BACKOFFICE / CASEMANAGER
LOCATIE DEN ILP
LIVE EN ONLINE

Stephanie

Backoffice

Ik dacht altijd dat ik geen angsten kon, want ik durf en deed alles wel. Ik ging geen uitdaging uit de weg, sprong van de ene sloot in de andere en het liefst in een paar sloten tegelijk.
Totdat ik ongeveer 10 jaar geleden gedwongen werd om naar binnen te kijken, op het moment dat het leven ineens niet meer loopt zoals je verwacht en mijn eigen waarheid moest uitspreken. Mijn hemel, wat een angst en wat een groot thema, wat een gevoel van onveiligheid en wat een enorme lading ervaarde ik.
Want de waarheid uitspreken gaat voor mij niet over gelijk krijgen of het beter weten, maar uit te durven spreken wat ik voel en wat mijn overtuigingen zijn als je je daar bewust van bent, wat ik waardeer in het leven, mijn grenzen aangeven en bewaken, het delen vanuit, en voor de liefde en hoe ik de wereld en het leven ervaar, mijn eigen authenticiteit.
Deze weg er naar toe en de bewustwordingen, het afbrokkelen van de angsten, de heling van de steeds diepere lagen in mij en het ervaren van deze ultieme vrijheid plus alles wat het met zich meebrengt op dit pad, dat is voor mij de reis waar het om gaat.
We hebben allemaal iets te brengen door de ervaringen vanuit je eigen thema’s en ik ben blij dat ik bij Claudia’s Care Center mijn steentje mag bijdragen.