PSYCHOLOOG
LOCATIE DEN ILP
LIVE EN ONLINE

Miesje

Behandelaren

Als je mij zou kennen, dan zou je weten dat mijn deur altijd voor iedereen open staat. Het welzijn van de mensen om mij heen en de verbinding met anderen staat altijd voorop voor mij. Het kunnen aanbieden van zorg en steun, afhankelijk van wat de ander nodig heeft is waar mijn kracht ligt. In de professionele sfeer doe ik dit door samen met jou/jullie te kijken waar de behoeftes liggen en welke aanpak hier het beste bij aansluit. Mijn doel is om samen met jou/jullie te ontdekken waar je vastloopt, maar vooral ook waar je naar toe zou willen en hoe wij hier samen naar toe kunnen werken.

Ik heb zelf veel meegemaakt  en hierdoor kan ik me goed in anderen verplaatsen. Ik vind het dan ook belangrijk om zo open mogelijk te zijn in mijn behandelingen. Een goede klik en eerlijkheid staat voor mij centraal.

Wat daarnaast een grote rol speelt in mijn leven is mijn liefde voor dieren en reizen. Met op nummer mijn hondje Keesje.
Ik ben gek op lange wandelingen maken in de natuur, nieuwe culturen ontdekken en nieuwe mensen ontmoeten. Een beetje uitdaging en avontuur ben ik gek op.