Deel dit bericht:

7 juni 2022

Leestijd: 3 minuten

Relatieverslaving


Wauw wat een fantastische retreat

6 dagen lang zijn we samen met 9 gemotiveerde deelnemers de diepte in geweest d.m.v. Transformational Breath® verbonden ademwerk.

Wat een mooie mensen, wat een mooi team en wat een fantastische groep. Een groep die niet alleen maar liefdevol en vreugdevol was maar soms hier en daar wat schuurde, net als in het echte leven. Alles in een veilige bedding vol kwetsbaarheid vanuit de juiste intenties. Zo leerrijk en waardevol voor ons allemaal.

Het mooiste was om de transformatie te zien hoe men binnen kwam het eerste weekend en na het 2e weekend op zondagavond het pand weer verliet, boordevol, energie, vreugde en liefde. Niemand uitgezonderd. Zelfs niet die ene man die op de eerste dag zei dat hij het allemaal hocus pocus vond wat we zeiden ?

Hierbij nog een paar andere oneliners die ik langs heb horen komen en leuk vind om met je te delen en je te inspireren ?

? Ik voel compassie en liefde voor mezelf;

? Ik ervaar rust en vrede;

? Ik heb zulke bijzondere gevoelens mogen ervaren, bizar;

? Ik kwam thuis en was nog uren vol levensenergie;

? Wat heeft deze therapie mij het laatste jaar veel gebracht zeg;

? Na de zomer kom ik zeker nog een keer, mag ik vast een plekje reserveren;

? Dit is precies wat ik nodig had;

? Ik dacht dat ik er na dit weekend zou zijn maar dit is pas het begin;

? Waarom wordt dit lichaamswerk niet aangeboden op therapeutische opleidingen?

Uiteraard is er nog veel meer moois gedeeld wat niet na te vertellen is maar waar je echt bij had moeten zijn.

De onderwerpen waar we tijdens de retreat altijd meewerken zijn:

☯️︎ Rouw;

☯️ Hechting;

☯️︎ Grenzen;

☯️︎ Parentificatie;

☯️︎ Schaamte en schuldgevoelens;

☯️︎ Vergeving;

☯️︎ Wet van aantrekking;

☯️︎ Het 5 stappen model van leed naar liefde.

Al met al een retreat die je nergens anders op deze manier zult vinden Ik voel me dankbaar en trots dat ik samen met ons team wederom zo een mooie retreat neer heb kunnen zetten. Een ervaring die nooit vergeten wordt en 9 levens positief zal veranderen, inclusief die van ons. Want geloof het of niet ook wij zijn als team weer volledig opgeladen en vervuld. Ons lichaam is moe maar ons hart en ziel zijn vervuld met liefde en vreugde, heerlijk toch ❤️??​

Heb jij een vraag? Stuur me deze dan vooral toe dan komt jouw vraag mogelijk ook aan de beurt. Let op: alleen een vraag graag, geen heel levensverhaal. We denken vaak dat we de context en het verhaal nodig hebben om een vraag te kunnen beantwoorden maar dat is niet zo ?

Volg je me al een tijdje en voel je dat het tijd is om echt aan de slag te gaan met het doorbreken van destructieve relatiepatronen? Dat kan op veel manieren. Onderzoek wat voor jou de meest passende stap is.

Deel dit bericht:

7 juni 2022

Leestijd: 3 minuten

Relatieverslaving


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je het gevoel dat wat je leest over jou gaat?

Dan is dat waarschijnlijk ook zo…
Meld je aan en ontvang regelmatig mijn artikelen en video’s in je mailbox. Houdt je wakker, scherp en is een duwtje in de goede richting.