Deel dit bericht:

26 september 2022

Leestijd: 1 minuut

Codependentie Relatieverslaving


Waar komt mijn paniek vandaan?

Ik voel echt paniek als ik concreet actieplan aan het opstellen ben voor de scheiding. Ik heb al verschillende malen gezegd dat ik wil scheiden. Dan doet mijn partner alsof ik het mentaal weer door een moeilijke periode ga. En zegt hij letterlijk morgen gaat dit weer over zijn. Dan besluit ik om al zelf op onderzoek uit te gaan van wat ik wil na de scheiding en hiervan geraak ik in paniek, hartkloppingen. Ik krijg me moeilijk uit deze paniek. Ik ben iemand die wel wat angsten heeft, maar dan doe ik het toch ondanks de angst.

Maar hier geraak ik niet achter waar de paniek vandaan komt. Paniek ken ik eigenlijk niet. Heb je tips om hier mee aan de slag te gaan?

​ Beluister hier de podcast

Deel dit bericht:

26 september 2022

Leestijd: 1 minuut

Codependentie Relatieverslaving


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je het gevoel dat wat je leest over jou gaat?

Dan is dat waarschijnlijk ook zo…
Meld je aan en ontvang regelmatig mijn artikelen en video’s in je mailbox. Houdt je wakker, scherp en is een duwtje in de goede richting.