Deel dit bericht:

4 april 2022

Leestijd: 2 minuten

Relatieverslaving


Invloed van hormonen op de aantrekking van destructieve, verslavende relaties

Afgelopen vrijdag heb ik het artikel “Destructieve relaties waarom trekken we ze aan” op Instagram geplaatst. Wanneer je me al wat langer volgt ken je dit artikel misschien wel als “Foute mannen en vrouwen waarom trekken we ze aan”.

Er zijn meerdere redenen en verklaringen voor het aangetrokken voelen tot emotioneel onbeschikbare en soms zelfs gewelddadige partners. In dit artikel focus ik me met name op de invloed van hormonen (neurotransmitters van het brein).

Omdat wij als mensen informatie allemaal op een verschillende manier verwerken leek het me waardevol om er een podcast over te doen. Ik vind het onderwerp namelijk mega interessant en krijg altijd veel vragen en opmerkingen in mijn mailbox wanneer ik dit artikel deel.

Beluister hier de podcast.

Heb jij een vraag? Stuur me deze dan vooral toe dan komt jouw vraag mogelijk ook aan de beurt. Let op: alleen een vraag graag, geen heel levensverhaal. We denken vaak dat we de context en het verhaal nodig hebben om een vraag te kunnen beantwoorden maar dat is niet zo. ?

Volg je me al een tijdje en voel je dat het tijd is om echt aan de slag te gaan met het doorbreken van destructieve relatiepatronen? Dat kan op veel manieren. Onderzoek wat voor jou de meest passende stap is.

Deel dit bericht:

4 april 2022

Leestijd: 2 minuten

Relatieverslaving


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je het gevoel dat wat je leest over jou gaat?

Dan is dat waarschijnlijk ook zo…
Meld je aan en ontvang regelmatig mijn artikelen en video’s in je mailbox. Houdt je wakker, scherp en is een duwtje in de goede richting.