IPS TRAJECTBEGELEIDER
LOCATIE GELDERLAND
LIVE EN ONLINE

Cindy

ELMO

Ik woon in Druten, ben moeder van 2 kinderen die deels bij mij en deels bij hun vader wonen. Ik heb een relatie en mijn vriend heeft 3 kinderen; een rijk gezinsleven dus.

Mijn leven lang al ben ik op zoek naar ‘mezelf’ en heb ik mij bezig gehouden met mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. Trajecten van ondersteuning in mijn persoonlijke ontwikkeling wisselden zich af met trainingen, opleidingen en loopbaanstappen.

Hoewel alles mij dichter bij mijzelf bracht bleef er iets ontbreken, ik pakte een thema aan, leerde en ontwikkelde mezelf maar kwam niet tot de kern. Tot mijn pad zich leidde naar de confrontatie met mijzelf, ik kreeg inzicht in  hoe mijn patronen ontstaan waren. Ik leerde veel over mijzelf door middel van innerlijk kind/ delen werk, traumaverwerking, systemisch werk en naast diverse vormen van cognitieve therapie ook lichaamsgericht werk.

Ik leerde onder andere dat ik mijn keuzes te veel liet beïnvloeden door externe factoren, meningen en belangen van anderen, verantwoordelijkheid en plichtsbesef. Ik leerde dat ik anderen of situaties niet direct kan beïnvloeden maar wel hoe ik er zelf mee omga. Ik leerde letterlijk de regie over mijn leven te pakken en bewust te kiezen; angst maakte plaats voor vertrouwen.

Werken is voor mij een belangrijke zingeving in mijn leven. Mijn vaardigheden, creativiteit en persoonlijkheid inzetten in betekenisvol werk geeft mij energie en heeft mij op de been gehouden in diverse moeilijke fases in mijn leven. Ik ben echter ook juist door/ tijdens werk bewust geworden van de herhaling van de bovenstaande patronen en weet hoe lastig het is deze patronen ook op professioneel gebied te doorbreken. Ik weet dan ook hoe waardevol het is om te werken maar ook hoe lastig het kan zijn om daarin de regie te pakken.

De weg naar betekenisvol werk, de regie pakken, bewuster en dichter bij jezelf staan op professioneel gebied is waar ik jou graag in ondersteun!