter te blijven of niet in staat om vrij te worden van ander destructief gedrag?

Er is een oplossing, echt waar, ook voor jou!

Omdat het vandaag bevrijdingsdag is wil ik je een cadeautje geven.

Een cadeautje in de vorm van een meditatie die jou mogelijk wat dichterbij vrijheid brengt. Het is geen toverstaf die al je problemen bij je wegneemt, maar een mooi begin naar meer zelfliefde.

Deze meditatie heet: Veiligheid in de Tovertuin

Klik op de bovenstaande link om je cadeautje in ontvangst te nemen.

Om een verslaving los te kunnen laten is veiligheid nodig. Een gevoel van veiligheid in jezelf. Wanneer je stopt met jouw specifieke destructieve gedrag (overlevingsstrategie) zullen er automatisch gevoelens naar boven komen die je normaal verdoofd met je gedrag.

Ik krijg van deelnemers uit mijn jaartraining terug dat ze gek zijn op deze meditatie omdat het ze kennis laat maken met een plek in hun hart waarvan ze vaak niet eens wisten dat deze bestond.

Probeer het maar eens uit en onderzoek of dit cadeautje jou kan motiveren om een volgende stap te zetten richting het loslaten van jouw specifieke destructieve gedachte, gevoel of gedrag.

Weet je al een tijdje dat er iets moet veranderen in je leven omdat je je te vaak eenzaam, alleen of gevangen in een patroon voelt? Dan is het mogelijk jouw tijd om een volgende stap te zetten. Wil je dit graag maar weet je niet welke stap bij je past? Kijk dan eens naar de onderstaande mogelijkheden of vraag een gratis sparringsessie aan om te onderzoeken welke stap het beste bij je past. Wij als team kijken graag met je mee wat wel of niet bij je past.

Kies 1 van de jaartrainingen en werk zelf zelfstandig of kies voor intensieve particuliere begeleiding

Ga met ons mee deze zomer op transformatie reis naar Ibiza (11 t/m 17 juli of 25 t/m 31 juli)

Kies voor een volledig vergoed GGZ traject wanneer je weet en voelt dat je specialistische zorg nodig hebt (meld je hier vrijblijvend aan)

Opleiding van leed naar liefde (Voor coaches en therapeuten die als professional met de materie relatieverslaving en codependentie willen werken)

Liefs,

Claudia Krumme

relatieverslaving en codependentie expert

Auteur van het boek van leed naar liefde.

PS: volgende week 12 Mei om 22:15 s’avonds ben ik te zien op de NPO 3 bij het televisie programma Diep. Kijk je mee? Volg me ook op instagram, ontvang extra tips en neem een kijkje behind the scenes.

Deel dit bericht:

5 mei 2021

Leestijd: 3 minuten

Relatieverslaving


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je het gevoel dat wat je leest over jou gaat?

Dan is dat waarschijnlijk ook zo…
Meld je aan en ontvang regelmatig mijn artikelen en video’s in je mailbox. Houdt je wakker, scherp en is een duwtje in de goede richting.