Deel dit bericht:

1 november 2021

Leestijd: 2 minuten

Relatieverslaving


Hoe laat ik mijn boosheid en verdriet los zonder terug te vallen in valse hoop?

Vandaag beantwoord ik de vraag van Froukje:

Lieve Claudia,
Dank je wel voor je podcasts. Keer op keer komen ze op een moment dat ik er veel aan heb. Ik luister ze vaak meerdere keren.
Ik wil de goede herinneringen bewaren, maar dwars daardoor heen loopt mijn boosheid en verdriet. Aan de ene kant moet ik mij realiseren dat de relatie geen enkele toekomst meer zou hebben, met alles wat er is voorgevallen. Aan de andere kant wil ik de goede herinneringen bewaren en mijn leerproces zien. Deze twee kunnen ze zich nog niet verenigen. Mijn vraag: hoe kom ik nu naar dat punt toe?

Een prachtige vraag waarover ik graag mijn kennis en ervaring deel.


Podcast

Heb jij ook een vraag? Stuur me deze dan vooral toe dan komt jouw vraag mogelijk ook aan de beurt. Let op: alleen een vraag graag, geen heel levensverhaal. We denken vaak dat we de context en het verhaal nodig hebben om een vraag te kunnen beantwoorden maar dat is niet zo. ?

Volg je me al een tijdje en voel je dat het tijd is om echt aan de slag te gaan met het doorbreken van destructieve relatiepatronen? Dat kan op veel manieren. Onderzoek wat voor jou de meest passende stap is.

Lees mijn boek van leed naar liefde

Kies voor 1 van onze jaartrainingen

Volg een specialistisch GGZ traject bij Claudiascarecenter

Deel dit bericht:

1 november 2021

Leestijd: 2 minuten

Relatieverslaving


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je het gevoel dat wat je leest over jou gaat?

Dan is dat waarschijnlijk ook zo…
Meld je aan en ontvang regelmatig mijn artikelen en video’s in je mailbox. Houdt je wakker, scherp en is een duwtje in de goede richting.