IPS TRAJECTBEGELEIDER
LOCATIE ZUID-HOLLAND
LIVE EN ONLINE

Brwa

ELMO

Hoe ziet mijn toekomst eruit? Wat wil ik worden/doen? Waarom zou een bedrijf mij moeten aannemen? Allerlei vragen die ik na het afronden van mijn middelbare school had. Als voormalig vluchteling zijn dat vragen/thema’s dat al vroeg effect op je heeft. Onzekerheid over de kansen die ik in de samenleving zou krijgen. Het belangrijkste wat ik heb geleerd is dat ieder zijn/haar toekomst voor een deel kan bepalen als het gaat om (betaald) werk, hobby en vrienden. De wil en motivatie zijn hierin leidend. Ik merkte al snel dat ik geïnteresseerd was in menselijk gedrag en de invloed die dit heeft op het maken van allerlei keuzes in het leven. Uiteindelijk besloot ik om (sociale) psychologie te studeren aan de Universiteit in Utrecht. Dit heeft mij de tools gegeven om mensen beter te begrijpen door een relatie te kunnen leggen in gedachten, gedrag en acties in sociale situaties. Hierop aansluitend heb ik gewerkt als werkcoach. Mensen met verschillende fysieke én psychische belemmeringen helpen aan een baan.

Als IPS-trajectbegeleider is dit ook precies wat ik voor u hoop te betekenen. Strevend naar volledige matching van uw talenten en ervaring op een mooie functie in een organisatie die geeft om zijn werknemers. Samen met u kijken we naar de (on)mogelijkheden als het gaat om betaald werk en begeleid ik u ook op uw werkplek zolang gewenst.

We gaan aan de slag met de bovenstaande vragen, want ik geloof dat ook u uw toekomst naar uw hand kunt zetten. Ik begeleid u hier graag bij.