Transformatie retreat op Ibiza voor ondernemers

Ben je ondernemer en voel je dat je gevoelens en gedachten je blokkeren om zowel zakelijk als prive naar een volgend level te groeien? Voel je diep van binnen dat je nog innerlijk werk te doen hebt? Werk dan samen met gelijkgestemde aan jezelf tijdens deze exclusieve retreat op Ibiza.

We leggen deze week de focus op het verwerken van gebeurtenissen eerder uit je leven. We ontwikkelen liefde en vreugde van binnen naar buiten. Dit betekent dat je onderbewustzijn wordt opgeschoond en je daardoor ruimte maakt om die meest gelukkige versie van jezelf te zijn.

Herken jij jezelf in een of meerdere voorbeelden?

 • Werk je meer uren in de week dan goed is voor je gezondheid?
 • Sta je altijd aan doordat je in je hoofd altijd bezig bent met je bedrijf?
 • Heb je last van een overprikkeld zenuwstelsel en daardoor moeite met ontspannen op een gezonde manier?
 • Gebruik je meer alcohol of drugs dan je eigenlijk zou willen?
 • Maak je andermans behoeften belangrijk dan die van jezelf? Ben je een people pleaser? Of misschien zelfs een dwangmatig helper?
 • Vergeet je de relaties met de mensen die belangrijk voor je zijn omdat je te druk bent met werk?
 • Voel je dat je je groei als ondernemer en als mens tegenhoudt omdat je bepaalde gebeurtenissen uit je leven nog niet echt verwerkt hebt?
 • Heb je moeite met grenzen zowel naar jezelf als naar een ander?
 • Weet je diep van binnen dat er nog oud zeer zit dat je levensgeluk belemmert
 • Zit je vast in een destructieve relatie of  relatiepatroon?
 • Ben je single en maak je jezelf wijs dat je geen tijd hebt voor een relatie?
 • Heb je last van verlating en of bindingsangst?
 • Kom je uit een toxische relatie en wil dat dit je nooit meer overkomt?

 

Tijdens deze week mag je alles helemaal loslaten en van daaruit diepgaand met jezelf aan de slag. Juist in de overgave ontstaat er vaak de mogelijkheid tot transformatie! Hiernaast kun je natuurlijk onbezorgd genieten van alle luxe en heerlijkheid in dit paradijsje op aarde.

De villa waar we deze week verblijven ligt in de beboste heuvels op slechts 25 autominuten van het vliegveld. Met uitzicht op het westen is het bij het zwembad heerlijk genieten van de zonsondergang. Onze sessies houden we in de sfeervolle buitenruimte met prachtig uitzicht over de omgeving.

Een week helemaal onthechten van de hectiek van alledag, in een paradijselijke omgeving, met beboste heuvels om je heen, een zwembad aan je voeten en de zeelucht in je longen kom je helemaal in contact met wie je daadwerkelijk bent, een bron van vreugde en liefde.

Meditatie en visualisatie

We hebben allemaal diep ingesleten gewoontes en denkpatronen en sommige daarvan staan onze gezondheid en geluk in de weg. Meditatie leert je om bewust stil te staan bij je ervaringen en je bewust te worden van de keuzes die je elk moment hebt. Dit kun je inzetten op je pad van herstel, met name in risico-situaties en tijdens verlangen naar een middel, gedrag of overlevingsstrategie.

Je krijgt zicht op ‘automatische’ denkpatronen en reacties. En je leert op een andere manier om te gaan met de triggers en automatische reacties die je leven nog beheersen en daarmee blijvend herstel in de weg staan.

Met Meditatie kun je jezelf  bevrijden van oude, diep ingesleten patronen en destructieve gewoontes. Je herwint de vrijheid om te reageren op een manier die bijdraagt aan jouw transformatie, gezondheid en geluk.

Visualisatie ondersteunt je om in contact te komen met onderdrukte gevoelens maar ook bij het manifesteren van je verlangens.

DSC06656
DSC05776

Innerlijk kindwerk, tantrische oefeningen, bewust verbonden ademwerk

Iedereen leeft zijn leven vanuit verschillende persoonlijkheidsdelen. We hebben allemaal een innerlijk kind, overlevingsstrategieën, een innerlijke criticus en een volwassen deel. Ik ga je kennis laten maken met de verschillende delen in jezelf, je leren hoe je zelf je strategieën kunt ontmantelen zodat je toegang krijgt tot je gekwetste kindsdelen en vanuit de volwassene in jou het kind kunt geven wat het echt nodig heeft.

Thema’s die aan de orde zullen komen zijn:

 • Verlatingsangst en bindingsangst
 • Pleasegedrag
 • Overlevingsstrategieën
 • Afwijzing
 • Vergeving
 • Zelfliefde en zelfzorg
 • Communicatie
 • Grenzen
 • Hechting
 • Aanraking
 • Veiligheid

TRANSFORMATIONAL BREATH® VERBONDEN ADEMWERK

Zoals we ademen zo leven we! En dat betekent dat je je leven kunt veranderen door je ademhaling te veranderen. Transformational Breath® is een effectieve tool om dit te doen. Tijdens de Retreat heb je elke dag een ademsessie. Zes dagen achter elkaar werk je door middel van je eigen adem aan het opschonen van zowel je fysieke, als mentaal-emotionele als spirituele systeem.

NAAR EEN VOLLEDIGE ADEMHALING
De Transformational Breath® methode gaat ervan uit dat de manier waarop je ademhaalt het resultaat is van je onbewuste emoties, angsten, verlangens en belemmeringen. Maar liefst negentig procent van de mensen gebruikt maar een klein gedeelte van hun ademcapaciteit: dertig procent. Dit kan vermoeidheid, ziekte en stress veroorzaken.

Met Transformational Breath® vervang je het beperkte ademhalingspatroon bewust door een volledige ademhaling. Zo’n ademhaling zorgt voor meer zuurstof op celniveau en daarmee voor fysieke en emotionele vitalisering. Uiteindelijke leiden deze tot een hoger niveau van bewustzijn. Je opent je ademhaling, je bevrijdt jezelf van belemmeringen en maakt contact met je ware zelf.

BEVRIJDING OP FYSIEK, MENTAAL-EMOTIONEEL EN SPIRITUEEL NIVEAU
De methode werkt op drie niveaus: lichamelijk, mentaal-emotioneel en spiritueel. Op het eerste niveau doorbreek je de beperkte ademhalingspatronen en leer je om effectiever en gemakkelijker te ademen. Je krijgt daardoor meer energie en je versterkt het zelfhelend vermogen van je lichaam.

Op het tweede niveau schoon je je onderbewuste op voor zover het de vrije ademhaling in de weg zit. Het gaat daarbij om oude, niet uitgedrukte emoties, negatieve overtuigingen en oude herinneringen. Door het opschonen van het onderbewuste heel je de oorzaken van disfunctioneren.

Op het derde niveau kom je in aanraking met je ware kern. Sommige mensen hebben mystieke ervaringen of visioenen. Zij worden zich bewust van andere dimensies en werkelijkheden en ontvangen begeleiding en inzichten voor hun verdere leven.

Praktische informatie

Wanneer?
9 t/m 15 september 2024

Trainers
Claudia Krumme en collega's.

Prijzen
€ 3997,-, inclusief accommodatie en 2 maaltijden per dag exclusief vlucht.

Informatie
info@codexperts.nl

 

favicon

Kamer 1 - vol

2-persoonskamer met 2 aparte bedden.

Kamer 2 - 2 plekken

2-persoonskamer met 2 aparte bedden.

Kamer 3 - 2 plekken

2-persoonskamer met 2 aparte bedden.

Kamer 4 - 2 plekken

2-persoonskamer met een 2-persoonsbed.

Ervaringen deelnemers retraite 2017-2024

ERVARING LYA

ERVARING SOEMINTRA

ERVARING NATASCHA

ERVARING FIONA

ERVARING DENISE

ERVARING GERT PETER

ERVARING YLONA

ERVARING ENRICO

Klanttevredenheid

Mijn batterij is weer fully loaded

Back to real life.. Na een intens liefdevol, enerverende en inspirerende innerlijk kind retreat op Tenerife. Mijn batterij is weer fully loaded, mooie inzichten opgedaan, innerlijk kind stukken mogen helen in een ontspannen, liefdevolle sfeer. Het innerlijk kind retreat is een absolute aanrader! @Changes Counseling Center, Claudia, Wilna & Marian super bedankt! Dikke zoenen.

Goede deskundige en liefdevolle trainers

De yoga en adem retraite op Tenerife vond ik zeer waardevol, zowel breed als diepgaand. Het heeft mij opnieuw de essentie van mijn eigen trainerschap doen ontdekken. Je wordt uitgenodigd en uitgedaagd om ‘terug te keren’. Gelukkig met ruimte voor humor en eigengereidheid. Pracht begin van elke dag met meditatie en behandeling van de yama’s, dan de middag met de ademsessies die mij van een verkrampt naar een open bewustzijn hebben kunnen brengen, vooral dankzij een zeer goede begeleiding van Wilna, Claudia en Marian. Goede, deskundige en liefdevolle trainers!

Mirjam V

Lieve Claudia, Ik wil je laten weten dat ik zooooo ontzettend blij ben dat ik met de retreat mee heb gedaan. Wat heeft die mij veel inzichten gegeven en wat heb ik daar mooie dingen mogen meemaken. Ik denk er nog met regelmaat aan terug en het is inderdaad een cadeautje aan jezelf. Ik geloof ook niet dat ik al "klaar" ben met het ademen en zeker nog eens ga deelnemen.

Begin van mijn herstel

De week op Ibiza was voor mij het begin van mijn herstel. Boven op de berg in de villa, voelde ik voor het eerst weer. Sindsdien heb ik grote stappen kunnen zetten. Maar die beslissing om samen met een vriendin op retraite te gaan, daar ben ik nog steeds dankbaar voor. Het was echt het mooiste cadeau dat ik mezelf kon geven. Simone

Het ademen is m’n favoriet

Terug van Tenerife, waar ik een ontzettend mooie liefdevolle week heb mogen meemaken in het kader van het innerlijk kind. En eerlijk waar, ik heb nog nooit zoiets fijns ervaren. Zoveel warmte, vertrouwen, veiligheid en leerzame momenten terwijl we genoten van de schitterende omgeving, het heerlijke eten en het super relaxte programma waar ik me vol in stortte. Het ademen is m’n favoriet, maar ook de verlichtende "dik-chas" in de morgen van Wilna en Marianne waren een kroon op de dag. Dank je Claudia! Je was top!

Ik had al zoveel gedaan!

"Ik wil toch nogmaals zeggen dat ik via het traject bij jou voor het eerst echt verandering bemerk. In zelfliefde. En daarmee verandert mijn verhouding tot het leven en tot de mensen om me heen ook ten goede! En ik had al zoveel gedaan, schematherapie, PRI." Liefs Anna

Zeer professionele ervaringsdeskundige

Claudia is een zeer professionele ervaringsdeskundige die met een fantastische groep mensen een fijne setting weet te creëren waarin iedere deelnemer zich kwetsbaar durfde op te stellen. Een veilige omgeving die mij zeer waardevolle inzichten hebben gegeven. De ademsessies en muziek hebben mij verrijkt. Dank je Claudia en team. Tom Steffens

Transformatieweek Ibiza Rita Mulders

De week op Ibiza , was voor mij erg helpend om het materiaal van de online cursus, beter te begrijpen. Direct ondergedompeld worden in de ervaring, het delen met mensen , die met dezelfde thematiek worstelen in hun leven. Het gevoel, dat je dus niet de enige bent . De steun en liefde ervaren van zowel de professionele begeleiders, als van de medecursisten. De rust van de mooie natuur om je heen. De variëteit van de cursus, telkens komt er weer een andere manier om aan jezelf te werken, aangereikt. Alles in een veilige omkadering. Super waardevolle ervaring. Dank je Claudia. Liefs Mulders Rita

Super waardevolle ervaring

De week op Ibiza, was voor mij erg helpend om het materiaal van de online cursus, beter te begrijpen. Direct ondergedompeld worden in de ervaring, het delen met mensen, die met dezelfde thematiek worstelen in hun leven. Het gevoel, dat je dus niet de enige bent . De steun en liefde ervaren van zowel de professionele begeleiders, als van de medecursisten. De rust van de mooie natuur om je heen. De variëteit van de cursus, telkens komt er weer een andere manier om aan jezelf te werken, aangereikt. Alles in een veilige omkadering. Super waardevolle ervaring. Dank je Claudia. Liefs Mulders Rita

Als een ander mens vandaan gekomen

De ademretreat in Den Ilp gedaan in 2 delen. Voor mij een totaal onbekende wereld. Ik ben er als een ander mens vandaan gekomen. Een absolute aanrader. Rianne Ketting