Josefien Jansen

OPERATIONEEL MANAGER/CASEMANAGER
LOCATIE DEN ILP
LIVE EN ONLINE

Josefien

Backoffice

“Wat als je voor altijd expert én leerling mag zijn?”

Als kind en jongvolwassene was ik heel angstig. Ik had last van hypochondrie – de angst om ernstig ziek of “gek” te worden. Verschillende perioden beheerste dit mijn leven. Soms ging het wel goed en soms ging het heel slecht. Ik ging wel altijd gewoon maar door. Durfde er bijna nooit over te praten. Uiteindelijk ben ik op mijn 18e in therapie gegaan. Na een jaar groepstherapie bij Dijk en Duin ging het een stuk beter. Ik had meer inzicht en vertrouwen gekregen.

Tot ik op mijn 27e overspannen raakte. Ik besefte me dat de onveiligheid die ik voelde in mezelf dieper zat en ik was eraan toe om het nu echt aan te gaan. Dankzij mijn gewekte interesse in spirituele zelfontwikkeling kwam het Bewust Verbonden Ademen op mijn pad.

“De Adem” heeft me weer teruggebracht bij mezelf. Het onvoorwaardelijk leren VOELEN en zo bij mijn kern te komen. Dat alles wat ik buiten mezelf plaats, juist IN mezelf te vinden is. Ik hoef me er alleen maar mee te verbinden. Dit is een constant en steeds verdiepender proces van onvoorwaardelijke Zelfacceptatie en Zelfliefde.

Ik ontmoette Claudia tijdens mijn opleiding tot Transformational Breath Facilitator. Zij was trainer. Ik was meteen onder de indruk van haar en hoe ze “voor de klas” stond. Zij werd mijn mentor en dankzij haar liefdevolle begeleiding (en ook de nodige “schoppen onder de kont” ????) heb ik mijn certificaat gehaald.

Dankzij Counselling Center Changes (de particuliere praktijk) heb ik veel adem workshops mogen begeleiden en groeide ik enorm in mijn persoonlijke proces. Zo zijn Claudia en ik steeds intensiever gaan samenwerken en ben ik zeer betrokken geraakt bij alles wat zij onderneemt. Zo ook bij de oprichting van Claudia’s Care Center.

Nu anno 2023 heb ik al vele rollen mogen bekleden. Op dit moment ondersteun en begeleid ik beide takken van onze organisatie: Zowel Counselling Center Changes (particulier) als Claudia’s Care Center (SGGZ) als operationeel manager.

Met veel plezier bouw ik mee aan het verbeteren van de bedrijfsprocessen en word ik heel gelukkig van het ondersteunen bij de persoonlijke processen van ons team. Waarin ik vooral veel over mezelf leer en ook nog mijn “coachings-ei” in kwijt kan!