IPS TRAJECTBEGELEIDER
LOCATIE ZUID-HOLLAND
LIVE EN ONLINE

Samantha

ELMO

Ik ben me bewust van de moed die nodig is om om hulp te vragen, en ik ben dankbaar dat je codependentie experts en IPS-trajecten hebt gevonden!

Mijn naam is Samantha Verouden, ik ben 30 jaar, woon in Nederland en heb eerder in Kaapverdië en Portugal gewoond. Mensen omschrijven mij als warm, enthousiast, nieuwsgierig en oprecht. Een aantal hoogtepunten uit mijn leven: naast het uitoefenen van mijn vak ben ik oprichter van Happy Child Support, waar ik kinderen uit de sloppenwijken hielp bij het reguleren van hun emoties. Daarnaast heb ik mijn eigen coachpraktijk gehad en heb ik een indrukwekkende reis naar India gemaakt voor een drie maanden durende yoga-opleiding. Muziek, dans en de natuur zijn belangrijk voor mij.

Met mijn achtergrond als maatschappelijk werker, therapeut en trajectbegeleider, gespecialiseerd in emotionele blokkades, (jeugd)trauma en hechting, heb ik vele cliënten mogen helpen in hun processen.

Mijn interesse in emoties, trauma en relatiedynamieken is al vroeg ontstaan. Mijn eigen emotionele ervaringen, gecombineerd met mijn passie om mensen te helpen, hebben me doen besluiten therapeut te worden en hebben geleid tot jaren van hulp en ondersteuning aan mensen zoals jij in hun eigen helingsprocessen. Met mijn werk heb ik veel cliënten mogen helpen hun leven te veranderen, waardoor ze nu innerlijke veiligheid, vrijheid en liefde kunnen ervaren en ten volle kunnen genieten van alles wat het leven te bieden heeft.

Ik ben er ook voor jou, om je te helpen innerlijke blokkades los te laten en jouw volledige potentieel te ontdekken en te leven!

Soms voel je je misschien alsof je in een constante crisis verkeert, waar je overweldigende emoties probeert te vergeten, en last krijgt van bijvoorbeeld: constante alertheid, vermoeidheid, hoofdpijn, paniekaanvallen, angsten of negatieve gedachten.

Ik begrijp heel goed waarom we proberen deze emoties te vermijden, te onderdrukken en uit de weg te gaan, en dat dit destijds de enige manier was om een overweldigende ervaring te overleven.

Het is tijd om ja te zeggen tegen het leven, het is tijd om van jezelf te houden. Je bent het waard!

Mijn doel is dat jij jezelf beter leert kennen en begrijpen en om je te inspireren. Met grounding oefeningen, emotionele release technieken en trajectbegeleiding faciliteer ik jouw unieke proces. Jouw tijd, behoeften en keuzevrijheid staan centraal, zodat we een passende manier kunnen vinden om je blokkades te doorbreken en te uiten, je antwoorden van binnenuit te ontdekken en vooruit te gaan!

Mijn sessies zijn gericht op veilige en positieve emotionele regulatie en levensveranderende resultaten. We brengen balans tussen je hoofd en hart. Je zult acceptatie en compassie leren en ervaren, en nieuwe manieren ontdekken om met jezelf om te gaan, stappen te zetten en gebruik te maken van je eigen krachtbronnen.

Als trauma-geïnformeerde therapeut en trajectbegeleider ben ik hier om een veilige ruimte voor je te creëren waarin je kunt zijn, mag ontdekken en je geïnspireerd kunt voelen. Ik zal je hulpmiddelen aanreiken die aansluiten bij jouw behoeften en je helpen jezelf beter te begrijpen en vooruit te gaan in je leven, liefde en carrière.

Mijn intentie is dat jij naar huis gaat met een gevoel van rust en een geaard maar inspirerend gevoel, met nieuwe inzichten en antwoorden, klaar om je nieuwe leven te omarmen!

Ik ben hier om je te helpen en ik zal mijn best doen om aan al je behoeften te voldoen!

Dank je wel dat je hier bent. Ik heet je welkom en help je graag verder in je proces!

Warme groet,

Samantha