Deel dit bericht:

25 mei 2020

Leestijd: 3 minuten

Relatieverslaving


Doorbreek je kritische stem en ontvang positieve boodschappen

 

Dagelijks heb ik te maken met cliënten die kampen met sombere gedachten en gevoelens. Heel vaak worden deze veroorzaakt door een sterke interne criticus. Deze kritische stem hebben zij geïnternaliseerd doordat ze ergens in hun leven kritische boodschappen hebben ontvangen. Dit kan gebeurd zijn op school of in de opvoeding. Om deze kritische stem wat minder macht te geven heb ik een podcast voor je opgenomen waarin we opnieuw positieve boodschappen installeren. Hoe vaker je deze boodschappen beluistert, hoe meer ze zullen beklijven. Hierdoor zal je criticus steeds minder macht hebben en zullen je sombere gevoelens minder vaak je leven regeren.

Er is vroeger vast wel eens tegen je gezegd:

  • Doe toch wat meer je best
  • Dat lukt je nooit
  • Stel je niet zo aan

Dit zijn boodschappen die het kind in je nu nog gelooft. Het is nergens goed voor om deze boodschappen de regie in je leven te geven. De boodschappen in de podcast kun je echter niet vaak genoeg tegen jezelf zeggen.

 


Beluister hier mijn nieuwste podcast


Hoogstwaarschijnlijk geloof je deze boodschappen niet meteen en dat is heel normaal. Zie de boodschappen als zaadjes die je in je hoofd plant. Haal de zinnen eruit die jou het meest geraakt hebben, schrijf ze op en zeg deze meerdere keren per dag tegen jezelf. Je zult merken dat wanneer je zachter en liefdevoller met jezelf omgaat dit tevens zal doorwerken op je relaties met anderen.

 

Voel je al langer dat je aan de slag wilt met het doorbreken van je ongezonde relatiepatronen maar weet je niet hoe? Bekijk dan de volgende mogelijkheden en zet een eerste stap.

De eerste stap die je kunt zetten:

Het boek van leed naar liefde

Gratis webinar relatieverslaving codependentie

Ga je liever fysiek aan de slag d.m.v. bewust verbonden ademwerk?  Schrijf je dan in voor de wekelijkse online ademsessie. Iedere donderdagavond van 19:30 tot 21:30 en iedere vrijdag van 10:00 tot 11:30

Kosten online verbonden ademsessie via Zoom, 24,95 euro.

Heb je het boek al gelezen, het webinar al gezien of de workshop al gevolgd dan ben je er mogelijk klaar voor om wat meer de diepte in te gaan?

Bekijk dan eens één van deze trajecten


12 maanden traject


6 maanden traject


online traject

Het is en blijft mijn missie om herstel en heling voor iedereen mogelijk te maken.Vraag een gratis sparringsessie aan om samen te onderzoeken wat voor jou het meest passend is? De groep van 5 juni is vol maar 25 juni start de volgende groep

Deel dit bericht:

25 mei 2020

Leestijd: 3 minuten

Relatieverslaving


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je het gevoel dat wat je leest over jou gaat?

Dan is dat waarschijnlijk ook zo…
Meld je aan en ontvang regelmatig mijn artikelen en video’s in je mailbox. Houdt je wakker, scherp en is een duwtje in de goede richting.