Kelly van Meel

BACKOFFICE CCC
HOLISTISCH THERAPEUT
LOCATIE DEN ILP
LIVE EN ONLINE

Kelly

Backoffice

Als je me echt zou kennen zou je weten dat codependentie, angst, burn- out en een verslaafde (ex)partner voor mij bekend terrein zijn.

Jarenlang heb ik een web vastgezeten.. Uiteindelijk gooide mijn lichaam alles op “STOP” en door die burn-out MOEST het anders. Ik kon letterlijk niet meer zo doorgaan. Ik ben bij mijn toenmalige partner weggegaan en ik ben aan mezelf gaan werken.

Afgelopen jaren heb ik verschillende dingen gedaan waaronder een opleiding tot holistisch therapeut. Ook ben ik erachter:

“Ik ben nooit uitgeleerd”

Dat ik weet hoe eenzaam het kan zijn en hoe het is om niet begrepen te worden door instanties waar ik mee te maken had omdat mijn dochtertje ook betrokken was bij de situatie, helpt mij bij het werk wat ik nu mag doen bij Counselling Center Changes en Claudia’s Care Center.

“Mezelf begrijpen” en “mijn plek innemen” zijn thema’s die ik dag in en dag uit steeds meer mag ontdekken wat dat precies is.

Om emotioneel, mentaal, fysiek en spiritueel in balans te komen heeft een grote rol in mijn leven.

Leren voelen heeft ervoor gezorgd dat ik meer luister naar mijn behoeften en grenzen. Maar ook het leren het leven te leven en mezelf lief te hebben en ontdekken en wat kan ik allemaal bereiken!

Liefs, Kelly