21-daagse meditatie uitdaging om van lijden naar liefde te komen.

....

Ga de uitdaging samen met mij aan!

Laat meditatie een nieuwe gewoonte voor je worden zodat je de rest van je leven een tool in handen hebt waarmee je inzichten, verlichting, liefde, vreugde en verbinding kunt ervaren.

Je zult het volgende gaan ervaren:

VERBINDING
Verlang je naar een liefdevolle verbinding met jezelf? En van daaruit ook met anderen? Deze challenge is een super fijne manier om verbinding met jezelf en de ander te ervaren. Je kunt deel uit maken van een community waarmee je samen het pad van zelfliefde, zelfzorg en gezonde relaties bewandeld.

ONRUST EN ANGST LOSLATEN
Ga iedere dag je dag in vol vertrouwen in jezelf en in het leven. Ontwikkel een beoefening waar je terecht kunt wanneer je je vredig en veilig wilt voelen.

GOEDE NACHTRUST
Destructieve relatie dynamieken kunnen voor veel stress en een slechte nachtrust zorgen. Dagelijkse meditatie vermindert stress en kalmeert je systeem. Ik zal je begeleiden in een slaapmeditatie die je zo vaak kunt gebruiken als je in slaap wilt vallen en ’s ochtends uitgerust wilt wakker worden.

GEZONDE RELATIES
Met compassie oefeningen, innerlijk kind oefeningen en liefdevolle koord-knippende meditaties, zul je ongezonde binding en wrok leren loslaten en je relaties verbeteren.

AUTHENTIEK LEVEN
Meditatiebeoefening is een fijne ondersteuning wanneer je je machteloos, leeg of eenzaam voelt. Laat angst, verdriet en boosheid los. Voel je kalm door opnieuw verbinding te maken met dat deel in jezelf onder de pijnlijke gevoelens. De laag van het ware zelf waar je naast je intuïtie, de bron van liefde, vreugde en licht vindt.

ONTSPANNEN
We hebben allemaal instrumenten nodig om te ontspannen, maar ontspannen kan soms onmogelijk aanvoelen omdat er van alles in de weg zit.  Het kan moeilijk lijken om je geest te kalmeren, vooral in tijden van crisis.

van leed naar liefde challenge

Deze meditatie challenge leert je een nieuwe levenswijze aan en neemt de druk weg. Ik geef je dagelijks een eenvoudige, gestructureerde oefening die je enthousiast maakt over meditatie en het je gemakkelijk maakt om het vol te houden.

Meditatie helpt je niet alleen door dit onzekere tijdperk heen te komen, maar het zal ook een oefening zijn waar je voor altijd naar toen kunt terugkeren of het nu makkelijk of moeilijke tijden zijn.

Ik heb meditatie onderdeel van mijn leven gemaakt doordat ik heb ervaren hoeveel verschil het maakte wanneer ik het wel of niet deed.

Op dit moment is mijn meditatiebeoefening 1 van de  belangrijkste dingen die ik bijna elke dag doe. Het houdt me kalm, gezond en dankbaar in deze uitdagende tijd en ik gun jou hetzelfde.

Ik neem je mee op een 21-daagse reis die je zal helpen op jouw pad naar zelfliefde.

Ik weet dat meditatie ontmoedigend kan zijn. Je zou kunnen denken dat je je gedachten onmogelijk kunt afsluiten, of dat je niet genoeg tijd hebt om te oefenen, of dat je angst te sterk is om zelfs maar stil te zitten. Ik ben er om je eraan te herinneren dat het allemaal ok. is. Mediteren kun je niet fout doen.

Ik heb een schema voor je opgesteld en ik neem je bij de hand. Je hoeft er niet over na te denken. Het maakt niet uit of je al jaren aan het mediteren bent of een echte beginner bent.

Het enige wat je hoeft te doen is op komen dagen. Ik ben er voor je. En aan het einde van deze 21-daagse challenge voel je je bekrachtigd en energiek, in staat om jezelf terug te brengen naar een ontspannen plek.

Als een of meerdere punten je bekend klinken ben je op de juiste plek:

  • Je hebt het gevoel dat je aan het overleven bent i.p.v. te leven;
  • Je bent altijd druk en het is hectisch;
  • Je hebt last van bindingsangst of verlatingsangst;
  • Je voelt je regelmatig afgewezen of niet goed genoeg;
  • Je zit vast in een verslavende relatie;
  • Je hebt een moeilijke relatie met je vader of je moeder;
  • Je bent een pleaser, aanpasser of misschien een perfectionist.
Untitled design (1)

Het ding met meditatie is dat je steeds meer jezelf wordt

Angst maakt plaats voor vertrouwen. Als je regelmatig mediteert, kun je obstakels met compassie tegemoet treden en openstaan ​​voor creatieve oplossingen in plaats van je te concentreren op problemen.

Je denkt dat je geen tijd hebt om te mediteren.

Misschien ben je gestrest omdat je je tijd niet verstandig gebruikt, of heb je het te druk (met kinderen, werk, of iets anfders om zelfs maar te overwegen stil te zitten voor een meditatie. In deze 21 dagen leer je dat een dagelijkse beoefening niet iets groots hoeft te zijn. Je kijkt er zelfs naar uit om elke dag te mediteren en je voelt je in staat om een ​​routine te creëren die voor jou werkt.

Je hebt niet helemaal helder wat meditatie nu precies is en ziet niet in hoe het kan helpen.

Misschien heb je al jaren van de voordelen van meditatie gehoord, maar elke keer dat je het probeert, lijkt het nooit te werken. In deze challenge leg ik duidelijk de voordelen van elke oefening uit.  Je leert dat wat voor ervaring je ook hebt, het precies genoeg is wat je nodig hebt.

Doe mee aan deze challenge voor slechts 47 euro.

Waarom meditatie?

Oplossingen worden niet gevonden door druk te zoeken maar door stil te staan. Wanneer we een pas op de plaats maken, vertragen we het moment van onze onrust. Een pauze biedt ons de mogelijkheid om naar binnen te gaan voor antwoorden in plaats van te zoeken naar een antwoord en te reageren. Als we pauzeren, vragen en luisteren, worden we begeleid.

Als meditatie je gewoonte wordt, zal je leven voor altijd veranderen. Je zult niet langer verdoofd zijn door eindeloos te scrollen op sociale media of in paniek raken over nieuwsupdates. In plaats daarvan log je in en mediteer je. Elke dag uit deze challenge zal je helpen je goed of beter te voelen. Als je de dagen bij elkaar optelt, wordt een goed gevoel een gewoonte die sterker is dan je onrust.

Studies hebben aangetoond dat meditatie het positief denken verhoogt, je geheugen en je focus versterkt, je slaap verbetert, je bloeddruk verlaagt en nog heel veel meer.

Een van de grootste voordelen van meditatie is eerder spiritueel dan fysiek – het helpt je verbinding te maken met je intuïtie, de stem van je ware zelf.

We willen allemaal vrij zijn van angst en onrust. We willen ons allemaal blij, vredig en veilig voelen en erop vertrouwen dat we moeilijke situaties met kalmte aankunnen.

Meditatie biedt ons dit alles en meer.

Klanttevredenheid

Cindy

Wat een geweldige, leerzame dag was dit weer! Ik ging 10kg lichter qua gevoel naar huis dan dat ik aankwam. Veel gevoeld, veel gehuild, veel gedeeld. Heb weer inzichten gekregen waar ik mee verder kan. Heel erg bedankt!

Rachel

Heb via de Bewustzijnschool een heel bijzonder ademsessie mogen meemaken. Goede begeleiding, mooie opzet, prachtige muziek, mooie lokatie en oh zo'n diep werk! Hartelijk dank Claudia voor deze bijzondere ademsessie! Rachel

‘ Ervaring event ‘

Heel leerzaam ook al zit je in een gezonde relatie komen er nog steeds dingen naar boven van vroeger. Ik zou het event alleen aanraden aan mensen die ook echt willen veranderen anders heeft het geen nut. Xxx Soraya

Christel Pol

Het was mij een waar genoegen om aan dit  “kleine meesterwerk” van Claudia Krumme mee te mogen lezen. Een van de weinige boeken die het hele spectrum van relatieverslaving, liefdeverslaving en co-dependentie zo helder en herkenbaar beschrijft! Met bovendien praktische toepassingen. Dit boek is een mooie aanvulling op mijn eigenwerkwijze als Psychodynamisch therapeut. De zienswijze sluit naadloos aan op mijn manier van werken vanuit mijn eigen levens ervaring. “Het zou zomaar vele levens een stuk gelukkiger kunnen maken.” Warme groet, Christel Pol

Susan

"Ik voel me een andere vrouw" Dit jaar startte ik met een ongelofelijke dip. Ik had oud en nieuw gevierd bij mijn zus met mijn jongste dochter en dacht weer een jaar alleen. Ik vind er zo niks aan. Tien jaar geleden pleegde de vader van mijn kinderen zelfmoord. In de afgelopen jaren heb ik relaties gehad die mij geen geluk brachten en waarin ik mezelf kwijt raakte. Mijn ex, een echte narcist, was gok verslaafd, ontrouw en bedroog mij keer op keer. Toch liet ik het gebeuren en duurde het heel lang voordat ik achter die relatie een punt kon zetten. Daarna volgde een aan uit relatie met een man met bindingsangst. Ik zocht elke keer ‘de schuld’ bij mezelf en dacht als ik het anders zou doen er dan wel echte liefde op mijn pad zou komen. Toen las ik een post van Claudia op Facebook en herkende me zo in het verhaal van elke keer een ongezonde partner aantrekken. Ik boekte een kennismakings-call met Claudia en voelde dat haar traject mij echt zou gaan helpen. Eerder dat jaar was ik gestart bij een psychologe, fijne gesprekken maar het pakte niet het echte probleem aan. De individuele en groepscoachingsessies van Claudia hebben mij zoveel gebracht. Het innerlijk kind- en ademwerk versterkten dat nog eens. Ik voel me een andere vrouw; heb pijn uit het verleden geheeld en weet nu wat mijn valkuilen zijn. Het is ongelofelijk hoe groot de verandering is geweest in een jaar tijd. Als jij ook klaar bent met relaties die je meer kosten dan opleveren, als je echt wilt helen en een liefdevolle relatie met je zelf; want daar begint het, wilt ontwikkelen moet je bij Claudia zijn. Liefs, Susan

Geen woord teveel of te weinig

"Tijdens de twee ademretreats" Tijdens de twee ademretreats: zeer deskundige begeleiding, heel aangename ruimte om in te verblijven, inclusief heerlijk eten! Claudia zegt geen woord teveel of te weinig en slaat vaak de spijker op de kop. Ook de 2 andere coaches waren deskundig, aanvullend en aangenaam. Ik heb me veilig en in goede handen gevoeld. Er wordt veel gebruik gemaakt van goede muziek tijdens het ademen en dat werkt zeer ondersteunend! Top! Stefanie

Mooi aanbod

De methodieken die Claudia en haar team aanbieden hebben mijn leven verrijkt!

Ik had al zoveel gedaan!

"Ik wil toch nogmaals zeggen dat ik via het traject bij jou voor het eerst echt verandering bemerk. In zelfliefde. En daarmee verandert mijn verhouding tot het leven en tot de mensen om me heen ook ten goede! En ik had al zoveel gedaan, schematherapie, PRI." Liefs Anna

Mijn relatie ging uit en ik ging snel weer op Tinder

De laatste tijd liep ik te zoeken naar wat ik toch mankeerde. Mijn relatie was net beëindigd maar was er nog extreem veel mee bezig. Ik begreep niet waarom het zo was gelopen. Wat maakte deze man bij mij los, waardoor ik mij zo verschrikkelijk verdrietig voelde? Ik ging snel weer op Tinder zodat ik maar niet alleen hoefde te zijn. Claudia vertelde mij dat dit was omdat ik no matter what geen contact wilde maken met mijn gevoelens van eenzaamheid en afwijzing. (liefdeverslaving) Ik ben he jaartraject gaan volgen en gaan toegeven dat ook ik een wond van binnen heb door traumatische jeugdervaringen. De reden waarom het met mijn laatste partner zo escaleerde is dat we dat bij elkaar hebben aangeraakt. Als kleine kinderen stonden we stampvoetend tegenover elkaar. Als ik terug kijk kan ik zien dat hij vanwege zijn bindingsangst minder vaak bij mij wilde zijn dan ik bij hem. Ik nam dat altijd heel persoonlijk. Nu kan ik zien dat dit stuk echt van hem is waar hij aan mag werken als hij dat wilt. (relatieverslaving) Samen zijn we bij Claudia in traject gegaan en nu wonen we al enige tijd samen en zijn heel goed in staat om onze triggers eerst persoonlijk uit te werken en daarna weer samen te komen. Had nooit gedacht dat dit wonder zou kunnen gebeuren. Heel dankbaar! Liefs, Monique

Hannie

Ik vond het boek heel erg goed. Ben er ontzettend blij mee. Voor het eerst een boek waar alle facetten bij elkaar komen, met alle verschillende tools om jezelf te helpen. In hele duidelijke taal. Ik zag hier en daar wat taal-slordigheden, maar die hebben mij niet gestoord, de inhoud is te goed. Groetjes, Hannie

Praktische details

favicon

Wanneer?

Startdatum: 31 maart tot 20 April.

Vanaf 31 maart 2024 krijg je elke dag een nieuwe meditatie les van mij. Elke begeleide meditatie zal je helpen een dagelijkse beoefening op te bouwen die gemakkelijk in je leven past.

favicon

Exclusieve leeromgeving voor leden

Op dit platform vind je alle lessen, trainingsvideo’s, begeleide meditaties samen met een challenge kalender.

favicon

Levenslange toegang

Met levenslange toegang staat het je vrij om de meditaties zo vaak te doen als je maar wilt. Elke keer dat je de lessen opnieuw leest, zul je iets nieuws ontdekken en je begrip van meditatie verdiepen.

Over Claudia

Mijn naam is Claudia Krumme. Ik ben 51 jaar, geboren en getogen in Amsterdam.

Al vanaf jonge leeftijd ben ik geïnteresseerd in de drijfveren van de mens. Waarom doen we wat we doen? En waarom doen we soms niet wat we eigenlijk diep van binnen zouden willen doen?

Tegelijkertijd werd ik aangetrokken tot spanning en heel veel avontuur. Hierdoor heb ik op jonge leeftijd niet gekozen voor de theoretische leerweg maar vooral voor het ervaringsleren…. Een pad van middelengebruik, destructieve relaties met verslaafde en narcistische partners wat me uiteindelijk de weg heeft geleid naar onvoorwaardelijke liefde, heling en herstel.

Claudia krumme

De meditatie challenge is perfect voor jou als je klaar bent om de meest liefdevolle versie van jezelf te zijn!

LEREN MEDITEREN
Als je nog geen mediteerder bent, geeft deze challenge je stapsgewijs instructies die je nodig hebt om je zelfverzekerd over meditatie te gaan voelen! Je zult er zo dol op worden dat je na 21 dagen niet meer zonder kunt.

GOED VOELEN
Je zult versteld staan ​​hoe goed het voelt als je een dagelijkse meditatiebeoefening inzet. Als je je goed voelt, laat je de wet van aantrekking voor je werken, trek je oplossingen aan, en nog veel meer!

VOEL JE VEILIG
Wanneer je consequent mediteert, verlaag je je stressniveaus en transformeer je angst naar vertrouwen. Je meditatiebeoefening wordt iets waar je op kunt vertrouwen om je veiliger en veerkrachtiger te voelen dan voorheen.

GEMOTIVEERD RAKEN
Je kunt je groeiproces versnellen door te vertragen. Je meditatiebeoefening zal je verbinden met je grootste, innerlijke inspiratiebron, die je zal motiveren om creatief te worden, proactief te zijn en ja te zeggen tegen het leven.

Wanneer meditatie je gewoonte wordt, verandert het je onmiddellijke reactie op obstakels. Je richt je niet langer op problemen – je staat open voor out of the box oplossingen. Je leert om spirituele leiding in alles om je heen te ervaren.

Een ontspannen leven in verbinding met jezelf en alles en iedereen om je heen.