PSYCHOLOOG
ONLINE

Anne

Behandelaren

Welkom! Mijn naam is Anne.

Door in het contact oprecht en vanuit compassie met jou te verbinden ontstaat er inzicht, ruimte en beweging. Zo ontdek jij nieuwe mogelijkheden waardoor je vanuit je eigen kracht kan handelen!

Als kind was ik al zeer sensitief en voelde ik mij sterk verantwoordelijk voor het geluk van de ander. Hierdoor had ik moeite met begrenzen richting mijn omgeving en in liefdesrelaties zocht ik partners die emotioneel onbereikbaar waren. Patronen herhaalde zich keer op keer en mijn overlevingsstrategieën werden steeds meer zichtbaar voor mijzelf. Na jaren van innerlijk werk verkreeg ik inzicht in mijn patronen, de ontstaansgeschiedenis en bovenal herontdekte ik mijn ware zelf.

Als psycholoog, maar vooral ook als mens, ben ik nieuwsgierig naar jouw verhaal. In het contact maak ik oprecht verbinding met jou en gaan we op zoek naar patronen, overlevingsmechanismen en de mogelijkheden die jij al bezit om deze te veranderen. Tijdens de gesprekken werk ik invoelend en intuïtief afgestemd op jouw verhaal. Ter ondersteuning van jouw innerlijke reis komen diverse technieken aan bod waaronder Acceptance and Commitment Therapy, Voice Dialogue, Emotional Freedom Techniques en Single Session Therapy.