Deel dit bericht:

10 april 2019

Leestijd: 3 minuten

Transformational Breath®


Ervaar je zelfliefde met Transformational Breath®

Ik wil je graag de kracht van je eigen adem laten ervaren zodat ook jij dit jaar en de rest van je leven zelfliefde zult ervaren. Hierdoor kun je afscheid nemen van destructieve relatiepatronen en gezonde relaties toelaten.

Gevoelens zijn een vorm van energie en energie gaat niet verloren, maar energie kan gelukkig wel van vorm veranderen. Oude gevoelens liggen vaak in een bepaalde vorm opgeslagen in je lichaam. Hier belemmeren ze je jezelf ten volle te ervaren als de vreugde en de liefde die je bent. Via Transformational Breath® kun je deze blokkades transformeren, zodat ze geen mentale of emotionele pijn meer veroorzaken.

Door bewust te ademen realiseer je je dat je ook je leven bewust kunt creëren. Transformational Breath® werkt hierbij op drie niveaus. Op het eerste fysieke niveau doorbreek je je beperkte ademhalingspatronen en leer je om effectiever en gemakkelijker te ademen waardoor je je simpelweg fitter, vitaler en energieker zult voelen.

Op het tweede mentaal emotionele niveau schoon je alles in je onderbewuste op wat een vrije ademhaling verder in de weg zit. Het gaat om oude, niet uitgedrukte emoties, negatieve overtuigingen en herinneringen, die onbewust en op celniveau opgeslagen liggen. Normaal gesproken gebruik je je ademhaling om je emoties te vermijden en te onderdrukken, bijvoorbeeld door je adem in te houden als je iets spannend vindt. Met Transformational Breath® zoek je je onverwerkte emoties bewust op, om zo tot heling te komen.

Je leert steeds dieper te ontspannen en volledig uit te ademen, zodat je adem alle plekken in je lichaam bereikt. Je leert gedachten en gevoelens te helen door ze te transformeren naar het niveau van rust, vrede en liefde. Je ervaart blijvend meer gevoelens van helderheid en liefde.

Als je op deze wijze de grootste blokkades hebt opgeruimd, kun je op het derde spirituele niveau in aanraking komen met je ware zelf, jouw bron van vreugde en liefde. Je komt via dit ademwerk dus steeds dichter bij wie je werkelijk bent en kun je je bewust verbinden met je hogere zelf.

Na een ademsessie voel je je weer in contact staan met je levensenergie, je blijdschap en je creativiteit waardoor je een nieuw perspectief op je relaties ontwikkeld. Je gaat beseffen dat je altijd toegang hebt tot de liefde in jezelf en dat het dus niet nodig is anderen te manipuleren om jou liefde te geven. De vraag ‘Hoeveel kan ik van jou krijgen?’ transformeert hiermee tot: ‘Hoeveel kan ik mezelf geven?’

Wil jij deze overvloed aan liefde ook ervaren?

Zondag 19 januari zijn er maar liefst twee sessies: een van 10 tot 12 uur en een van 13 tot 15 uur. Je kunt voor de eerste keer meedoen voor 49,95 euro per sessie. Dit is onze introductieprijs. Normale prijs is 70 euro per sessie. De sessies worden begeleid door Mariët Bakker, gecertificeerd ademcoach en trainer.

Meedoen van 10 tot 12

Meedoen van 13 tot 15

Meedoen met allebei (neem zelf je lunch mee :))

Check hier de volgende data

Donderdagavond 23 januari is er weer de twee wekelijkse workshop Transformational Breath van 19:30 tot 21:30. Voor deze workshop kun je je hier inschrijven.

Ben je al eens eerder geweest en wil je graag vaker komen maak dan gebruik van de strippenkaart. 5 keer ademen voor de prijs van 4. Deze kaarten zijn onbeperkt geldig en kun je hier.

Lieve Groetjes,

Claudia Krumme en Mariët Bakker

Deel dit bericht:

10 april 2019

Leestijd: 3 minuten

Transformational Breath®


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je het gevoel dat wat je leest over jou gaat?

Dan is dat waarschijnlijk ook zo…
Meld je aan en ontvang regelmatig mijn artikelen en video’s in je mailbox. Houdt je wakker, scherp en is een duwtje in de goede richting.