BASIS PSYCHOLOOG
LOCATIE ONLINE

Niloefar

Behandelaren

Ik ben Niloefar en maak met trots deel uit van het toegewijde team van Claudia Care Center. Mijn interesse in psychologie begon al op jonge leeftijd, vooral gericht op het begrijpen van verslaving en de complexiteit van het menselijk brein. Deze vroege passie motiveerde me om een carrière in de psychologie na te streven. Tijdens mijn bacheloropleiding volgde ik zelfs een minor in neuropsychologie, wat mijn verlangen om verslaving en de onderliggende mechanismen te doorgronden alleen maar versterkte. Het was mijn diepgewortelde wens om een beter begrip van verslaving te krijgen dat me uiteindelijk leidde naar het pad van de forensische psychologie.

Mijn reis naar het worden van een psycholoog was echter niet zonder uitdagingen. Als voormalige vluchteling begreep ik maar al te goed wat het betekende om lange tijd in onzekerheid te leven, zonder stabiliteit. Deze uitdagingen gingen hand in hand met mijn persoonlijke codependentiepatronen, wat jarenlang leidde tot een gebrek aan gezonde zelfliefde. De zoektocht naar zelfliefde en het ontwikkelen van een gezonde relatie met mezelf was mijn meest persoonlijke en waardevolle investering. Het was pas toen ik deze reis begon dat mijn leven echt transformeerde.

Het is mijn persoonlijke reis en diepgaande interesse in verslaving die mij naar Claudia Care Center hebben geleid. Hier krijg ik de kans om anderen te ondersteunen bij het loslaten van destructieve verslavende relatiepatronen, met als ultiem doel het ontwikkelen van een gezonde basis: een liefdevolle relatie met zichzelf. Mijn overtuiging in het belang van zelfliefde en gezonde relaties met onszelf en anderen drijft me in mijn werk als psycholoog

Mijn expertise als psycholoog omvat verschillende therapeutische benaderingen, waaronder cognitieve gedragstherapie en Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Bovendien heb ik ervaring met een breed scala aan psychologische kwesties, zoals stemmingsproblematiek, angstklachten, ontwikkelingsstoornissen, hoogbegaafdheid, zelfbeeldproblemen en re-integratie gericht op verzuim, wat ook een belangrijk aspect is van mijn rol als psycholoog bij diverse instellingen.