IPS TRAJECTBEGELEIDER
LOCATIE NOORD-HOLLAND
LIVE EN ONLINE

Sandra

ELMO

Voor iedereen zijn er kansen en mogelijkheden!

Waar word ik nu echt  blij van, waar ben ik nu echt  goed in of waar kan ik  goed in worden, waar  krijg ik eigenlijk echt energie van op zowel werk als prive gebied.

Herken je deze vragen ?

Ongeacht jouw  achtergrond , wel of geen werkervaring , wel of geen opleiding of waar je ook vandaan komt en wat je hebt meegemaakt in je leven voor iedereen zijn er kansen en mogelijkheden.

Graag ga ik met jou aan de slag om dit te onderzoeken  en daardoor op  een werkplek te komen waar je past en als je erover vertelt een  twinkeling van in je ogen krijgt.

Hoe fijn en waardevol is dit als je dit kunt voelen en ervaren,  gun iedereen dit gevoel wat een fijne werkplek jou als mens kan geven .

Met wie ga je dit dan doen vraag je je misschien af ; met mij Sandra Wijngaarden.

Woonachtig in  Enkhuizen met man, hond en  zoon die nog thuis woont en een dochter die al een eigen woonplek heeft gevonden en  gelukkig graag nog vaak langskomt en ook met mij nog werkt paar dagen in de week.

Zelf als kind heb ik  niet zo n hele stabiele  basis  gekend waardoor ik mezelf heb ontwikkeld op diverse vlakken en ik ben er in de loop van de tijd achter gekomen dat ik daardoor zeker zo gedreven ben in hetgeen wat ik doe.

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen ;waarmee ik mijn introductie  ook start dat er voor iedereen kansen en mogelijkheden zijn op welk gebied ook. Dat is echt zo waardevol om dit te gaan zien en herkennen met elkaar.

Zelf doe ik waar ik energie van krijg en niet moe van word; mensen zeggen wel eens tegen mij wat doe je veel en je doet het ook nog met veel passie en betrokkenheid.

Dit klopt en zo voel ik het ook en dat komt voor uit dat ik graag en met mensen werk, is wat ik al mijn hele werkbare leven doe op verschillende niveau ‘s werkplekken en in verschillende branches.

Als ondernemer heb ik mijn eigen werving en selectie bureau waarvan uit ik al veel mooie mensen een leuke werkplek heb mogen geven.

Indien ik dit zelf niet kon realiseren met de werkgevers met wie ik samenwerk, geef ik mensen advies om een andere richting in te gaan.

Mensen waarvan soms ook vaak betrokken instanties mij “aangaven” weet even niet wat ik met deze kandidaat kan  en vervolgens werd mij gevraagd om te kijken wat ik voor diegene kon betekenen.

Doordat ik echt met je in gesprek ga, echt naar je luister, oprecht nieuwsgierig ben, oprecht betrokken ben en daarnaast graag mensen aan en met elkaar verbind, kan ik mooie voorbeelden geven van succesverhalen vanuit allemaal verschillende kandidaten met verschillende achtergronden.

Hiermee kan ik en wil ik graag met jou het beste naar boven halen als IPS trajecbegeleider.

Dit traject ga ik graag met jou aan waar we zowel live met elkaar kunnen afspreken of online zelf kun je aangeven wat jij prettig vind.

Snel schakelen, open communicatie en bereikbaar voor elkaar zijn past bij mij  als persoon en werkwijze.

Graag sluit ik af met een prachtige Franse tekst;: Grand est celui qui n’a pas perdu son coeur d’enfant.

Wat betekent dat je pas echt “groot ‘bent als je jouw kinderhart niet verloren bent. Puur en echt blij zijn zoals een kind dat nog kan: daar gaan we voor.

Graag tot snel!

Warme groet Sandra