Deel dit bericht:

15 augustus 2022

Leestijd: 1 minuut

Codependentie Relatieverslaving


Vertrouw jij tijdens het daten je eigen beoordelingsvermogen nog?

Hoi Claudia,

Ik heb een vraag voor de podcast die ik iedere zondag graag luister.
Sinds oktober 2019 is het me gelukt mezelf uit een narcistische relatie te bevrijden die 7 jaar heeft geduurd. Na drie jaar van herstel heb ik vorige week voor het eerst weer een date gehad (op mijn initiatief). Ik werd nadien overspoeld door gevoelens van angst, onzekerheid en stress. Wat ik merkte en waar ik heel erg van schrok: ik vertrouw mijn eigen beoordelingsvermogen niet meer!! Hoe kan ik met deze gevoelens omgaan of uit deze onzekerheid komen? Ik merk dat het me in de twighlight zone houdt terwijl ik zo graag een vrij leven zou leiden.

Beluister hier de podcast

Deel dit bericht:

15 augustus 2022

Leestijd: 1 minuut

Codependentie Relatieverslaving


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je het gevoel dat wat je leest over jou gaat?

Dan is dat waarschijnlijk ook zo…
Meld je aan en ontvang regelmatig mijn artikelen en video’s in je mailbox. Houdt je wakker, scherp en is een duwtje in de goede richting.