Deel dit bericht:

1 augustus 2022

Leestijd: 1 minuut

Codependentie


Ik kan niet huilen maar ik wil zo graag

Deze week vanuit Bonaire een podcast waarin ik de vraag beantwoord die naar aanleiding van de podcast van vorige week mijn mailbox in kwam.

​Wat als je heel moeilijk kan huilen? Ik had daar nooit moeite mee, echter sinds ik vorig jaar mijn relatie verbrak wel. Hoe kan ik bij huilen komen? Of heeft dát te maken met toch nog niet volledig erdoorheen durven gaan? Nu er momenteel uitvergroot kinder-jeugd pijn omhoog komt , überhaupt alle trauma’s aan zich / en ik de zaken in je podcast herken over somberheid en daarmee ook fysieke klachten erbij zijn ( globus gevoel, maag , druk borstkas ) is het nog steeds lastig dat ik bij verdriet kom.

Want ik voel dat er dingen UIT willen. Ik voel ook althans zo lijkt het dat het zo veel is….of de angst daarvoor dat ik er daarom niet bij kan.

Beluister hier de podcast

In de auto, tijdens het koken, wanneer je met de hond wandelt of gewoon wanneer het jou uitkomt. Vergeef me de achtergond-geluiden van Bonaire en focus op de boodschap.

Deel dit bericht:

1 augustus 2022

Leestijd: 1 minuut

Codependentie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je het gevoel dat wat je leest over jou gaat?

Dan is dat waarschijnlijk ook zo…
Meld je aan en ontvang regelmatig mijn artikelen en video’s in je mailbox. Houdt je wakker, scherp en is een duwtje in de goede richting.