Deel dit bericht:

13 september 2021

Leestijd: 2 minuten

Relatieverslaving


Wil je gelijk of wil je geluk?

Gelijk of geluk?

Eigenlijk willen we het allemaal allebei maar helaas is dit meestal niet mogelijk. Met name in verslavende relatie-dynamieken en codependent relaties loopt men hier tegenaan. Wanneer beide partijen andere gevoelens, gedachten, verwachtingen en behoeften of wensen hebben ontstaat er innerlijke wrijving en gedoe.

Niets menselijks is mij vreemd dus ook ik loop nog wel eens in de valkuil dat ik wil dat mensen mij begrijpen of in ieder geval mijn zuivere intentie zien. Iedere keer weer een leermoment, een uitnodiging in loslaten. Ik ben machteloos over wat een ander van mij denkt of over mij voelt en dat is helemaal ok. Ik hoef ze niet te veranderen.

Herken je hier iets in? Ik vertel je in mijn podcast graag meer over het proces van loslaten en kiezen voor geluk.?

Beluister hier de podcast over gelijk of geluk


Podcast

Heb jij ook een vraag? Stuur me deze dan vooral toe dan komt jouw vraag mogelijk ook aan de beurt. Let op: alleen een vraag graag, geen heel levensverhaal. We denken vaak dat we de context en het verhaal nodig hebben om een vraag te kunnen beantwoorden maar dat is niet zo. ?

Volg je me al een tijdje en voel je dat het tijd is om echt aan de slag te gaan met het doorbreken van destructieve relatiepatronen? Dat kan op veel manieren. Onderzoek wat voor jou de meest passende stap is.

Lees mijn boek van leed naar liefde

Ga met het zomerpakket aan de slag waar nu de aanbieding nog van geldt

Kies voor 1 van onze jaartrainingen

Volg een specialistisch GGZ traject bij Claudiascarecenter

Deel dit bericht:

13 september 2021

Leestijd: 2 minuten

Relatieverslaving


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je het gevoel dat wat je leest over jou gaat?

Dan is dat waarschijnlijk ook zo…
Meld je aan en ontvang regelmatig mijn artikelen en video’s in je mailbox. Houdt je wakker, scherp en is een duwtje in de goede richting.