Deel dit bericht:

14 maart 2023

Leestijd: 2 minuten

Codependentie Relatieverslaving


Anne deelt haar verhaal “Van overleven naar leven”

Afgelopen weekend zat ik 3 dagen in retreat dus de podcast die ik in gedachte had om zondag met je te delen deel ik graag vandaag met je.

Ik heb voor het eerst een podcast opgenomen met een van mijn klanten en dit is een zeer inspirerend gesprek geworden dat echt de moeite waard is om naar te luisteren.

Anne is een klant die in 2021 bij mij binnenkwam met heel veel pijn, verwarring en verdriet. Ze zat vast in een relatie met een verslaafde maar ook zeer narcistische man. Desalniettemin was ze ervan overtuigd dat het roer om moest en ze haar leven en zichzelf terug wilde.

Ik heb haar begeleid d.m.v. een van de jaartrajecten en inmiddels zijn we 2 jaar verder.

Anne deelt aan het einde van ons gesprek dat ze zich nog nooit eerder in haar leven zo fijn en gelukkig heeft gevoeld dan vandaag de dag.

Wil je weten waarom dit zo is? Wat er is gebeurd de afgelopen 2 jaar? Welke processen ze allemaal heeft doorlopen om van OVERLEVEN NAAR LEVEN te komen?

Luister dan naar de onderstaande podcast. Terwijl je de hond uitlaat, in de auto, tijdens het sporten of waar dan ook jij het fijn vindt..

Beluister hier het verhaal van Anne

Deel dit bericht:

14 maart 2023

Leestijd: 2 minuten

Codependentie Relatieverslaving


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je het gevoel dat wat je leest over jou gaat?

Dan is dat waarschijnlijk ook zo…
Meld je aan en ontvang regelmatig mijn artikelen en video’s in je mailbox. Houdt je wakker, scherp en is een duwtje in de goede richting.