21-daagse meditatie uitdaging om van lijden naar liefde te komen.

....

Ga de uitdaging samen met mij aan!

Laat meditatie een nieuwe gewoonte voor je worden zodat je de rest van je leven een tool in handen hebt waarmee je inzichten, verlichting, liefde, vreugde en verbinding kunt ervaren.

Je zult het volgende gaan ervaren:

VERBINDING
Verlang je naar een liefdevolle verbinding met jezelf? En van daaruit ook met anderen? Deze challenge is een super fijne manier om verbinding met jezelf en de ander te ervaren. Je kunt deel uit maken van een community waarmee je samen het pad van zelfliefde, zelfzorg en gezonde relaties bewandeld.

ONRUST EN ANGST LOSLATEN
Ga iedere dag je dag in vol vertrouwen in jezelf en in het leven. Ontwikkel een beoefening waar je terecht kunt wanneer je je vredig en veilig wilt voelen.

GOEDE NACHTRUST
Destructieve relatie dynamieken kunnen voor veel stress en een slechte nachtrust zorgen. Dagelijkse meditatie vermindert stress en kalmeert je systeem. Ik zal je begeleiden in een slaapmeditatie die je zo vaak kunt gebruiken als je in slaap wilt vallen en ’s ochtends uitgerust wilt wakker worden.

GEZONDE RELATIES
Met compassie oefeningen, innerlijk kind oefeningen en liefdevolle koord-knippende meditaties, zul je ongezonde binding en wrok leren loslaten en je relaties verbeteren.

AUTHENTIEK LEVEN
Meditatiebeoefening is een fijne ondersteuning wanneer je je machteloos, leeg of eenzaam voelt. Laat angst, verdriet en boosheid los. Voel je kalm door opnieuw verbinding te maken met dat deel in jezelf onder de pijnlijke gevoelens. De laag van het ware zelf waar je naast je intuïtie, de bron van liefde, vreugde en licht vindt.

ONTSPANNEN
We hebben allemaal instrumenten nodig om te ontspannen, maar ontspannen kan soms onmogelijk aanvoelen omdat er van alles in de weg zit.  Het kan moeilijk lijken om je geest te kalmeren, vooral in tijden van crisis.

van leed naar liefde challenge

Deze meditatie challenge leert je een nieuwe levenswijze aan en neemt de druk weg. Ik geef je dagelijks een eenvoudige, gestructureerde oefening die je enthousiast maakt over meditatie en het je gemakkelijk maakt om het vol te houden.

Meditatie helpt je niet alleen door dit onzekere tijdperk heen te komen, maar het zal ook een oefening zijn waar je voor altijd naar toen kunt terugkeren of het nu makkelijk of moeilijke tijden zijn.

Ik heb meditatie onderdeel van mijn leven gemaakt doordat ik heb ervaren hoeveel verschil het maakte wanneer ik het wel of niet deed.

Op dit moment is mijn meditatiebeoefening 1 van de  belangrijkste dingen die ik bijna elke dag doe. Het houdt me kalm, gezond en dankbaar in deze uitdagende tijd en ik gun jou hetzelfde.

Ik neem je mee op een 21-daagse reis die je zal helpen op jouw pad naar zelfliefde.

Ik weet dat meditatie ontmoedigend kan zijn. Je zou kunnen denken dat je je gedachten onmogelijk kunt afsluiten, of dat je niet genoeg tijd hebt om te oefenen, of dat je angst te sterk is om zelfs maar stil te zitten. Ik ben er om je eraan te herinneren dat het allemaal ok. is. Mediteren kun je niet fout doen.

Ik heb een schema voor je opgesteld en ik neem je bij de hand. Je hoeft er niet over na te denken. Het maakt niet uit of je al jaren aan het mediteren bent of een echte beginner bent.

Het enige wat je hoeft te doen is op komen dagen. Ik ben er voor je. En aan het einde van deze 21-daagse challenge voel je je bekrachtigd en energiek, in staat om jezelf terug te brengen naar een ontspannen plek.

Als een of meerdere punten je bekend klinken ben je op de juiste plek:

  • Je hebt het gevoel dat je aan het overleven bent i.p.v. te leven;
  • Je bent altijd druk en het is hectisch;
  • Je hebt last van bindingsangst of verlatingsangst;
  • Je voelt je regelmatig afgewezen of niet goed genoeg;
  • Je zit vast in een verslavende relatie;
  • Je hebt een moeilijke relatie met je vader of je moeder;
  • Je bent een pleaser, aanpasser of misschien een perfectionist.
Untitled design (1)

Het ding met meditatie is dat je steeds meer jezelf wordt

Angst maakt plaats voor vertrouwen. Als je regelmatig mediteert, kun je obstakels met compassie tegemoet treden en openstaan ​​voor creatieve oplossingen in plaats van je te concentreren op problemen.

Je denkt dat je geen tijd hebt om te mediteren.

Misschien ben je gestrest omdat je je tijd niet verstandig gebruikt, of heb je het te druk (met kinderen, werk, of iets anfders om zelfs maar te overwegen stil te zitten voor een meditatie. In deze 21 dagen leer je dat een dagelijkse beoefening niet iets groots hoeft te zijn. Je kijkt er zelfs naar uit om elke dag te mediteren en je voelt je in staat om een ​​routine te creëren die voor jou werkt.

Je hebt niet helemaal helder wat meditatie nu precies is en ziet niet in hoe het kan helpen.

Misschien heb je al jaren van de voordelen van meditatie gehoord, maar elke keer dat je het probeert, lijkt het nooit te werken. In deze challenge leg ik duidelijk de voordelen van elke oefening uit.  Je leert dat wat voor ervaring je ook hebt, het precies genoeg is wat je nodig hebt.

Doe mee aan deze challenge voor slechts 47 euro.

Waarom meditatie?

Oplossingen worden niet gevonden door druk te zoeken maar door stil te staan. Wanneer we een pas op de plaats maken, vertragen we het moment van onze onrust. Een pauze biedt ons de mogelijkheid om naar binnen te gaan voor antwoorden in plaats van te zoeken naar een antwoord en te reageren. Als we pauzeren, vragen en luisteren, worden we begeleid.

Als meditatie je gewoonte wordt, zal je leven voor altijd veranderen. Je zult niet langer verdoofd zijn door eindeloos te scrollen op sociale media of in paniek raken over nieuwsupdates. In plaats daarvan log je in en mediteer je. Elke dag uit deze challenge zal je helpen je goed of beter te voelen. Als je de dagen bij elkaar optelt, wordt een goed gevoel een gewoonte die sterker is dan je onrust.

Studies hebben aangetoond dat meditatie het positief denken verhoogt, je geheugen en je focus versterkt, je slaap verbetert, je bloeddruk verlaagt en nog heel veel meer.

Een van de grootste voordelen van meditatie is eerder spiritueel dan fysiek – het helpt je verbinding te maken met je intuïtie, de stem van je ware zelf.

We willen allemaal vrij zijn van angst en onrust. We willen ons allemaal blij, vredig en veilig voelen en erop vertrouwen dat we moeilijke situaties met kalmte aankunnen.

Meditatie biedt ons dit alles en meer.

Klanttevredenheid

Bevrijd van mijn trauma in 30 minuten

Het is voor mij heel moeilijk en confronterend over mezelf te schrijven en elke keer stel ik het weer uit. De ervaring een EMDR bij Claudia te doen was echter zo bijzonder, dat ik dit graag met jullie wil delen. In mijn vroege jeugd heb ik een erg nare ervaring met mannen gehad, welke ik jaren heb weggestopt en zelfs niet over kon praten. Na 2 scheidingen en diverse therapieën was ik eindelijk zover, dat ik met mijzelf aan de slag kon. Steeds mezelf vergeten en er alleen voor een ander zijn wilde ik niet meer. Ik ben er ook en mag gezien worden. Ik had mij goed voorbereid wat ik wilde verwerken en vooraf besproken. Het was zo bijzonder en met een 1/2 uur voelde ik mij zo bevrijd van alle ellende. De schuldgevoelens en misschien toch haat die ik verstopt had in mijzelf hebben geen vat meer op mij. Ik kan er nu aan denken zonder tranen in mijn ogen en mijn hart en weet het is nu goed. Bedankt Claudia! Marian

‘ Ervaring event ‘

Fijne dag. Erg veel informatie. Geeft inzichten en mogelijkheden tot verandering. Groetjes, joke

Dounja

Ik ben heel veel bewust geworden. Dank voor deze mooie dagen.

Susan

"Ik voel me een andere vrouw" Dit jaar startte ik met een ongelofelijke dip. Ik had oud en nieuw gevierd bij mijn zus met mijn jongste dochter en dacht weer een jaar alleen. Ik vind er zo niks aan. Tien jaar geleden pleegde de vader van mijn kinderen zelfmoord. In de afgelopen jaren heb ik relaties gehad die mij geen geluk brachten en waarin ik mezelf kwijt raakte. Mijn ex, een echte narcist, was gok verslaafd, ontrouw en bedroog mij keer op keer. Toch liet ik het gebeuren en duurde het heel lang voordat ik achter die relatie een punt kon zetten. Daarna volgde een aan uit relatie met een man met bindingsangst. Ik zocht elke keer ‘de schuld’ bij mezelf en dacht als ik het anders zou doen er dan wel echte liefde op mijn pad zou komen. Toen las ik een post van Claudia op Facebook en herkende me zo in het verhaal van elke keer een ongezonde partner aantrekken. Ik boekte een kennismakings-call met Claudia en voelde dat haar traject mij echt zou gaan helpen. Eerder dat jaar was ik gestart bij een psychologe, fijne gesprekken maar het pakte niet het echte probleem aan. De individuele en groepscoachingsessies van Claudia hebben mij zoveel gebracht. Het innerlijk kind- en ademwerk versterkten dat nog eens. Ik voel me een andere vrouw; heb pijn uit het verleden geheeld en weet nu wat mijn valkuilen zijn. Het is ongelofelijk hoe groot de verandering is geweest in een jaar tijd. Als jij ook klaar bent met relaties die je meer kosten dan opleveren, als je echt wilt helen en een liefdevolle relatie met je zelf; want daar begint het, wilt ontwikkelen moet je bij Claudia zijn. Liefs, Susan

‘ Ervaring event ‘

Mooi event voelde vooral liefde. De adem sessie was super waardevol. Het was een hele fijne dag. Groetjes, Peter

Rachel

Heb via de Bewustzijnschool een heel bijzonder ademsessie mogen meemaken. Goede begeleiding, mooie opzet, prachtige muziek, mooie lokatie en oh zo'n diep werk! Hartelijk dank Claudia voor deze bijzondere ademsessie! Rachel

Mijn leven verrijkt

De ervaring met de methodieken die Claudia en haar team aanbied hebben mijn leven verrijkt!

Ria

Mijn gevoelens en mijn overlevingsstrategieën mogen er zijn Na mijn scheiding dacht ik, oke, ik heb van mijn fouten geleerd, moet ik in volgende relatie op letten. Ik had een verslavend contact nodig om te leren dat ik serieus dieper op mijn eigen gedrag in moest gaan en moest leren hoe ik dit kon veranderen, wilde ik niet weer zoiets meemaken. Eerst het nodige op internet gelezen, daarna logischer wijs een coach gezocht in de buurt die verstand heeft van de problematiek relatie verslaving. Helaas voelde ik me in dit contact niet prettig, dus verder gezocht. Het mooie is dat Claudia webinars geeft waar je gratis aan mee kunt doen. Dat gaf mij de gelegenheid om haar eerst te horen en zien zonder dat ik ergens aan vast zat, want bij de vorige coach was ik natuurlijk met een rotsmoes weggegaan. Ook sprak het mij aan dat Claudia noemt dat ze je op een liefdevolle, strenge manier begeleid. Liefdevol, tja, dat woord gebruik ik zelf niet gauw, Streng, oei, krijg ik op mijn donder, Maar beide woorden spraken mij aan, omdat ik begreep wat ze bedoelde. Ik ben er voor je, maar spreek je ook aan als dat nodig is. En dat is precies wat ik zoek/zocht, begrip, want ja, ik vind het ook fijn om af en toe “gepamperd ” te worden. maar ik vind het ook fijn als mijn gedrag benoemd word, anders leer ik er niets van en dan heb ik er niets aan. Claudia doet dat op een duidelijke manier, ik mag mijn eigen mening en overtuigingen hebben, zij blijft bij de hare en dat vind ik fijn. Ik ben begonnen met de online training, die ik voor mijn gevoel niet serieus heb gedaan. Vond het vaak moeilijk om voorbeelden te bedenken bij de opdrachten en stelde dit vaak uit, komt wel. Wel heb ik in deze training geleerd hoe mijn afweer-mechanismes werken en werden ze benoemd. Op het moment dat ik las over de trance, valse hoop, romantische illusie, herkende ik meteen wat er werd bedoelt. Alleen had ik nooit bedacht dat deze mechanismes mij in ongezonde contacten bracht en dat ik hierin iets kon veranderen. Geen idee dat ik er invloed op uit kon oefenen, los van goede voornemens. Verder heb ik individuele gesprekken met Claudia om dingen uit te diepen. Momenteel volg ik EMDR bij Claudia. Wat ik vooral fijn vind bij Claudia is dat er nooit een waarde oordeel is welke negatief gedrag ik ook aan haar vertel. Ook niet over gedrag van anderen. En wat ik bijzonder vind, is dat ze altijd de juiste oefening weet wat ik nodig heb op dat moment. Ze laat de regie bij mij, maar geeft sturing hoe we daarmee aan de slag gaan, dat is heel fijn. Claudia laat alles bij jezelf, neemt niets over, maar staat wel naast je. Dat is erg belangrijk, want het helpt me niet als iemand me niet zelfstandig laat zijn, maar het alleen uitvogelen lukt momenteel ook niet, dus haar hulp hierbij is fijn. Wat ik vooral geleerd heb, bedacht ik me gisteren dat ik eerst tegen mijn afweer-mechanismes “vocht”, ze afwees, maar ze mogen er nu zijn en door ze er te laten zijn, worden ze milder. Dit zelfde geld voor mijn gevoelens, in plaats van ze af te wijzen, mogen ze er zijn, hoe kinderachtig soms ook. Verder is het fijn dat Claudia de tijd naar beneden afrondt, leuk voor de portemonnee, maar geeft ook een fijn gevoel dat het bij een hulpverlener niet alleen om geld verdienen gaat. Ik vond hulpverlening in het begin een noodzakelijk kwaad, maar zie het nu als een cadeautje aan mijzelf. Groetjes, Ria

Caroline

Positieve ervaring. Fijn om bepaalde gedachten te herkennen en ermee aan de slag te gaan Caroline

Sonja

Ik ben heel blij met je boek. Het leest vlot en makkelijk en de uitleg over de verschillen tussen verlatingsangst, bindingsangst en codependentie is heel duidelijk. Bedankt voor dit boek. Groetjes, Sonja

Praktische details

favicon

Wanneer?

Startdatum: 31 maart tot 20 April.

Vanaf 31 maart 2024 krijg je elke dag een nieuwe meditatie les van mij. Elke begeleide meditatie zal je helpen een dagelijkse beoefening op te bouwen die gemakkelijk in je leven past.

favicon

Exclusieve leeromgeving voor leden

Op dit platform vind je alle lessen, trainingsvideo’s, begeleide meditaties samen met een challenge kalender.

favicon

Levenslange toegang

Met levenslange toegang staat het je vrij om de meditaties zo vaak te doen als je maar wilt. Elke keer dat je de lessen opnieuw leest, zul je iets nieuws ontdekken en je begrip van meditatie verdiepen.

Over Claudia

Mijn naam is Claudia Krumme. Ik ben 51 jaar, geboren en getogen in Amsterdam.

Al vanaf jonge leeftijd ben ik geïnteresseerd in de drijfveren van de mens. Waarom doen we wat we doen? En waarom doen we soms niet wat we eigenlijk diep van binnen zouden willen doen?

Tegelijkertijd werd ik aangetrokken tot spanning en heel veel avontuur. Hierdoor heb ik op jonge leeftijd niet gekozen voor de theoretische leerweg maar vooral voor het ervaringsleren…. Een pad van middelengebruik, destructieve relaties met verslaafde en narcistische partners wat me uiteindelijk de weg heeft geleid naar onvoorwaardelijke liefde, heling en herstel.

Claudia krumme

De meditatie challenge is perfect voor jou als je klaar bent om de meest liefdevolle versie van jezelf te zijn!

LEREN MEDITEREN
Als je nog geen mediteerder bent, geeft deze challenge je stapsgewijs instructies die je nodig hebt om je zelfverzekerd over meditatie te gaan voelen! Je zult er zo dol op worden dat je na 21 dagen niet meer zonder kunt.

GOED VOELEN
Je zult versteld staan ​​hoe goed het voelt als je een dagelijkse meditatiebeoefening inzet. Als je je goed voelt, laat je de wet van aantrekking voor je werken, trek je oplossingen aan, en nog veel meer!

VOEL JE VEILIG
Wanneer je consequent mediteert, verlaag je je stressniveaus en transformeer je angst naar vertrouwen. Je meditatiebeoefening wordt iets waar je op kunt vertrouwen om je veiliger en veerkrachtiger te voelen dan voorheen.

GEMOTIVEERD RAKEN
Je kunt je groeiproces versnellen door te vertragen. Je meditatiebeoefening zal je verbinden met je grootste, innerlijke inspiratiebron, die je zal motiveren om creatief te worden, proactief te zijn en ja te zeggen tegen het leven.

Wanneer meditatie je gewoonte wordt, verandert het je onmiddellijke reactie op obstakels. Je richt je niet langer op problemen – je staat open voor out of the box oplossingen. Je leert om spirituele leiding in alles om je heen te ervaren.

Een ontspannen leven in verbinding met jezelf en alles en iedereen om je heen.