Cleo Westermann

SOCIAL WORKER EN TRAUMA SENSITIVE YOGA FACILITATOR
LOCATIE ALMERE
LIVE EN ONLINE

Cleo

Behandelaren

Ik ben geboren en opgegroeid in Amsterdam en heb een fantastische zoon van inmiddels 25 jaar oud. Mijn passie was dansen en dat deed ik op de balletacademie. Een carrière hierin bleek voor mij niet weggelegd. Het zoeken naar wat wel bij mij past, begon nadat ik in een theaterstuk had gespeeld en ook dat wegviel. In deze roerige jaren, als jong volwassene, begaf ik mij in situaties waarbij ik de nodige heftige ervaringen kreeg te verwerken. Veelal waren dat ervaringen waar ik niet aan toe was. Ik merkte dat ik dan een boswandeling ging maken of ik ging een les Afrikaanse dans doen en dan ging het weer beter.

Na veel omzwervingen kwam ik terecht in de hulpverlening. Op mijn veertigste startte ik met de HBO opleiding Maatschappelijk Werk & Dienstverlening en ronde dat met een diploma af.

Al mijn zoeken en ervaringen kwamen samen toen ik stuitte op de opleiding Trauma Center Trauma Sensitive Yoga Facilitator. Dat was niet toevallig, het kwam op mijn pad omdat het mijn passie is, mensen te begeleiden naar een leven waarin ze mogen voelen dat ze leven, in plaats van overleven.