Roos van den Burg

ONDERSTEUNENDE MEDEBEHANDELAAR
SOCIAAL PEDAGOGISCH HULPVERLENER
LOCATIE IBIZA/AMSTERDAM
LIVE EN ONLINE

Roos

Behandelaren

Alles is mogelijk. Jij bent de sleutel.

Als je me echt zou kennen, zou je weten dat ik geloof dat we al heel zijn. Dat alles mogelijk is en dat het mijn overtuiging is dat we ons meest wonderlijke leven kunnen creëren.

Hoe weet ik dit? Ik ben daar zelf een voorbeeld van en ik heb deze verandering bij veel van mijn cliënten waargenomen.

Als je me echt zou kennen, dan zou je weten dat het kernthema van mijn leven onveiligheid is. Als kind voelde ik me vaak onveilig. Er was verwaarlozing, mishandeling, verslaving, chronische ziekte en depressie in mijn familie. Ik groeide op met een diepe verlatingswond. Ik had ouders die ontzettend veel van mij hielden, maar ze konden mij niet altijd de veilige haven bieden die ik als kind nodig had. Ondanks dat ik veel traumatische ervaringen heb meegemaakt, bleef iets in mij altijd positief, hoop houden en genieten.

Als je me echt zou kennen, zou je weten dat diep voelen, mijn open hart, een sterkte intuïtie en rust mijn grote kwaliteiten zijn. Mijn kracht is het begeleiden van vrouwen om volledig in hun kracht te stappen en hun vrouwelijkheid, levensenergie, sensualiteit en weggestopte pijn te verwelkomen. Ook begeleid ik mannen in het verwelkomen van schaduwstukken en het meer durven voelen van emoties en gevoelens.

Ik ben begonnen met de opleiding sociaal pedagogisch werker en heb vier jaar met kinderen gewerkt. Vervolgens ben ik HBO opgeleid als sociotherapeut/sociaal pedagogisch hulpverlener. Naast mijn studie werkte ik 5 jaar lang in sales en was ik hoofd van een promotieteam in het bedrijfsleven. Ik blinkte uit in de bedrijfswereld, maar ik miste de verbinding met het hart en de ruimte om helemaal mijn essentie te leven. Ook werkte ik als jongerencoach en coachte ik volwassen vrouwen met dubbele culturele achtergrond bij het dieper zin geven aan hun leven en integreren in de Nederlandse maatschappij. Vervolgens ben ik begonnen met het begeleiden van ouders en kinderen in het ziekenhuis bij psychosomatische problematiek. Daarna leerde ik Spaans en werkte ik met straatkinderen in Peru.

Ik voelde sinds jonge leeftijd een drijfveer om de diepere zin van het leven te ontdekken en ik had een droom om een wereldreis te maken. Ik wilde mijn leven in volledige vrijheid leven en koos ervoor om 5 jaar de wereld over te reizen, waarvan twee jaar samen met een grote liefde. Tijdens het reizen ben ik mij verder gaan ontwikkelen op het gebied van dans, therapeutische dans, yoga, ademwerk, emotionele heling, energiewerk, meditatie, astrologie, tantra, heilige seksualiteit, bewuste en eerlijke communicatie.

Ik geloof dat alles al in jou zit en ik wil je graag helpen herinneren hoe je weer met jouw kern contact kunt maken. Ik begeleid je zodat je meer empowered kunt leven, oude pijn kunt integreren en vanuit deze gezonde relatie met jezelf andere gezonde relaties kunt aangaan.