Deel dit bericht:

28 juni 2020

Leestijd: 2 minuten

Codependentie Relatieverslaving


Moet ik door met deze date ook als ik geen high of kriebels voel?

Mijn challenge is weer geweest. Niet getreurd in het najaar komt er weer een nieuwe. Maar zoals je hieronder kunt lezen blijft de vraag “Moet ik door met deze date ook als ik geen high of kriebels voel?” zeer belangrijk. In mijn podcast beantwoord ik deze vraag.

In de vorige challenge heb ik van Claudia geleerd over de “high” van verliefd zijn en hoe die lager zal zijn in een gezonde situatie dan dat je last hebt van verlatingsangst. Ik heb daar veel van geleerd en nu ik weer ben gaan daten heb ik ook het idee dat ik inderdaad ander type mannen aantrek.

Nu date ik een paar weken met een man, lijkt niet mijn type, maar het is best leuk. Geen high, geen grote kriebels, mijn gevoelens zijn wat saai/vlak….geen verliefdheid.
Hoe weet ik nou of dit dan niet de man voor mij gaat zijn of dat dit juist beter is dan wat ik gewend ben te voelen? Zoek ik nu de high die ik juist niet moet willen?
De klik is leuk maar hoe weet je of het genoeg is? Ik zie ook al dingen die ik niet zo leuk aan hem vindt. Schiet ik nu door in bindingsangst en probeer ik het op afstand te houden?

Mijn antwoord vind je in de podcast door op deze link te klikken.

Liefs,

Claudia Krumme

Relatieverslaving en codependentie expert

Voel je al langer dat je aan de slag wilt met het doorbreken van je ongezonde relatiepatronen maar weet je niet hoe? Bekijk dan de volgende mogelijkheden en zet een eerste stap.

De eerste stap die je kunt zetten:

Het boek van leed naar liefde

Ga je liever fysiek aan de slag d.m.v. bewust verbonden ademwerk? Schrijf je dan in voor de wekelijkse ademsessie. Iedere donderdagavond van 19:30 tot 21:30 en iedere vrijdag van 10:00 tot 11:30. Kosten online verbonden ademsessie via Zoom, 24,95 euro.

Deel dit bericht:

28 juni 2020

Leestijd: 2 minuten

Codependentie Relatieverslaving


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je het gevoel dat wat je leest over jou gaat?

Dan is dat waarschijnlijk ook zo…
Meld je aan en ontvang regelmatig mijn artikelen en video’s in je mailbox. Houdt je wakker, scherp en is een duwtje in de goede richting.