Van Leed Naar Liefde Jaartraject

Er is een oplossing ook voor jou!

SPECIAAL WEBINAR AANBOD

favicon

Jaarprogramma COMPLEET
Van Leed naar Liefde

Voor jou als je gelooft in de kracht van samen, groepstherapie en lichaamswerk en je weet dat je dit niet alleen kunt of wilt.

Wat je krijgt:
Je ontvangt 25 (tweewekelijkse) online lessen waaraan je op je eigen tempo kunt werken en alle informatie krijgt die je nodig hebt om je destructieve gedragspatronen voor eens en voor altijd te doorbreken.

Waar je mee aan de slag gaat:
Video lessen, downloadbare instructiematerialen, innerlijk kind werk, delenwerk, ademoefeningen, Byron Katy, technieken uit de cognitieve gedragstherapie en meer dan 80 meditaties en visualisaties die je rechtstreeks naar de kern van je probleem brengen maar tevens de oplossing zijn. Inclusief honderden boekentips.

Therapeutische Zoomsessie in een groep:
Je kan 1 keer per 2 weken deelnemen aan een live online therapeutische groepssessie, vraag en antwoord webinar of Masterclass waar je al je vragen live kunt stellen maar waar we ook de diepte ingaan m.b.t. een onderwerp, interventie of bepaalde fase uit je leven waarin je jezelf alsnog gaat geven wat je nodig hebt. (reparanting, herouderen).

Mocht je er een keer niet live bij aanwezig kunnen zijn dan kun je de opname altijd terugkijken.

Extra optie:
Voor deelnemers aan jaartraject COMPLEET is er ook een optie om privé consultaties tegen betaling te boeken met een van onze Van Leed naar Liefde therapeuten. Zo kun je jezelf nog intensiever en doelgerichter bevrijden van destructieve patronen.

En om je beslissing te vieren krijg je nog een mooi cadeau! Kijk snel hieronder…

favicon

Compleet
Retreat & Extra Bonussen

Retreatdagen


In het Hearthouse Bussum of in Den Ilp zijn er 8 retreatdagen:
19-20 januari 2024 | 25-26 april 2024 | 11-12 juli 2024 | 17-18 oktober 2024.

 Daarnaast krijg je aan het begin een kennismakingsgesprek met Claudia en aan einde van je jaartraject een uitgebreid evaluatiegesprek met Claudia.

De volgende thema’s komen tijdens deze 8 daagse aan bod:

Ontmantel je overlevingsstrategieën d.m.v. het 5 stappen model
-
Rouw en rouwverwerking - parentificatie en zorgrolverwisseling
-
Hechting
Grenzen
-
Traumabinding en periodieke bekrachtiging
-
Innerlijke criticus en zelfliefde
Vergeving en loslaten
-
Polyvagaal theorie
-
Terugvalpreventie en gezonde relaties

 

Bonus 1

Je krijgt 12 maanden toegang tot de geheime besloten online community waarin je steun kan ontvangen en steun kan geven. Als je wilt kun je hier waardevolle contacten opdoen waar zeer hechte vriendschappen uit kunnen groeien. Een absolute meerwaarde in ieders proces.
Waarde = onbetaalbaar!

Bonus 2 (t.w.v. €2500)

Verrijk je helingproces met 11 extra masterclasses:
Codependentie op de werkvloer, Hechting (hecht niet), Vind je eindman, Liefdesverdriet, EFT, 15 fasen van herstel, Narcistisch misbruik, Systemisch werk, Innerlijk kind werk, Traumabinding, Systemisch werk.

Bonus 3

Werkboeken. 1 digitaal werkboek bijbehorend bij de online jaartraining en een papieren werkboek voor de 8 daagse retreat met QR codes naar meditaties en muzieklijsten voor de ademsessies die je na de retreatdagen zelfstandig voort kunt zetten.

'Romantische liefde is een heerlijke verslaving wanneer alles goed gaat maar een vreselijke wanneer je niet krijgt wat je verdient'

Codependentie-Experts-Boek-Van-Leed-Naar-Liefde-Mockup

Van Leed Naar Liefde

Je beslissing om in te schrijven voor een jaartraject vereist moed en verdient waardering. Je kiest voor jezelf! Dat wil ik graag vieren met dit mooie cadeau!

Je ontvangt het handboek Van Leed naar Liefde van mij cadeau. Dit boek is voor iedereen die meer pijn dan vreugde ervaart in (liefdes)relaties. Heb je het boek al? Geef het dan cadeau aan een vriend of vriendin waarvan je weet dat die het ook goed kan gebruiken. Uiteraard vind je het e-book en het luisterboek in de online leeromgeving.

Hoe zou het voor je zijn wanneer je afscheid neemt van destructieve relaties en relatiepatronen?

Maar ook niet meer aangetrokken wordt tot emotioneel onbeschikbare partners?

Hoe zou het voor je zijn om zelfliefde te ontwikkelen, jezelf steeds minder vaak af te wijzen? Grenzen te stellen en in elke situatie trouw te blijven aan wie je bent? En van hieruit jezelf, de ander en het leven steeds meer te vertrouwen, zodat je kunt leven vanuit plezier en liefde.

Hoe zou het voor je zijn wanneer de volwassene in jou de regie heeft over je leven zodat je keuzes gaat maken waar je super gelukkig van wordt.

Destructieve relaties en de daarbij behorende codependent strategieën, als pleasen, controleren, overmatig zorgen en verantwoordelijkheden overnemen heb je dan niet meer nodig.

Je hebt namelijk een liefdevolle relatie met jezelf ontwikkeld en bent van alle gereedschappen voorzien om deze te behouden en jezelf op de eerste plaats te zetten. Vanuit dit nieuw verkregen bewustzijn ben je in staat om gezonde partners in je leven aan te trekken en te behouden of simpelweg gelukkig te zijn met jezelf.

Neem afscheid van relaties en patronen die je ongelukkig maken. Ontwikkel een gezonde relatie met jezelf en van daaruit met de ander.

Wil je meer vreugde en liefde in je leven? Dit traject werkt. Dat heb ik inmiddels bewezen. Mijn coach zou zeggen: met feiten kun je niet discussiëren.

Neem afscheid van relatie(s) en relatie patronen die je ongelukkig maken.

 • Ontwikkel zelfliefde en stop ermee jezelf af te wijzen.
 • Trek partners in je leven aan die je laten lachen i.p.v. laten huilen.
 • Geniet van liefde en relaties.
 • Stel grenzen aan jezelf en aan de ander.
 • Blijf trouw aan wie je bent en spreek jezelf uit.
 • Zorg goed voor jezelf, zet jezelf op nr 1.
 • Laat strategieën los en daarmee de destructieve relatie(s) en patronen.
ck-relatieverslaving-training

'Nothing changes when nothing changes.'Er verandert niets wanneer er niets verandert'.

Gratis inzichtsessie

Wil je onderzoeken of een van deze jaarprogramma’s geschikt zijn voor jou? Vraag dan een gratis inzichtsessie aan. Samen onderzoeken we of dit programma op dit moment in jouw leven het meest passend is.

Ervaringen van deelnemers die het jaarprogramma
Van Leed naar Liefde hebben doorlopen

Anoeschka

De transformatie retreat op Ibiza was fantastisch! Van te voren had ik best wat weerstand en vond het spannend om te gaan maar ik had het voor geen goud willen missen. Aan alles is gedacht, van het welkom, de opbouw gedurende de week tot het afscheid. Ik ben al 17 jaar bezig met zelfontwikkeling en toch waren de oefeningen verrassend en nieuw voor mij. Ik heb weer zoveel nieuwe dingen geleerd. De ademsessies waren elke keer weer magisch, mede door de geweldige begeleiding, ik ben daardoor echt door een transformatie gegaan. Ik heb het retreat samen met mijn man gedaan en dat heeft ons dichter bij elkaar gebracht, ik zou dit ieder koppel aanraden! Het hoogtepunt was de cacaoceremonie ademsessie met afsluiting dansen, mijn hart was volledig open, ik zal het nooit vergeten! En dan niet te vergeten de fantastische plek waar we verbleven en het heerlijke eten elke dag! Dankjewel lieve Claudia en het geweldige team, dit was voor mij onvergetelijk! ❤️ Liefs Anoeschka

Susan

"Ik voel me een andere vrouw" Dit jaar startte ik met een ongelofelijke dip. Ik had oud en nieuw gevierd bij mijn zus met mijn jongste dochter en dacht weer een jaar alleen. Ik vind er zo niks aan. Tien jaar geleden pleegde de vader van mijn kinderen zelfmoord. In de afgelopen jaren heb ik relaties gehad die mij geen geluk brachten en waarin ik mezelf kwijt raakte. Mijn ex, een echte narcist, was gok verslaafd, ontrouw en bedroog mij keer op keer. Toch liet ik het gebeuren en duurde het heel lang voordat ik achter die relatie een punt kon zetten. Daarna volgde een aan uit relatie met een man met bindingsangst. Ik zocht elke keer ‘de schuld’ bij mezelf en dacht als ik het anders zou doen er dan wel echte liefde op mijn pad zou komen. Toen las ik een post van Claudia op Facebook en herkende me zo in het verhaal van elke keer een ongezonde partner aantrekken. Ik boekte een kennismakings-call met Claudia en voelde dat haar traject mij echt zou gaan helpen. Eerder dat jaar was ik gestart bij een psychologe, fijne gesprekken maar het pakte niet het echte probleem aan. De individuele en groepscoachingsessies van Claudia hebben mij zoveel gebracht. Het innerlijk kind- en ademwerk versterkten dat nog eens. Ik voel me een andere vrouw; heb pijn uit het verleden geheeld en weet nu wat mijn valkuilen zijn. Het is ongelofelijk hoe groot de verandering is geweest in een jaar tijd. Als jij ook klaar bent met relaties die je meer kosten dan opleveren, als je echt wilt helen en een liefdevolle relatie met je zelf; want daar begint het, wilt ontwikkelen moet je bij Claudia zijn. Liefs, Susan

Na 7 weken voel ik me sterker en dichter bij mezelf

Claudia voor jou een heel groot compliment voor de opbouw en inhoud van de online training. Ben inmiddels bij week 8 en maak er elke week ruim tijd voor vrij om er mee aan de slag te gaan. Schrijf heel veel met mijn innerlijk kind, voel me daar prettig bij en het helpt om onrust van me af te schrijven. Het resultaat na 7 weken training is dat ik me veel sterker voel en veel dichter bij mezelf kom. 6 van de 7 dagen voel ik me goed en sterk en soms een dagje wat minder maar totaal niet meer te vergelijken met 7 weken geleden. De controledrang is veel minder geworden, en al vind ik het soms lastig, ik geef er niet meer aan toe. Heb mezelf een “pieker kwartiertje” per dag gegeven om nog na te mogen denken over mijn ex. Wat 7 weken geleden de hele dag in mijn hoofd zat heb ik nu teruggebracht naar een kwartier en sommige dagen wat langer. Ben soms wel bang voor een terugval maar laat het allemaal maar gebeuren. Geniet nu vooral van het “vrije gevoel” en weet dat het allemaal goed gaat komen. Nogmaals bedankt! Hilde

Beste investering ever

Mijn hele leven ben ik een gever geweest. Nu was/werd het tijd dat ik mezelf iets gunde en dat is de online training bij Claudia te volgen. Ik ben een aantal maanden verder maar is de beste investering ever. Groetjes Elly Smit

Herhaling en verdieping werkt! 

De nieuwe begrippen counter-dependentie en interdependentie wekken mijn aandacht. Ik wil je bedanken voor jouw prachtig werk. Het heeft me 2 jaar gekost vooraleer ik kon “zien” of “aanvaarden" dat codependent gedrag ook mijn gedrag was. Ik leer veel van jou, ook al volg ik het programma niet helemaal zoals de bedoeling is. Het heeft ook een tijdje geduurd vooraleer ik de waarde zag van het contact met het innerlijk kind. Het heeft me al zoveel rust gegeven. Het is ook prachtig om te zien hoe jij steeds verder openbloeit en verder groeit in jouw programma. Ik vind het ontzettend knap hoe goed jij deze zaken kan verwoorden, met respect, warmte en voldoende neutraliteit. Dank je! Liefs, Anja

‘ Ervaring event ‘

Wat een mooie dag. De innerlijk kind opdracht vond ik heel mooi. Ik voelde een hele warme band. Xxx Josefien

Tine

Dank je zeer inspirerend webinar, heb je challenge al eerder gevolgd en je boek besteld....heel veel dank mooi mens ben je! Liefs, Tine

‘ Ervaring event ”

Super mooie dag. Inzichten gekregen. Ik wil je heel erg bedanken voor deze dag. De ademsessie was ook heel fijn. Groetjes, Eduard

Het ademen is m’n favoriet

Terug van Tenerife, waar ik een ontzettend mooie liefdevolle week heb mogen meemaken in het kader van het innerlijk kind. En eerlijk waar, ik heb nog nooit zoiets fijns ervaren. Zoveel warmte, vertrouwen, veiligheid en leerzame momenten terwijl we genoten van de schitterende omgeving, het heerlijke eten en het super relaxte programma waar ik me vol in stortte. Het ademen is m’n favoriet, maar ook de verlichtende "dik-chas" in de morgen van Wilna en Marianne waren een kroon op de dag. Dank je Claudia! Je was top!

Klaartje

Dank je wel voor je uitleg ?? Ik vond het weer een hele mooie meditatie. Ik heb hele mooie dingen gezien.

Vind je ervaringen van anderen belangrijk? Dat snap ik helemaal want dat vind ik ook. Maar weet dat de ervaring van anderen niet zegt over jouw resultaten. De succesverhalen zijn van diegene die alles gedaan hebben wat ik ze aangereikt heb. Ik lever wat ik beloof, maar kan jij beloven dat je zal toepassen wat ik je leer?

Waarschijnlijk draait je innerlijke criticus nu op volle toeren.

 • Ik ben bang om te voelen…
 • Dit is niets voor mij…
 • Dit mag vast niet van mijn partner…
 • Hier heb ik helemaal geen tijd voor…
 • Hier heb ik geen geld voor…
 • Ik geloof er niet meer in…
 • Ik heb al zoveel gedaan...
 • Ik heb geen relatie dus dit is niet voor mij…
 • Misschien iets voor over een tijdje…

Allemaal excuses die onderdeel kunnen zijn van het probleem. Ieder veranderingsproces zorgt voor weerstand. Dat is wat je kent (hoe pijnlijk het ook is). Het is jouw comfort zone. Deze comfort zone heeft een functie, namelijk geen contact maken met de werkelijkheid. Wil je blijven waar je bent of wil je door?

Wil je dit mechanisme doorbreken, ga dan tegen deze saboterende gedachten in en beslis een tegenovergestelde actie te ondernemen als het toekomstige resultaat fijn aanvoelt.

Zet die stap die jou op de lange termijn een gelukkig, vrij mens zal maken. Doe dat vandaag nog, er is geen beter moment dan nu. Je zult jezelf er straks de rest van je leven dankbaar voor zijn.

'Voel je nooit schuldig over iets dat goed voor je is'

Ben je nieuwsgierig naar wat we precies gaan behandelen? Of weet je al genoeg? Hieronder vind je per week de thema’s en licht ik uitgebreid de extra’s toe. De thema's zijn zeer divers dus weet dat je niet overal last van hoeft te hebben 🙂

 • Wat is relatieverslaving?
 • De 9 types relatie- en liefdeverslavingen
 • Verlatingsangst en bindingsangst
 • Ongezonde binding doorbreken
 • Podcasts, meditaties, vraag en antwoord webinars en masterclasses
 • Wat is codependentie?
 • Wat is counterdependentie?
 • Primaire symptomen
 • Secundaire symptomen
 • 3 processen die je doorloopt bij heling van codependentie
 • Podcasts, meditaties, vraag en antwoord webinars en masterclasses

Je staat er nooit alleen voor. Nooit!
Welkom in onze 24/7 online community

Als je deelneemt aan de online training, krijg je een jaar lang toegang tot een online supportgroep. Daar tref je op elk moment van de dag vrouwen en een enkele man die net als jij bezig zijn met het doorbreken van hun destructieve relatiepatronen.

Deze supportgroep inspireert, ondersteunt en motiveert.

Het is de vriendin/vriend die er altijd is en waartegen je alles kunt en mag vertellen zonder dat hij of zij oordeelt.

Je kunt hier je voortgang delen, vragen stellen en van elkaar leren. Het is naast het traject een absolute meerwaarde bij het doorbreken van je relatiepatronen op weg naar een liefdevol leven vol rust, vreugde en liefde.

RCE - community
favicon

Kies je om mee te doen dan heb je een jaar lang toegang tot inspirerende webinars, therapeutische zoomsessies en Masterclasses

Er zijn iedere 2 weken vraag en antwoord webinars, Masterclasses en therapeutische Zoom calls. Daar ben je van harte welkom om je vragen te stellen, je gevoelens te delen en samen met mij of met een van de andere ervaringsdeskundige therapeuten overlevingsstrategieën te ontmantelen, contact te maken met je innerlijk kind en vanuit je volwassen deel voor jezelf te leren zorgen.

Deze zijn speciaal gecreëerd  om:

 • Je te begeleiden bij het ontmantelen van je overlevingsstrategieën;
 • Je contact te laten maken met je oude pijnen
 • Je te leren om vanuit de volwassene in jou jezelf te geven wat je nodig hebt;
 • Zelfhelende methoden eigen te maken en te oefenen met nieuw gedrag
 • inzicht in je patronen te krijgen
 • Al je vragen te kunnen stellen

Ik daag je uit en inspireer je om nieuwe stappen te zetten. Als je vragen hebt naar aanleiding van een lesmodule, of een dilemma uit je leven dan kun je die altijd in de community stellen. Wanneer je er live niet bij kunt zijn kun je de therapeutisch Zoom call altijd weer terugkijken. Omdat er tijdens de Zoom call echt therapie gegeven wordt en privacy gevoelige informatie gedeeld wordt blijven de Zoom sessies niet altijd beschikbaar. Vraag en antwoord webinars en Masterclasses blijven wel beschikbaar en in de training staan.

"Is het echte liefde? Of ben je emotioneel verslaafd aan de inconsistente, periodieke liefde, aandacht en erkenning? '.

Masterclasses

Tijdens de masterclasses word je geïnspireerd door ervaringsdeskundige therapeuten die hun relatie-liefdesverslaving en codependentie verleden achter de rug hebben en gespecialiseerd zijn op een bepaald gebied. Je kunt hen alle vragen stellen die je hebt. Zo gebruik je hun om weer een stap vooruit te zetten. Relatie-liefdesverslaving en codependentie kan zich op verschillende manieren manifesteren. Ik zeg dan ook altijd focus je op de overeenkomsten en laat de rest liggen. Dit betekent dat niet alle Masterclasses voor jou van toepassing hoeven te zijn en dat is helemaal ok.

Je kunt bijvoorbeeld denken aan:

 • Masterclass narcistisch misbruik
 • Masterclass innerlijk kind werk
 • Masterclass codependentie op de werkvloer
 • Masterclass liefdesverdriet
 • Masterclass gedesorganiseerde hechting
 • Masterclass EFT
 • Masterclass systemisch werk
 • Masterclass traumabinding
 • Masterclass 15 fasen van herstel
 • Masterclass vind je eindman
RCE - masterclasses

Wil je onderzoeken welk jaarprogramma het meest geschikt is voor jou vraag dan een gratis sparringsessie aan. Samen onderzoeken we welk programma op dit moment in jouw leven het meest passend is.

Antwoorden op veelgestelde vragen

Een garantie geven kan ik niet, maar ik kan wel beloven dat we alles op alles zetten om jou je destructieve relatiepatronen te laten doorzien en doorbreken. Mijn programma’s werken, dat heb ik al heel vaak mogen zien gebeuren. Maar… ze werken alleen als jij er ook aan werkt!

Therapie bestaat niet alleen uit de bijeenkomsten, of de wekelijkse online les, het gaat er vooral om wat jij tussen deze momenten door zelf doet. Je kunt de contactmomenten zien als de opmaat naar het innerlijke werk dat jij gaat doen om te komen tot herstel. Om dit innerlijke werk te kunnen doen, krijg je verschillende tools aangereikt. En zodra jij die gaat toepassen en integreren in je leven, gaat de therapie werken voor jou.

Begin vandaag nog aan een gelukkiger leven zonder obsessie, pijn, verdriet en afhankelijkheid.

 Je hebt je toekomst zelf in de hand. Ik kan je helpen (en ik wil je helpen) maar je moet zelf de eerste stap zetten. Als je je nu inschrijft, heb je over een paar minuten de eerste les in huis!

Wanneer je voor dit programma kiest word je door mij en mijn team 12 maanden begeleidt.  Je ontvangt iedere 2 weken een online les. Die bestaan uit audio- en video-bestanden, maar ook uit ebooks, meditaties, visualisaties, ademoefeningen en (schrijf)opdrachten. Je hebt “een heel jaar” toegang tot alle liefdevolle inspirerende lesstof. Daarnaast kun je 24/7 terecht bij de geheime online Support groep. Dit is dus niet de besloten groep maar een extra groep waarin ik zelf en mijn team dagelijks aanwezig zijn om al jouw vragen te beantwoorden. Daar tref je vrouwen en mannen aan die worstelen met dezelfde vragen en uitdagingen als jij.

Nog even je aandacht op het praktische bestelproces

Graag je aandacht voor het volgende: Na betaling van de bestelling, kun je de online training meteen op een computer of daarvoor geschikte tablet raadplegen. Door op “Betalen” te klikken zie je af van je herroepingsrecht en stem je in met directe levering. Je kunt een online training dus NIET annuleren. Weet je zeker dat je een bestelling wilt plaatsen?

Op overige onderdelen, individuele sessies en groepstherapie blijft de wettelijke bedenktijd van 14 dagen van toepassing. Bij gebruik van het herroepingsrecht worden de kosten naar rato van gebruik verrekend. Als je gebruik wilt maken van dit herroepingsrecht, stuur dan een email naar info@counsellingcenterchanges.nl. Wij betalen binnen 14 dagen het verschuldigde bedrag terug.

Logo SCAG
Logo ABC
Logo NRTO
Logo RBCZ