Deel dit bericht:

9 maart 2020

Leestijd: 4 minuten

Relatieverslaving


Wil je mijn dochter, Aaliyah, helpen

Deze week een iets ander artikel dan je van me gewend bent want dit keer wil ik jou om hulp vragen. Ik wil je vragen om mijn dochter te helpen haar droom te verwezenlijken. Volgende week krijg je van mij weer een inhoudelijk artikel over het doorbreken van ongezonde relatie dynamieken, goed?

Waar gaat het om?

2 weken geleden deelde ik in een artikel over de wet van aantrekking hoe deze wet voor jou kan werken in liefdesrelaties maar ook hoe die in de weg kan staan wanneer er nog blokkades en negatieve overtuigingen aanwezig zijn die jouw behoeften en wensen in de weg staan.

Jonge mensen, zo ook mijn dochter, hebben vaak minder blokkades en negatieve overtuigingen dan wij. Ik sta dan ook iedere keer weer met verbazing te kijken hoe mijn dochter van 13 van alles creëert waar zij van droomt. Zo stond ze in 2018 op het podium in Ahoy samen met rapper Ronny Flex te rappen voor koningin Maxima tijdens het kerstmuziekgala. Zij weet als geen ander hoe ze de wet van aantrekking voor haar moet laten werken.

Nu heeft ze al enige tijd een nieuwe droom. Het is haar droom om zoveel mogelijk tieners bewust te maken van eerlijke kleding en is bezig om een duurzaam tiener modemerk de wereld in te zetten. Zij heeft een ontzettend groot hart en is enorm begaan met mens, dier en onze wereld. Het doet haar veel verdriet dat er door de “Fast Fashion” mode industrie zoveel leed veroorzaakt wordt voor mens, dier en aarde.


Ben je benieuwd naar wie ze is en wat ze wilt doen?

Bekijk hieronder haar video waarin ze zonder schroom de wet van aantrekking voor haar laat werken. Klik op de schermafbeelding.

 

Wil jij ook een steentje bijdragen? Alle kleine beetjes helpen…

Help jij haar help ik jou!

Naast de perks die zij jou biedt in ruil voor jouw steentje, ontvang je van mij een gratis meditatie.

Je kunt kiezen uit de volgende meditaties:

Bij een donatie van 15 euro ontvang je de meditatie “Doorbreek je verlatingsangst”

Bij een donatie van 15 euro ontvang je de meditatie “Doorbreek je bindingsangst”

Bij een donatie van 15 euro ontvang je de meditatie “Doorbreek de binding met mijn (ex) partner”

Wil je ze alle drie ontvangen doneer dan 39,95 i.p.v. 45 euro en ontvang:

 

Wat zijn krachtige hulpmiddelen om de wet van aantrekking ook voor jou te laten werken?

Mediteren, ademwerk, schrijven met je innerlijk kind en met andere delen zijn allemaal zelfhelende methoden die ervoor zorgen dat je meer gaat leven vanuit je ware zelf. Al deze methoden zorgen ervoor dat trillingsfrequenties verhoogd worden. Dit is belangrijk, want pijn, verdriet en negatieve gedachten hebben een lage trillingsfrequentie. Lage frequentie trekt lage frequentie aan en hoge frequentie hoge frequentie. Om je op weg te helpen wil ik je kennis laten maken met het 7 stappenplan voor manifestatie.

1) Onderzoek wat voor relatie je precies wilt

2) Visualiseer de manifestatie van de perfecte relatie

3) Geloof in je manifestatie

4) Gedraag je alsof de relatie er al is

5) Zet zelf stappen

6) Voel dankbaarheid

7) Wees positief

In het boek van leed naar liefde vind je de uitgebreide uitleg van deze 7 stappen die je ondersteunen bij het creëren van de voor jou perfecte relatie.

Liever met lichaamswerk aan de slag om je frequentie te verhogen? Ervaar de liefde en de vreugde die je bent met het Transformational Breath ademwerk.

Transformational breath 2 wekelijkse donderdagavond workshop

Zondagochtend 22 Maart van 10:00 tot 12:00

Zondagmiddag 22 Maart van 13:00 tot 15:00

Zondagochtend en middagsessie

Deel dit bericht:

9 maart 2020

Leestijd: 4 minuten

Relatieverslaving


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je het gevoel dat wat je leest over jou gaat?

Dan is dat waarschijnlijk ook zo…
Meld je aan en ontvang regelmatig mijn artikelen en video’s in je mailbox. Houdt je wakker, scherp en is een duwtje in de goede richting.