Deel dit bericht:

31 oktober 2018

Leestijd: 5 minuten

Codependentie Relatieverslaving


Transformational Breath Seminar als weg naar meer vreugde en liefde in je leven

Transformational Breath® is een zachte, liefdevolle, krachtige en zelfhelende ademtechniek om je ademhalingssysteem optimaal te gaan gebruiken. Het laat licht schijnen op onverwerkte zaken waardoor er ruimte komt voor vrede,vreugde en liefde. Mijn collega Fiona van Rees maakte in 2013 kennis met deze tool tijdens een Transformational Breath Seminar Level I, II, III.

Lees hier haar verhaal:

De eerste keer dat ik in aanraking kwam met Transformational Breath was ik slechts een schim van de persoon die ik ooit was. Jaren aan destructieve relaties eisten hun tol, zowel fysiek, als mentaal-emotioneel, als spiritueel. Ik had een paar maanden daarvoor met zeer veel moeite een destructieve relatie verbroken. Dit mondde uit in geweld tegen mij en ik was vervuld van schok en afschuw over deze daad.

Op zoek naar herstel

Ik vluchtte in mijn werk en in alcohol en putte mezelf zo steeds verder uit. Iedere dag voelde ik dat ik een stap dichterbij een volledige instorting kwam. Er was één lichtpuntje, ik had eerder een vakantie geboekt naar Thailand. Ik nam mezelf voor: die drie weken worden voor mij de ommezwaai.

Eenmaal in Thailand zwoor ik de alcohol af en stortte ik me op mijn herstel. Yoga, massages, chanting, satsangs… alles wat me aansprak, greep ik aan. Ik was vastberaden belangrijke stappen te zetten naar herstel en heling. En het lukte, ik voelde mijn krachten langzaam terugkeren en kreeg steeds meer vertrouwen in mezelf.

Transformational Breath Seminar

Het was in zo’n bui vol vertrouwen en hoop dat ik de aankondiging zag van het Transformational Breath Seminar Level I, II en III. Zes dagen verbonden ademen en op die manier werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling… Intuïtief wist ik dat was wat ik moest doen om een grote stap vooruit te zetten. Ik schreef me meteen in.

De zes dagen van het Transformational Breath Seminar vormden een totale ommezwaai voor mij. Vanaf de eerste minuut ademen merkte ik de helende kracht ervan. Het was allemaal nieuw, ik vond het spannend en ik snapte er helemaal niets van, maar één ding kon ik wel en dat was ervaren wat het verbonden ademen met me deed.

Fysiek

De eerste paar sessies merkte ik het effect vooral fysiek. Ik voelde me energieker en veerkrachtiger, alsof er een last van me af was gevallen, alsof er meer leven in me zat. Voelde ik mij eerder soms net een verlept plantje, nu kwam ik langzaam tot bloei! Ik kreeg weer kleur op mijn gezicht, ik kreeg meer ‘body’.

Emotioneel

Ook emotioneel ging ik de diepte en de breedte in: ik kwam niet meer alleen bij mijn woede en angst, maar ook bij mijn verdriet. Diep verdriet over alles wat was gebeurd en wat ik niet had kunnen voorkomen. Het welde in mij op vanuit mijn tenen en doorgolfde mijn hele lijf. Laag na laag, sessie na sessie, dag na dag… Ik liet los en kwam steeds dichter bij mezelf.

Eerst kwam het verdriet naar boven, later volgden vele andere onderdrukte emoties en negatieve overtuigingen. Stuk voor stuk kwam ik ze onder ogen om zo mijn heling te ontvangen. Mijn gedachten en gevoelens maakten een transformatie door: ik voelde voor het eerst in mijn leven rust, vrede en liefde in mezelf.

Spiritueel

Tijdens de sessies heb ik me ook kunnen verbinden met mijn hogere zelf. Ik kreeg inzichten waardoor ik de dingen die gebeurd waren in perspectief kon plaatsen. Haarscherp realiseerde ik me   dat de taak aan mij was om van al mijn ervaringen te groeien. Ook, nee zelfs juist van de pijnlijke. Dat ik pijnlijke ervaringen daarmee ten goede kan keren, voor mezelf en voor iedereen om me heen. Ik zag in dat het niet gaat om wat er gebeurt in mijn leven, maar om hoe ik ermee omga. Hiernaar leven vormt voor mij de zin van het bestaan en ik ben tot op de dag van vandaag dankbaar voor dit bredere perspectief op mijn leven.

Het fundament gelegd

Transformational Breath heeft voor mij hiermee het fundament gelegd voor mijn heling en herstel van relatieverslaving en codependency. Na het seminar was ik er nog lang niet, maar ik wist wel dat ik er zou komen. Het vertrouwen dat ik tijdens de sessie heb gekregen in mezelf en in mijn vermogen tot emotionele heling hebben mij de weg gewezen naar een gelukkig en vrij bestaan.

Fiona van Rees Vellinga

 

Wil jij je ook onderdompelen in de ervaring van Transformational Breath?

Geef je op voor het Seminar Level I, II en III. Tijdens het seminar werk je in je ademsessies toe naar acceptatie, integratie en transformatie van de belemmeringen en klachten die je ervaart. Het brengt je naar de verbinding met je hart, je essentie. Dit contact met wie jij werkelijk bent, creëert ontspanning, innerlijke rust, kracht, harmonie, zelfvertrouwen en zelfwaardering. Het geeft je inzicht en bewustwording en leidt tot vervulling en vreugde

Wanneer

  • Weekend 1 (level I en II):
    Van vrijdag 30 november 14:00 uur tot zondag 2 december 17:00 uur
  • Weekend 2 (level II en III):
    Van vrijdag 7 december 14:00 uur tot zondag 9 december 17:00 uur.

Waar

Paradijs op locatie
Noordermeerweg 13
Creil (Flevoland)

Prijs

Inclusief maaltijden en overnachtingen

  • Weekend 1: € 875
  • Beide weekenden: € 1.750

LET OP: Als je beide weekenden boekt, kan dit tot 6 november nog met de vroegboekkorting van € 150. Je betaalt dan € 1.600 i.p.v. € 1.750!

Geef je op voor weekend 1

Geef je op voor allebei de weekenden

 

Deel dit bericht:

31 oktober 2018

Leestijd: 5 minuten

Codependentie Relatieverslaving


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je het gevoel dat wat je leest over jou gaat?

Dan is dat waarschijnlijk ook zo…
Meld je aan en ontvang regelmatig mijn artikelen en video’s in je mailbox. Houdt je wakker, scherp en is een duwtje in de goede richting.